Ένωση Γονέων Περιστερίου στους υποψηφίους των Πεναλλαδικών: «…Χορέψτε πάνω στο φτερό του καρχαρία»

Β/θμια
Μοιραστείτε το:

Αγαπημένα μας παιδιά,

Αναμφίβολα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μία από τις πρώτες μεγάλες μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά είναι και αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και ξεκίνημα νέων προσπαθειών.

Φέτος ήταν μια δύσκολη σχολική χρονιά. Οι ιδιαιτερότητές της είναι πράγματι πολλές. Η εμφάνιση του νέου ιού, ήρθε να ανατρέψει καθιερωμένα και να καταργήσει βεβαιότητες. Μας έκανε να δούμε αλλιώς τα πράγματα, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας και να αντιληφθούμε ότι στη ζωή τίποτε δεν είναι δεδομένο.

Χρειάζεται λοιπόν τώρα να οπλιστείτε με ηρεμία, ψυχραιμία, και αυτοπεποίθηση ώστε να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες σας, με στόχο να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Να γνωρίζετε ότι πραγματικός νικητής, είναι εκείνος που επιμένει να μοχθεί και να αγωνίζεται συνεχώς για έναν καλύτερο κόσμο.

Συνεχίστε να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

«…Χορέψτε πάνω στο φτερό του καρχαρία»

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα και σας συγχαίρουμε εκ των προτέρων για την προσπάθεια που καταβάλετε και εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για να «…κρατήσουμε ανοιχτό το παράθυρο στο όνειρο»

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κώστας Λεμπέσης

 

Ο Γ. Γραμματέας

Γιώργος Ζηρογιαννόπουλος

Μοιραστείτε το:
Tagged