Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Μήπως «ξεχάσατε» κάτι κ. Καλαντώνη;

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Μήπως «ξεχάσατε» κάτι κ. Καλαντώνη;

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη μεταγραφή δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης στην παράταξη του κ. Παχατουρίδη. Όπως ο κ.Πλέστης πριν 2 χρόνια έτσι και τώρα ο κ.Καλαντώνης εντάχθηκε στην παράταξη της διοίκησης και τυπικά αφού ουσιαστικά στήριζε σε όλα την δημοτική αρχή.

Δεν θα σχολιάζαμε αυτό το περιστατικό ρουτίνας στα δημοτικά δρώμενα της πόλης αν δεν υπήρχε ένα ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης το οποίο πρέπει να απαντηθεί.

Ο κ. Καλαντώνης εκλέχτηκε στη διοίκηση του νομικού προσώπου του Δήμου (ΟΠΑΑΠ) με την πρόταση και τις ψήφους της αντιπολίτευσης. Δυστυχώς ούτε εκεί κράτησε τα ούτε τα προσχήματα αφού με αυτή την ιδιότητα του «έλαβε μέρος» και αποδέχτηκε τη διαβόητη συνεδρίαση-φάντασμα με την οποία απολύθηκαν οι 14 εργαζόμενες στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Ακολούθως στο «δια περιφοράς» δημοτικό συμβούλιο ψήφισε ξανά υπέρ των απολύσεων.

Ο κ. Καλαντώνης έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί από τη θέση του στο ΔΣ του ΟΠΑΑΠ και να την καταλάβει μέλος της αντιπολίτευσης. Αυτό υπαγορεύει η στοιχειώδης πολιτική ηθική.

Μάλλον το «ξέχασε» μέσα στις βαριές ευθύνες της άσκησης των καθηκόντων του «εντεταλμένου» για τον επιχειρηματικό κόσμο. Του το υπενθυμίζουμε και περιμένουμε την αυτονόητη παραίτηση του από το Δ.Σ. του ΟΠΑΑΠ. 

Μοιραστείτε το:
Tagged