Ο Κυριάκος, ο Τομ Χανκς, η Ρίτα Ουίλσον, τα ελληνικά διαβατήρια, και η… μαρτυρία από την Αντίπαρο

Θέατρο-Κινηματογράφος

Από την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram για τη συνάντηση της Αντιπάρου. Photo via instagram

Κρατώντας τα ελληνικά τους διαβατήρια φωτογραφήθηκαν στην Αντίπαρο. Ο λόγος για τον Τομ Χανκς και τη σύζυγό του Ρίτα Ουίλσον. Μόνο που αυτή τη φορά μαζί τους ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι οι οποίοι συναντήθηκαν μαζί τους στο κυκλαδίτικο νησί.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία, ως… μαρτυρία στο instagram, όπου ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του κρατούν τα ελληνικά τους διαβατήρια και έγραψε στη λέγαντα: “Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες”.

Από την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Instagram για τη συνάντηση της Αντιπάρου.

Σημειώνεται πως το διάσημο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια έχει εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο και επισκέπτεται την Ελλάδα κάθε χρόνο. Υπενθυμίζεται πως ο αστέρας του Χόλιγουν είχε παντρευτεί την Γουίλσον πριν από πολλά χρόνια. Πάντως το ζευγάρι που το Μάρτιο γνωστοποίσηε πως έιχε βρεθεί θεγτικό στον κορωναϊό. Επίσης, είναι χαρακτηριστικό πως δεν… μασάει τα λόγια του. Εσχάτως, ο Τομ Χανκς πρόσφατα είχε εκφράσει την ενόχλησή του με όσους δεν φορούν μάσκα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το καταλαβαίνω, είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε».

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση προσέφερε ελληνική ιθαγένεια στον Τομ Χανκς και στην ελληνικής καταγωγής σύζυγό του αλλά και στους δύο γιους τους, Τσέστερ και Τρούμαν, ώστε να τους ευχαριστήσει για την εξαιρετική προσφορά τους στα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.

Πηγή: hellasjournal.com

Tagged