Δεν τον βλέπουμε καλά τον λαοπρόβλητο…

Γνώμες Πολιτικά Κόμματα
Μοιραστείτε το:

Οι… παπατζήδες του Αλέξη και το τέλος της… παπάτζας

Κοίτα να δεις πως κατάντησε ο άλλοτε… λαοπρόβλητος που υποτίθεται θα λύτρωνε την Ελλάδα από τις συμφορές που της προκάλεσε ο κακός Σαμαράς.

Ναι, αυτός που μόλις σε έξι μήνες από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας γκρέμισε ό, τι έχτισε με κόπο και αίμα ο Σαμαράς, τινάζοντας στον αέρα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία της χώρας διεθνώς, την ώρα που είχε βρει τον βηματισμό της και ήταν στο παραπέντε να οδηγηθεί στο ξέφωτο μακριά από την μέγγενη των μνημονίων.

Ας όψεται ο ευκολόπιστος λαός που πίστεψε τα παπατζιλίκια, τα νταηλίκια και τους τσαμπουκάδες μιας ομαδούλας που όπως αποδεικνύεται δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό.

Που πολιτεύτηκε με ψέματα, έταξε λαγούς με πετραχήλια στους πάντες και σπίλωσε συνειδήσεις εν ονόματι της «πρώτης φοράς αριστερά».

Με… κορυφαία της στιγμή, να αποτελεί η κατασκευή κατηγοριών για να αμαυρώσει την εικόνα των πολιτικών της αντιπάλων, χαρακτηρίζοντας αυτή την φαιδρότητα ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Στην πρώτη γραμμή ο Μιμάκος, που λόγω της υπέρμετρης φιλοδοξίας του καθώς και της εμπάθειας του Τσίπρα προς τον Αντώνη Σαμαρά της γύρισε μπούμερανγκ η σκανδαλολογία, και αποδείχτηκε τελικά ότι στήθηκε η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Και τώρα;

  • Τώρα έπεσαν οι ίδιοι στον λάκκο με τα φίδια που έσκαβαν.
  • Και χωρίς αιδώ προσπαθούν να ξεφύγουν από την γενική κατακραυγή και το ανάθεμα που τους ρίχνουν όλοι για το παρακράτος που έχτιζαν.
  • Φαίνεται όμως ότι ο Τσίπρας έχει μια έφεση στους… παπατζήδες.
  • Δεν του έφτανε ο… παπα-γγελόπουλος.
  • Του προέκυψε και το έτερο πουλέν του.
  • Ο… παπ(π)άς σκέτο.

Ο πάλαι ποτέ κραταιός υπουργός Επικρατείας, ο κολλητός του φίλος, το alter ego του, το μάτι και το αυτί του Αλέξη, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, το νούμερο 2 του ΣΥΡΙΖΑ, να καλεί επιχειρηματίες και να μιλάει για μαγαζιά και παραμάγαζα που βγάζουν πολλά λεφτά.

Και τι άλλο έχουμε ακόμη να μάθουμε και να ακούσουμε, αφού όπως λέγεται υπάρχουν επιπλέον 8 ηχογραφημένες κασέτες με τα έργα και τις ημέρες τους.

Βρε πως τα φέρνει η ζωή…

Ένας… παπ(π)άς και ένας… παπα-γγελόπουλος να ταλαιπωρούν τον Αλέξη…

Ίσως να ήταν γραφτό αγαπητοί αναγνώστες, να πληρώσει ο… λαοπλάνος το παπατζιλίκι που ο ίδιος πούλησε στον ελληνικό λαό για να κατακτήσει την εξουσία, αλλά και το παπατζιλίκι που ενορχήστρωσε για να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Προφανώς τη ρήση «ο Θεός είναι μεγάλος» δεν την γνώριζε, καθότι άθεος. Εντούτοις, δυστυχώς για εκείνον, ο Θεός τον πλήρωσε με τους… παπάδες που του αξίζουν.

Α, ξεχάσαμε και τον έτερο… παπατζή της παρέας. Τον… παπα-δημούλη, ο οποίος με την εκμετάλλευση της δυστυχίας για ιδιοτελείς σκοπούς, κυριολεκτικά συνέτριψε το υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς.

Δεν τον βλέπουμε καλά τον άλλοτε… λαοπρόβλητο.

Όχι τίποτε άλλο, ξεστομίζει κι αυτά περί «βρώμικου ‘89» μπας και ξυπνήσει τις μνήμες των πασόκων για να ανασυγκροτήσει το παραπαίον κόμμα, με αποτέλεσμα να προκαλεί μεγαλύτερη λύπηση.

… Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια… σύντροφε.

Είδες τελικά που το… μέχρι τέλους παίρνει σάρκα και οστά;

Κι ακόμη δεν έχεις δει τίποτα!!!

Συνεχίζεται….

Πηγή: antinews.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged