Γιώργος Καπλάνης: «Πέφτεις σε λάθη…»… κ. Μίχο

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Το “θέατρο του παραλόγου της δημοτικής αρχής χωρίς… τέλος”, ξεπέρασε τα στενά όρια της πόλης μας κι έδωσε παράσταση και στο γειτονικό Δήμο Αιγάλεω, που τους ξετρέλανε όλους!

Μετά από πιέσεις συμπολιτών μας για καθυστερήσεις πολεοδομικών υποθέσεων, μάλλον για τα μάτια του κόσμου και τη δημιουργία εντυπώσεων, η δημοτική μας αρχή έστειλε αυστηρό έγγραφο στον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Γκίκα, ο οποίος ανταπάντησε τάχιστα και με πιο αυστηρό ύφος: «Απορρίπτουμε στο σύνολό τους, τους ισχυρισμούς σας που περιέχονται  στο σχετικό έγγραφο που βρίθουν ανακριβειών και προσπάθειας απόσεισης των ευθυνών σας για τη λειτουργία της ΥΔΟΜ».

«Πρώτη Ξανά» λοιπόν, η δημοτική μας αρχή, με τις λανθασμένες επιλογές της και την κακή νοοτροπία που την χαρακτηρίζει, μας χάρισε ένα ακόμη παράσημο χλεύης στα διαδημοτικά πράγματα!

Απ’ ό,τι φαίνεται, η διαδημοτική συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη που είχαμε πετύχει με τους όμορούς μας δήμους, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Κορυδαλλό, αλλά και γενικότερα με όλους τους δήμους, τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια, αποτελεί πια παρελθόν!

Η αίσθηση που έχει κυριεύσει όλους εμάς τους «μη δοξάζοντες» δημότες:  παραΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ, όσο εσείς μένετε στον κόσμο σας! Παρ’ όλα αυτά κ. Μίχο καλό θα ήταν να λύσετε άμεσα το θέμα για να μην ταλαιπωρηθούν περισσότερο οι συμπολίτες μας.

Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»

Μοιραστείτε το:
Tagged