Λαϊκή Συσπείρωση: Η αντιδημοκρατική κατρακύλα της Διοίκησης Παχατουρίδη συνεχίζεται – Αρνείται τις ζωντανές συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Η αντιδημοκρατική κατρακύλα της Διοίκησης Παχατουρίδη εξυπηρετεί συμφέροντα και έχει συνέπειες για το λαό.

Το αλαλούμ των υγειονομικών πρωτοκόλλων της κυβέρνησης φαίνεται να ζηλεύει και η Διοίκηση Παχατουρίδη.

  • Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει δια περιφοράς συνεχίζοντας την προσφιλή πλέον τακτική της να μην γίνεται καμία συζήτηση σε ότι αφορά τις αποφάσεις στο Δήμο Περιστερίου
  • Η Σχολική Επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συνεδριάζει δια περιφοράς. Μάλιστα την Τετάρτη 14/9 στάλθηκε πρόσκληση κανένα μέλος δεν έλαβε τα εισηγητικά των θεμάτων της συνεδρίασης. Δηλαδή δεν αφήνουν να εκθέσουν τις απόψεις τους, αλλά καλούνται να ψηφίσουν τους τίτλους των θεμάτων!!!
  • Το ΔΣ του ΟΠΑΑΠ συνεδριάζει διά ζώσης. Όταν βέβαια είναι να απολύσει εργαζόμενες κάνει ψευτικές συνεδριάσεις
  • Η Οικονομική Επιτροπή, η Επιτροπή Ποιότητας ζωής και τα συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων συνεδριάζουν διά ζώσης.

Η ίδια κατρακύλα χαρακτηρίζει και τη Διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια η οποία πριν λίγες μέρες Δεν πραγματοποίησε έκτακτη, δια περιφοράς συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα: Όχι τα μέτρα επείγοντος χαρακτήρα για την πανδημία, το άνοιγμα των σχολείων, αλλά την … «Έγκριση σκοπιμότητας και κάλυψη της δαπάνης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην ευρωπαϊκή διοργάνωση 2020 Basketball Champions League Final 8»(!!!)

Αποδεικνύεται κάθε μέρα πως ο μόνος λόγος τέτοιων ενεργειών ΔΕΝ είναι τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Είναι οι fast track διαδικασίες εξυπηρέτησης συμφερόντων και η αποφυγή της διαμαρτυρίας των όσων πλήττονται.

Καλούμε τη Διοίκηση Παχατουρίδη να σταματήσει τις δικαιολογίες από τη μία της πανδημίας και από την άλλη του φόρτου εργασίας και να συνεδριάζουν οι επιτροπές και το Δημοτικό Συμβούλιο κανονικά. Υπάρχουν ασφαλή σημεία στο Δήμο μας για τις συνεδριάσεις.

—————

ΥΓ1: Δεν εννοούμε τις σχολικές αίθουσες που στοιβάζονται 25 παιδιά. Αν και αφού είναι ασφαλές για τα παιδιά μας θα είναι ασφαλές να συνεδριάζουμε και εμείς.

—————

ΥΓ2: Η μη πρόσκληση μελών καθώς και η μη αποστολή εισηγητικών  και μάλιστα σε προσδιορισμένα χρονικά περιθώρια, συνιστούν λόγους για την ακύρωση των αποφάσεων. Ούτε αυτό δε γνωρίζετε 17 χρόνια Διοίκηση;

Μοιραστείτε το:
Tagged