Η ανοσία της αγέλης

Άρθρα Θέατρο-Κινηματογράφος
Μοιραστείτε το:

Θα σας μιλήσω τώρα εν γνώσει των συνεπειών του νόμου, ωμά, κυνικά και προπαντός φιλοσοφικά για την Ανοσία της αγέλης, που είναι στην παρούσα συμπαντική φάση εκ των θεμελιωδών, σιδερένιων νόμων, ξαδελφάκι της δαρβίνειας φυσικής επιλογής ειδών. Μαζί καθορίζουν τυχαία, εν πολλοίς τελεσίδικα, τις κοσμικές, βιολογικές, ζωικές και κοινωνικές ισορροπίες του πλανήτη και όχι μόνο.

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Η ανοσία της αγέλης όπως και η φυσική επιλογή συνιστούν ρυθμιστικούς όρους ροής του χάους, του σύμπαντος, καθώς τα κοπάδια ποικιλώνυμων άστρων, εν γένει ουράνιας ύλης και ενέργειας γεννιούνται, πεθαίνουν και μεταλλάσσονται αναζητώντας στον «κοσμικό αιθέρα» ισορροπίες ύπαρξης και κίνησης, αλλά θέλει μεγάλη ανάλυση, θα ξημερώσουμε! Η ανοσία αγέλης, ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης όλων των μεταδοτικών ασθενειών, κυρίως ιώσεων, προφανέστατα και του COVID-19.

Παραπαίει η υφήλιος ανάμεσα στην ανοσία της αγέλης και στην ανοησία του όχλου. Ούτε περιμέναμε τον Κορωνοϊό οι σκεπτόμενοι (υπάρχουν λίγοι ακόμα) άνθρωποι (κι αυτοί λιγοστεύουν) να κατανοήσουμε, να καταφύγουμε στην τραγική αναγκαιότητα της ανοσίας της αγέλης και να γυρίσουμε πλάτη στην ανοησία του όχλου! Ξεχνάτε τί έλεγαν οι θυμόσοφες γιαγιάδες μας, αγράμματες και δίχως πτυχία λοιμωξιολογίας; «Η γρίπη πρέπει να κάνει τον κύκλο της παιδί μου, αλλιώς δεν περνά». Πάει να πει, να μπει σε κορμιά, να σκοτώσει και να σκοτωθεί, να νικηθεί και να εξαφανιστεί! Όχι να δυναμώσει μεταλλασσόμενη, όπως κάνουν έμπρακτα στην περίπτωση του COVID-19 ηλίθιοι εξουσιαστές και παπαγαλάκια γιατροί με πολλά πτυχία. Ενοχλεί προφανώς το δεύτερο συστατικό; Ο έχων μύγα μυγιάζεται! Σας πειράζει η αγέλη; Πέστε το η ανοσία του όχλου, που μακάρι να ήταν ή να γίνει κάποτε λαός. Πάντως η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της γης συνηγορεί αναφανδόν με την συμπεριφορά του υπέρ της κυριολεξίας και ορθότητας σήμερα του όρου: Ανοσία της αγέλης.

Υπάρχουν στο σύμπαν, στην ζωή, στην κοινωνία νόμοι και καταστάσεις, που αρέσει ή όχι και σε ποιον, γίνονται έτσι κι όχι αλλιώς, ισχύουν πάντα. Το καλό ή το κακό (αδιάφορο και αυτό από ανθρώπινες διαθέσεις) έγκειται ότι αυτοί οι νόμοι, οι ανάγκες λειτουργούν σαρωτικά και αποτελεσματικά στην εξέλιξη των συστημάτων αναφοράς τους. Γουστάρεις ή όχι, γυρίζει η γη, αν δεν αναπνεύσεις, θα σκάσεις, άμα δεν φας και ποτιστείς, θα ψοφήσεις, αν κλειστείς δυο χρόνια στο σπίτι θα πάθεις ψυχική κατάρρευση, αν πέσεις από τον Πύργο της Πίζας, δεν θα μείνει ο σκελετός σου. Με όσα κοσμητικά υβριστικά και να στολίσεις την ανοσία της αγέλης, ποτέ δεν θα… κοκκινίσει από ντροπή, εσένα μόνο θα εντάξει στην ανοησία του όχλου! Δεν είναι οι νόμοι του σύμπαντος Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Χριστός ή Αλλάχ, να ’χουν φανατικούς οπαδούς και πιστούς. Απλώς λειτουργούν αιώνα και τραγικά όσο τους αγνοείς και δεν πας με τα νερά τους.

Υποτίθεται ότι η ανθρωπότητα διαθέτει λογική, που πρέπει να πρυτανεύει σε δύσκολες καταστάσεις. Στον Κορωνοϊό, σε κάθε λοίμωξη, η ανοσία της αγέλης επιβάλλεται να γίνεται με όρους, προσοχή, προγραμματισμένα όσο είναι δυνατό, με σχετική ασφάλεια. Δεν πας κόντρα στο ποτάμι, κολυμπάς στο ρεύμα του ή το ξεγελάς πρόσκαιρα πάνω σε μια βάρκα! Ό,τι δεν έκανε ο Καπιταλισμός στην περίπτωση COVID-19! Όλα έγιναν λάθος και ανάποδα! Τράβηξε ρολά στην κοινωνία και κατόπιν στα ξεκούδουνα θα διατάξει ανοίξτε τα όλα χωρίς ουσιαστικούς υγειονομικούς όρους. Η ανοσία της αγέλης αποκτάται πρωτίστως από νέους, που δεν κολλάνε ή παίρνουν πολύ δύσκολα τον ιό κι εύκολα τον αποβάλλουν και τον σκοτώνουν. Πώς θα γίνει αυτό όταν κλείνεις τα σχολεία, το πρώτο και βασικό φυσικό εργαστήριο για την αντιμετώπιση γρίπης και λοιπών λοιμώξεων; Και εν πάση περιπτώσει δεν κάναμε εμείς τον ιό, δεν αναπτύχθηκε από κακή σύμπτωση! Έχει αυτά τα χαρακτηριστικά μεταδοτικότητας και ραγδαία εξέλιξης επειδή κάποιοι το επεδίωξαν στο εργαστήριο.

Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα ρωτά λοιμωξιολόγο, που ουδείς αμφιβάλλει για την επιστημοσύνη του πλην εμφανίζεται κάθε μέρα δίκην κομπογιαννίτη (με αντάλλαγμα θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κυρίου Κούλη;) και κανοναρχεί με θηριώδεις παλινδρομήσεις: Πώς σύμφωνα με τα ιατρικά στοιχεία το 2% θα γίνει 75%; Πόσοι νεκροί CΟVID-19 απαιτούνται; Τί είπατε; Κλεισμένος μήνα στο σπίτι με φίμωτρο και γάντια, με το να αντιμετωπίζει καθένας τον συνάνθρωπό ως λεπρό, ο όχλος Γκραικυλίας έχει ανοσία 2% και πανικόβλητη ανοησία 98%! Για να λειτουργεί με υγειονομική ασφάλεια η κοινωνία εν μέσω Α’ Παγκόσμιου Βιοχημικού Πολέμου είναι ανάγκη η ανοσία να ανέλθει στο 75% ( και η ανοησία κάτω του 25%)!

Για να επιτευχθεί αυτό (αδιάφορο αν αρέσει ή όχι), για να φτάσουμε σε επιθυμητή ανοσία αγέλης (άντε όχλου) πόσα διασωληνωμένα κεφάλια, πόσα πνευμόνια θ’ αδειάσουν, θα σαπίσουν στις ανεπαρκέστατες, λειψές Μ.Ε.Θ. νοσοκομείων έως τον Μάρτιο του 2021, που εκτείνεται η πρώτη φάση του Βιοχημικού Πολέμου, στην απευκταία περίπτωση, που δεν εμφανίσουν φάρμακα και εμβόλια; Η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα ρωτά το παλικάρι, που σαν… μελιστάλαχτος ΕΣΑτζής ανακοινώνει τα της φασιστικής εκτροπής «Μένουμε σπίτι»; Την έχει δει σωτήρας με καβαλημένο καλάμι; Δεν νομίζει ότι είναι επικίνδυνο να προκαλεί την υπομονή του όχλου, που με κόπο η ξενόδουλη εξουσία της Γκραικυλίας έριξε σε βαθύ ύπνο; Δεν φοβάται μη ξυπνήσει; Τώρα, που ανοίγει ο καιρός, θα το παίζει βεληγκέκας;

Προς διασώστες της Αποικίας, που δίνουν παράσταση. Δεν έχει νόημα να μας παραμυθιάζετε! Το μόνο, που πιστώνεται ο Κούλης: Τα παντελώς λάθος μέτρα, τα πήρε έγκαιρα. Δεν είναι αυτά, που έχουν αποτέλεσμα τους λίγους θανάτους στην Γκραικυλία. Γιατί δεν λέτε την αλήθεια; Αυτό οφείλεται στο ελληνικό-βαλκανικό κλίμα! Ο ήλιος και με ευρύτατη έννοια ο Πολιτισμός μας σκοτώνει και τον COVID-19, ποικιλώνυμα παπαγαλάκια Καπιταλισμού! Εξ ου Βαλκάνια έχουν λίγους θανάτους. Πάλι λειτουργούν ιδιότροπα ως γέφυρα της Μάνας του Πολιτισμού Ανατολής με την βάρβαρη Δύση! Αυτήν την ιστορική αλήθεια, ραγιάδες του Δ’ Ράιχ, αρνείστε καμαρώνοντας ως γύφτικα σκεπάρνια: Είμαστε Ευρώπη! Σας την χαρίζουμε! Δεν θα πάρουμε! Μένουμε, όχι «σπίτι», αλλά ΑΝΑΤΟΛΗ!

17 Απριλίου 2020

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged