Παράταξη ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Περιστερίου: Τα ψέματα, οι κωλοτούμπες και το αλάθητο του Πάπα

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Η δημοτική παράταξη Ανοιχτοί Ορίζοντες (παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιστέρι) εξέδωσε ανακοίνωση παραπονούμενη πως την αδικήσαμε για τις θέσεις της στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο (19/11/2020). Κάνει μάλιστα λόγο για “κακόβουλα ψεύδη” (!!!)

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν γιατί μπορεί λόγω των τεχνικών δυσκολιών ο κ.Καποτάς και η παράταξη του να μην κατάλαβε τι ψήφισε (όλοι οι άλλοι βέβαια καταλάβαμε πολύ καλά).

  1. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ΥΠΕΡ στο τεχνικό πρόγραμμα της διοίκησής Παχατουρίδη, δηλαδή στο θεμελιακό προγραμματικό κείμενο κάθε δημοτικής αρχής. Τα υπόλοιπα είναι άρες-μάρες…
  2. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ΥΠΕΡ στον οργανισμό των εργαζομένων του Δήμου, δηλαδή ενέκριναν την απώλεια εκατοντάδων θέσεων μόνιμης δουλειάς τα τελευταία χρόνια και την πρόθεση της δημοτικής αρχής να τις αφήσει κενές μη διεκδικώντας το αναγκαίο προσωπικό και ανοίγοντας το δρόμο για νέες ιδιωτικοποιήσεις. Είναι ψέμα ότι έγινε επαφή με το σωματείο εργαζομένων του Δήμου. Εκτός και αν μπερδεύουν το σωματείο με κάποιον γνωστό τους. Ας ψάξουν αλλού για «φύλο συκής».

Δυστυχώς, οι πολιτικές κωλοτούμπες  εξακολουθούν να είναι εμβληματικό γνώρισμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο φορές δυστυχώς αφού το θέαμα δεν προσφέρεται για διασκέδαση, γιατί αποτελεί μέσο επιβολής καταστρεπτικών πολιτικών για το λαό σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

ΥΓ:  Στο τέλος η ανακοίνωση της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ μας εγκαλεί: “συνάδελφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μην διεκδικείτε το αλάθητο, αφήστε το στον Πάπα της Ρώμης”. Σε καμία περίπτωση δεν  έχουμε την πρόθεση να διεκδικήσουμε το ρόλο του εκπροσώπου του Πάπα. Αυτή τη θέση την έχει κερδίσει ο  κ. Τσίπρας από το 2014 και μάλιστα από τον ίδιο τον Ποντίφικα όταν, ως εκκολαπτόμενος πρωθυπουργός, συναντήθηκε μαζί του. Κ. Καποτά, μετά από 3 χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας διόρισε πρόεδρο του υπερ-ταμείου των επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ. Τουλάχιστον θυμάστε πόσο μειώσατε αυτές τις συντάξεις ή δεν καταλάβατε πάλι τι ψηφίζατε;

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου

Μοιραστείτε το:
Tagged