Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Για τον ξυλοδαρμό μαθητή δημοτικού

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκε μαθητής Δημοτικού από γονέα συμμαθητή του, το βράδυ της Παρασκευής 19/6/2020 στο Μπουρνάζι.

Πλάνα αυτής της χυδαίας επίθεσης έχουν δημοσιευτεί ήδη σε ΜΜΕ και προκαλούν αηδία και αποτροπιασμό. Ένας τραμπούκος τραβάει και σέρνει από τα μαλλιά ένα μικρό παιδί. Ο μαθητής δημοτικού με καταγωγή από την Αλβανία, μετά την επίθεση οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία του Περιστερίου να απομονώσουν και να καταδικάσουν τέτοιες συμπεριφορές. Κανείς να μην ξεχάσει ότι οι δικές μας είναι στην προσφυγιά και στην εσωτερική μετανάστευση. Το πραγματικό Περιστέρι είναι οι εργαζόμενοι και οι μετανάστες που ζουν χρόνια μαζί, αυτοί και τα παιδιά μας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Έλληνες και ξένοι εργάτες, ενωμένοι στην καθημερινή πάλη και βιοπάλη για να ζήσουμε όπως μας αρμόζει στον 21ο αιώνα.

ΥΓ: Η λαλίστατη διοίκηση Παχατουρίδη θα πει  κάτι ή θα συνεχίσει την τακτική αθώωσης του ρατσισμού με αρλούμπες τύπου “το Περιστέρι μας ενώνει”;;

27/6/2020

Μοιραστείτε το:
Tagged