Δήμαρχος Χαϊδαρίου: Η «πολιτική ηθική – φάντασμα» του κ. Θεοφίλη

Χαϊδάρι
Μοιραστείτε το:

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου αποφεύγει να ασχολείται με τις διάφορες ανυπόστατες κατηγορίες  ή τις ανύπαρκτες «αποκαλύψεις» που δημοσιοποιεί το ίδιο πάντα ειδησεογραφικό σάιτ με έδρα το Περιστέρι και τις οποίες αυτόματα υιοθετεί ο κ. Θεοφίλης.

Σε αυτή την στάση μας καταλήξαμε οριστικά από τον μήνα Μάρτιο, όταν το σάιτ pitsounicity και ο κ. Θεοφίλης στο προσωπικό του ΦΒ ανάρτησαν «γελοιογραφία» για τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού  που απεικόνιζε τον Χάρο να περιφέρεται στον Δήμο του Χαϊδαρίου, παίζοντας ξεδιάντροπα με τον φόβο των πολιτών που έβλεπαν στις τηλεοράσεις τα τεκταινόμενα στην Ιταλία και στην Ισπανία.  Πιο χαμηλά, σκεφτήκαμε,  δεν μπορεί να πέσει κανείς.

Ωστόσο, ο κ. Θεοφίλης βάλθηκε να μας διαψεύσει και να ξεπεράσει ακόμη και τον εαυτό του σε ανευθυνότητα.  Άλλωστε δεν έχει και άλλη διέξοδο, καθώς έχει απομείνει ουσιαστικά μόνος του στο Χαϊδάρι  και παριστάνει τον επικεφαλής  μιας ανύπαρκτης παράταξης.  Πρόθυμο συνεργάτη βρήκε φυσικά το ίδιο σάιτ από το Περιστέρι.

Στις 27 Μαϊου και στις 4 Ιουνίου το σάιτ Pitsounicity σε δημοσιεύματα του  αναφέρεται στην εταιρεία ΝΕΟΡΟΣ που ανέλαβε την συντήρηση του Δημοτικού Κολυμβητήριου Χαϊδαρίου ως  «εταιρεία φάντασμα».  Απευθύνει δηλαδή μια πολύ σοβαρή κατηγορία κατά του Δήμου Χαϊδαρίου. Τα δημοσιεύματα αυτά αναπαράγει αμέσως και υιοθετεί πλήρως στο ΦΒ του ο κ. Θεοφίλης.  

Από τις 8 Ιουνίου  όμως, τα δημοσιεύματα του Pitsounicity, τα οποία συνεχίζει να αναπαράγει και να υιοθετεί ο κ. Θεοφίλης,  αναφέρονται σε «εταιρεία με έδρα φάντασμα».

Η διαφορά είναι προφανής. Αρχικά το εν λόγω σάιτ αλλά και ο κ. Θεοφίλης θέλησαν αν δώσουν την εντύπωση ότι η εταιρεία που ανέλαβε την συντήρηση του Κολυμβητήριου είναι ανύπαρκτη, αυτό σημαίνει «εταιρεία φάντασμα».  Στη συνέχεια κατάλαβαν ότι εκτίθενται αφού η εταιρεία ΝΕΟΡΟΣ υπάρχει  και λειτουργεί κανονικά.  Τα «γύρισαν» λοιπόν ότι δήθεν το πρόβλημα είναι η σωστή  διεύθυνση της εταιρείας, αν δηλαδή σωστά δηλώθηκε ως διεύθυνση της εν λόγω εταιρείας η οδός Πίνδου 155 στη Φυλή ή έχει αλλάξει η αρίθμηση του Δήμου Φυλής και η σωστή διεύθυνση είναι 145 ή 135.  Η αλλαγή αυτή στην αρίθμηση της οδού  δεν δικαιολογεί  φυσικά  ούτε τον χαρακτηρισμό «εταιρεία με έδρα φάντασμα»  αλλά ο πνιγμένος κ. Θεοφίλης από τα μαλλιά του πιάνεται.  

Για να προφυλαχθεί από τις πολιτικές ή άλλες συνέπειες της αστήρικτης αρχικής κατηγορίας του ο κ. Θεοφίλης έφτασε στο σημείο να παίζει θέατρο, να φωτογραφίζεται στο ΦΒ σαν την Κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος, παριστάνοντας ότι ψάχνει την αρίθμηση της οδού Πίνδου στον Δήμο Φυλής.  Μήπως και ξεχαστεί ότι αρχικά μιλούσε για «εταιρεία φάντασμα»  και  διαψεύστηκε πανηγυρικά.

Θα ήταν πολιτικά θαρραλέο ο κ. Θεοφίλης να παραδεχτεί ότι κακώς  υιοθέτησε τις δημοσιεύσεις του εν λόγω σάιτ για «εταιρεία φάντασμα» ή «εταιρεία με έδρα φάντασμα» και να ζητήσει συγνώμη από όσους συμπολίτες μας παραπλανήθηκαν από τις δικές του αναρτήσεις στο ΦΒ.

Αντί για αυτή την πολιτικά έντιμη στάση, ο κ. Θεοφίλης μετέφερε την θεατρική του παράσταση και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 23 Ιουνίου.

Μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή απαξιούσε να απαντήσει στον κ. Θεοφίλη για ζητήματα που ουσιαστικά αφορούν την λειτουργία του Δήμου Φυλής,  όπως οι αλλαγές στην αρίθμηση των οδών του. Αλλά προκειμένου να αποφευχθούν νέες παρακωλύσεις στην λειτουργία του Δημοτικού μας Συμβουλίου λόγω αυτού του ανύπαρκτου θέματος, δημοσιοποιούμε την απάντηση του Δήμου Φυλής για την διόρθωση της αρίθμησης της οδού Πίνδου.  Με την νέα αρίθμηση της οδού, ο αριθμός 155 μετατράπηκε σε 139. Στη διεύθυνση αυτή στεγάζεται η εταιρεία ΝΕΟΡΟΣ.

Πιστεύουμε ότι αυτή η δημοσιοποίηση εξυπηρετεί και τον τοπικό Τύπο του Χαϊδαρίου, ο οποίος αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορεί να ελέγχει κάθε φορά την αξιοπιστία των «αποκαλύψεων» του κ. Θεοφίλη. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι «αποκαλύψεις» αυτές του pitsounicity και του κ. Θεοφίλη είναι μόνιμα αστήρικτες, πρέπει να προκαλέσει τον προβληματισμό.

Είναι λοιπόν σαφές ότι «φάντασμα» δεν είναι η εταιρεία που ανέλαβε την συντήρηση του Κολυμβητήριου, ούτε «η έδρα της».  Φάντασμα είναι η πολιτική ηθική του  κ. Θεοφίλη.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Μοιραστείτε το:
Tagged