Γιάννης Γκίκας: Απολογισμός ενός χρόνου διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου.

Ένας χρόνος στον οποίο προσπαθήσαμε να δώσουμε το στίγμα μας μέσα από τις επιλογές και τις δράσεις μας.

Δήλωσα από την πρώτη στιγμή ότι κρινόμαστε και από τα μεγάλα, αλλά περισσότερο από τα μικρά, θέλοντας να σηματοδοτήσω τη στροφή στην καθημερινότητα.

Το Αιγάλεω είναι πόλη ανοιχτή, με πλούσιο παρελθόν και λαμπρό μέλλον. Μέλημά μου είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις της πόλης, ώστε να διεκδικήσουμε και να προδιαγράψουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Συμπολίτες,

Ως Δήμαρχος και ως διοίκηση ενός χρόνου πια στο Δήμο, εργαζόμαστε για μία πόλη με αποτελεσματική διάρθρωση και λειτουργία των υπηρεσιών του, που θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εισπράξουν το μέγιστο. Με εξορθολογισμό στις δομές, για να προσφέρουν περισσότερα στους δημότες. Με υπηρεσίες που δίνουν αξία στην προσπάθεια όλων μας. Οι δημότες αξίζουν να νιώσουν ότι η ζωή και η καθημερινότητα τους αλλάζει προς το καλύτερο. Για να το πετύχουμε αυτό όμως απαιτείται και η ενεργή συμμετοχή όλων για να καταφέρουμε να φτάσουμε στα επίπεδα που στοχεύουμε,

Τα θέματα και οι προκλήσεις της πόλης είναι πολλά. Είναι όμως εφικτή και ρεαλιστική η βελτίωση, είναι εφικτή και ρεαλιστική η εξέλιξη και ο μετασχηματισμός της.

Έχουν αλλάξει τόσα πολλά στις ζωές μας, ειδικά το 2020 και καθώς σχεδιάζουμε το μέλλον μας σημαντικό είναι να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες της καθημερινότητας μας ώστε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κανονικότητα.

Ως δήμος έχουμε δείξει πολλαπλώς με τις δράσεις μας, από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα, ότι προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους κατοίκους της πόλης να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της πανδημίας. Με ασφάλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, αλλά παραμένοντας πάντα σε επαφή με τους ανθρώπους.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, την ανταλλαγή απόψεων και τη συνέχεια αυτής της ζωντανής σχέσης που πάντα μας χαρακτήριζε και δεσμεύομαι ότι η ευκαιρία να γίνει η πόλη μας καλύτερη δεν θα χαθεί.

Γιάννης Γκίκας

Δήμαρχος Αιγάλεω

Μοιραστείτε το:
Tagged