«Πάρτι Covid-19»: όποιος κολλήσει πρώτος κερδίζει χρήματα! – Πέθανε 30χρονος που συμμετείχε – Τι είπε…

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Απεβίωσε από κορωνοϊό 30χρονος Αμερικανός που συμμετείχε σε «πάρτι Covid-19». Προτού πεθάνει, ο ασθενής είπε στη νοσηλεύτρια που βρισκόταν κοντά του: «Πιστεύω ότι έκανα βλακεία. Πίστευα ότι αυτός ο ιός ήταν μια απάτη, όμως δεν είναι».

Ένας 30χρονος Αμερικανός πέθανε στο Τέξας από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού, αφού προσβλήθηκε από τη νόσο Covid-19 κατά τη διάρκεια ενός «πάρτι Covid», μιας βραδιάς που οργανώνει κάποιος που έχει μολυνθεί.

«Η ιδέα (της βραδιάς) είναι να συναντώνται άνθρωποι για να δουν εάν ο ιός είναι πραγματικός και εάν κάποιος μπορεί να κολλήσει», αναφέρει, σε ένα βίντεο που στοχεύει να προειδοποιήσει τους νέους για τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού, η Τζέιν Απλμπάι, από το Methodist Hospital του Σαν Αντόνιο.

Όπως εξήγησε η ίδια, ο 30χρονος που παρέστη στο πάρτι προσβλήθηκε από τη νόσο, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται αργότερα και να χρειάζεται να νοσηλευτεί στο Methodist Hospital. Ο θάνατός του επήλθε αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τη γιατρό.

Προτού πεθάνει, ο ασθενής είπε στη νοσηλεύτρια που βρισκόταν κοντά του: «Πιστεύω ότι έκανα βλακεία. Πίστευα ότι αυτός ο ιός ήταν μια απάτη, όμως δεν είναι».

«Κανείς από εσάς δεν είναι ανίκητος», προειδοποιεί η Τζέιν Απλμπάι, επισημαίνοντας πως πολλοί ασθενείς, ηλικίας 20 ή 30 ετών, νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο της για επιπλοκές της νόσου Covid-19.

Κάνουν πάρτι κορωνοϊού και όποιος κολλήσει πρώτος κερδίζει χρήματα!

Οπως έχει γράψει και το Euro2day.gr, τα «πάρτι κορωνοϊού» είχαν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ.  Κάποιοι νέοι διοργανώνουν πάρτι Covid-19, έναν διαγωνισμό στον οποίο παρευρίσκονται άτομα που έχουν κορωνοϊό και ο πρώτος που μολύνεται στο πάρτι, παίρνει χρήματα ως αμοιβή, αναφέρουν τοπικοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με το CNN, τα πάρτι γίνονται στην Tuscaloosa της Αλαμπάμα. Aνθρωποι μολυσμένοι με τον ιό παροτρύνονται να παρευρεθούν, ώστε οι υπόλοιποι να κολλήσουν σκόπιμα, δήλωσε το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Sonya McKinstry.

Το πρώτο άτομο που επιβεβαιώνεται από γιατρό ότι έχει κορωνοϊό μετά την έκθεσή του στο πάρτι κερδίζει τα χρήματα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων. Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν πολλά πάρτι στην πόλη και στις γύρω περιοχές και μάλλον αρκετά περισσότερα από αυτά που ήδη γνωρίζουν οι αρχές.

Πηγή: euro2day.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged