Ένωση Γονέων Περιστερίου: Καταγγέλλουμε τα Fake μηνύματα των προβοκατόρικων μηχανισμών

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Αυτή τη χρονική περίοδο λόγω των πολλαπλών προβλημάτων που έχουν προκύψει, εργαζόμενοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί κινητοποιούνται και διεκδικούν τα αυτονόητα, υγεία και παιδεία.

Μετά τους εισαγγελείς, την αστυνομία, έχουμε και τους διάφορους προβοκατόρικους μηχανισμούς. Για μια ακόμα φορά, η Ένωση Γονέων βρίσκεται στο στόχαστρο αυτών των προβοκατόρικων μηχανισμών, προκειμένου να κάμψουν την αγωνιστικότητά της και την υλοποίηση  αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων της. Με ψευδεπίγραφο και προβοκατόρικο ανυπόγραφο έγγραφο που διακινήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέροντας τον τίτλο της Ένωσης, προσκαλούσε τους μαθητές σε συγκέντρωση.

Σαν Ένωση Γονέων στηρίζουμε τις διεκδικήσεις των μαθητών για επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους με όποια μορφή αυτοί επιλέγουν.

Σας γνωρίζουμε ότι οι αποφάσεις μας αναρτώνται στο επίσημο ιστολόγιό  μας, αποστέλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο στα σχολεία και στους συλλόγους γονέων καθώς και στον τοπικό τύπο, όταν αυτοί τις φιλοξενούν. Φέρουν την υπογραφή του ΔΣ και τη σφραγίδα της Ένωσης. Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που αναφέρεται στην Ένωση είναι κατηγορηματικά ψευδεπίγραφο και προβοκατόρικο.

Περιστέρι, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το ΔΣ

η Πρόεδρος                                       ο Γεν. Γραμματέας

Γιαννακοπούλου Ανθούλα              Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος

Μοιραστείτε το:
Tagged