Διοίκηση Παχατουρίδη: Ετοιμάζει εορταστικές εκδηλώσεις για Νοέμβριο (!!!) – Δεκέμβριο – Ιανουάριο… Θεϊκές αμοιβές…

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Πάντα πρωτοπόρος και πιθανόν πολύ καλά πληροφορημένος ο Δήμος Περιστερίου ή μάλλον καλύτερα η διοίκηση Παχατουρίδη, για το πόσο θα κρατήσει η καραντίνα της πανδημίας του κορωνοϊού, προετοιμάζεται   για γιορτές και πανηγύρια μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Και μπορεί να διαθέτει ως αντιδήμαρχο Πολιτισμού τον ικανό και καταξιωμένο καλλιτέχνη κο Γιώργο Τσαλίκη, η δουλειά της προετοιμασίας, -πρόγραμμα  εορτών εκδηλώσεων, κλπ-, είναι για πολύ εξειδικευμένους  επαγγελματίες. Γι αυτό η διοίκηση της θυγατρικής του Δήμου ΔΕΠΑΔΠ, με τρεις αποφάσεις της ανάθεσε σε ένα επαγγελματία του είδους και παρεμπιπτόντως διαχρονικό συνεργάτη της, να οργανώσει τις γιορτές και τα πανηγύρια του τριμήνου Νοέμβριος-Δεκέμβριος-Ιανουάριος.

Στις αποφάσεις της μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά: «ανάθεση της μελέτης, διερεύνησης και κατάρτισης προγράμματος καθημερινών δρώμενων στην πλατεία Δημαρχείου και σε άλλα σημεία της πόλης την περίοδο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς».

Όσο για την αμοιβή  του επαγγελματία, στον οποίο ανατέθηκε η επιλογή και οργάνωση του προγράμματος αυτών των εκδηλώσεων των εορταστικών ημερών, ταπεινή όπως πάντα: Μόνο 9.700 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ή 11.931 ευρώ με τον ΦΠΑ. Ταπεινή αμοιβή δεν νομίζεται και μάλιστα μέσα στην κρίση που βιώνουν όλοι λόγο κορωνοϊού…

Δείτε στην συνέχεια  αποσπάσματα των αποφάσεων που έχουν αναρτηθεί από την θυγατρική του Δήμου Περιστερίου στο Διαύγεια. Το πλήρες ονοματεπώνυμο του επαγγελματία στον οποίο ανατέθηκαν οι τρεις δουλειές  έχει απαληφθεί (αναφέρονται μόνο τα αρχικά του), όπως και μέρος του ΑΦΜ του.

1) ΑΔΑ: ΨΦΟΤΟΕΠΝ-ΠΩ7: Την ανάθεση της μελέτης, διερεύνησης και κατάρτισης προγράμματος καθημερινών δρώμενων στην πλατεία Δημαρχείου και σε άλλα σημεία της πόλης την περίοδο Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, και της διερεύνησης και σχεδιασμού καναλιού Youtube για την προβολή χριστουγεννιάτικου οπτικοακουστικού υλικού, στον Κ….Σ…. (ΑΦΜ: 0355….., ΔΟΥ: ΙΖ’ Αθηνών), με το ποσό των 4.800,00€ πλέον ΦΠΑ, σύμφωνα και με την υποβληθείσα προσφορά του, η οποία κρίνεται αρτιότερη και πλέον συμφέρουσα για την επιχείρηση.

2)  ΑΔΑ: 6ΔΓΛΟΕΠΝ-46Ζ: Την ανάθεση της μελέτης, διερεύνησης και κατάρτισης προγράμματος εκδηλώσεων στο κινηματοθέατρο Κώστας Γαβράς την περίοδο Νοεμβρίου – Ιανουαρίου, στον Κ….Σ…. (ΑΦΜ: 0355…., ΔΟΥ: ΙΖ’ Αθηνών), με το ποσό των 1.800,00€ πλέον ΦΠΑ, σύμφωνα και με την υποβληθείσα προσφορά του, η οποία κρίνεται αρτιότερη και πλέον συμφέρουσα για την επιχείρηση.

3)  ΑΔΑ: 6Ψ9ΑΟΕΠΝ-ΗΞΚ: Την ανάθεση της εξεύρεσης ενδιαφερόμενων επαγγελματιών για την ενοικίαση των (έως) 30 ξύλινων οικίσκων της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς, οι οποίοι θα διαθέτουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και άλλα προϊόντα με κριτήριο τη μοναδικότητα αυτών, στον Κ….Σ….. (ΑΦΜ: 0355….., ΔΟΥ: ΙΖ’ Αθηνών), με το ποσό των 3.100,00€ πλέον ΦΠΑ, σύμφωνα και με την υποβληθείσα προσφορά του, η οποία κρίνεται αρτιότερη και πλέον συμφέρουσα για την επιχείρηση.

—————

ΥΓ2: Όχι στις αποφάσεις ανάθεσης, -ως στήλη δεν γνωρίζουμε για τις συμβάσεις-, δεν υπάρχει πρόβλεψη  μείωσης της αμοιβής ή διακοπής της σύμβασης σε περίπτωση που η καραντίνα θα συνεχισθεί…

—————

ΥΓ2: Για τις υπόλοιπες εορταστικές δαπάνες, όπως και για τον στολισμό  της Πλατείας Δημοκρατίας εμπρός από το Δημαρχείο της Πόλης, σε επόμενη ανάρτηση

—————

ΥΓ3: Σε ότι αφορά την αμοιβή του αναφερόμενου στις αποφάσεις επαγγελματία, είναι μεγαλύτερη από τα ετήσια έσοδα  του 60% των Ελλήνων συνταξιούχων, αυτής της προνομιακής κοινωνικής ομάδας συμπολιτών μας…

«Δημ-άρχης»

Μοιραστείτε το:
Tagged