Κάντο όπως ο Τράμπ,… ή έστω όπως ο Παπαδημούλης…

Οικονομικά

Ο ένας κατηγορεί τους πάντες και ειδικά όσους τον βοήθησαν να γίνει πρόεδρος και ο άλλος αγόρασε  προς 449,72 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο 8 διαμερίσματα, με τους «αγνώστους» του διαδικτύου να τον κατηγορούν ότι απλώς αγόραζε φτηνά στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, πρώτων κατοικιών, κόκκινων δανειοληπτών….

Λαϊκιστές του κερ@τ@ και οι δύο, -ο καθένας διαπρέπει το δικό του μοντέλο-, στρέφονται ή απαξιώνουν όσα μέχρι σήμερα τους βοήθησαν σε βαθμό «έκρηξης» για να φτάνουν εκεί που σήμερα βρίσκονται, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους…

Ο μεν Τραμπ, αφού υπήρξε ο πρωτοπόρος στον λαϊκισμό και στην διάδοση Fake News, κατά πολιτικών αντιπάλων του μέσω των κοινωνικών δικτύων του διαδικτύου, σήμερα βλέποντας  ότι πλέον λόγο των δικών του ανερμάτιστων πολιτικών αλλά και δηλώσεών του αποκλειστικά  στο «αγαπημένο» του twitter, προκειμένου να μην έχει αντίλογο, τον έχει πάρει ο πολιτικός κατήφορος, επιτίθεται κατά πάντων και ειδικά κατά των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλοντας ότι αυτά εξουσιάζονται από την αμερικάνικη ακροαριστερά!!!

Ακόμη, σε κάθε περίπτωση που οι κρατικοί λειτουργοί του αμερικάνικου κράτους, ερευνούν ατασθαλίες  της Κυβέρνησής του, ο Τραμπ, απλώς σαν αντίγραφο του Ερντογάν, τον απολύει άμεσα και πριν προχωρήσει στην έρευνά του…

Από την άλλη, ο αστέρας του ΣΥΡΙΖΑ και του Ευρωκοινοβουλίου, διέθεσε εν μέσω υγειονομικής κρίσης  το ποσό των 239.500ευρώ για να αγοράσει το 2018 6 διαμερίσματα στην Αθήνα, -έχουν εμβαδό 70,80 τμ, 70τμ, 96τμ, 67τμ, 67τμ και 92τμ αντίστοιχα-, και άλλα 121.500 ευρώ για να αγοράσει  συνολικού εμβαδού 143,12τμ και 196,80τμ, αντίστοιχα. Με απλά λόγια  έδωσε 361.000 ευρώ για να αγοράσει 802,72 τμ, πληρώνοντας 449,72 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Και αφού φούντωσαν οι φήμες ότι αυτός ο μέγας αγωνιστής (στα λόγια) κατά των πλειστηριασμών πρώτης και όχι μόνο κατοικίας, έκανε όλες αυτές τις αγορές εκμεταλλευόμενος τους πλειστηριασμούς φτωχοδιαβόλων, βγήκε σαν άλλος Τραμπ, και δήλωσε ότι επρόκειτο για παλιά και πολύ χαμηλής αξίας διαμερίσματα. Δήλωσε ο άνθρωπος και καθάρισε…

Και να φανταστεί κανείς ότι σύμφωνα με την δήλωση του στο «Πόθεν Έσχες» που κατέθεσε οι λογαριασμοί του αυξήθηκαν, αν και τα συνολικά εισοδήματά τόσο του ίδιου, όσο και της συζύγου του δεν ξεπέρασαν το ποσό που ξόδεψε (257.245,21 ευρώ + 30.804,13 ευρώ,της συζύγου του).

Γιαυτό εάν κε αναγνώστα μας, ζοριστείς με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείς να το κάνεις, είτε όπως ο Τραμπ, είτε όπως ο Δημλήτρης Παπαδημούλης

Δείτε στην συνέχεια τις ειδήσεις που αφορούν τα πεπραγμένα Τράμπ και Παπαδημούλη

Ντ. Τραμπ: Η άκρα αριστερά ελέγχει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τον πλήρη έλεγχο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την ακροαριστερά κατήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. «Οι ακροαριστεροί ελέγχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν τον πλήρη έλεγχο του Facebook, Google, Instagram. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό σαν κυβέρνηση.»

To σχόλιο του Τραμπ έρχεται με αφορμή τις «καταγγελίες» της Μισέλ Μαλκιν μιας συντηρητικής αρθρογράφου η οποία καταφέρεται συχνά κατά των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας όπως η Google.  Στο τελευταίο της άρθρο η Μάλκιν έγραφε «Η μεγάλη Google βλέπει τα παιδιά σας.»

Παράλληλα ο Τραμπ φρόντισε να ευχαριστήσει και παρακινήσει διαδηλωτές κατά των μέτρων κοινωνικού περιορισμού μέσω Twitter.

Ο Ντ. Τραμπ καθαίρεσε τον γενικό επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε την καθαίρεση του γενικού επιθεωρητή του Στιβ Λίνικ τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, χωρίς να διευκρινίσει γιατί. Τι καταγγέλλει Δημοκρατικός βουλευτής

Ο Ντόναλντ Τραμπ καθαίρεσε τον γενικό επιθεωρητή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ διότι διενεργούσε έρευνα για τον υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, κατήγγειλε βουλευτής των Δημοκρατικών, μιλώντας περί δυνητικά παράνομης πράξης αντιποίνων.

————

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε την καθαίρεση του γενικού επιθεωρητή του Στιβ Λίνικ τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, χωρίς να διευκρινίσει γιατί.

Από τη δική του πλευρά ο Δηκρατικός πολιτικός Έλιοτ Ένγκελ, επικεφαλής της επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Βουλής των Αντιπροσώπων, δήλωσε πως ενημερώθηκε ότι ο Λίνικ είχε αρχίσει να διενεργεί έρευνα για τον Πομπέο.

«Το γεγονός ότι ο κ. Λίνικ καθαιρέθηκε εν μέσω μιας τέτοιας έρευνας αφήνει να εννοηθεί ότι επρόκειτο για παράνομη πράξη αντιποίνων», πρόσθεσε ο Ένγκελ.

Ένας βοηθός Δημοκρατικού πολιτικού στο Κογκρέσο που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί ανέφερε ότι ο Λίνικ ερευνούσε τις καταγγελίες κατά τις οποίες ο Πομπέο έχει αναθέσει σε πολιτικό υπάλληλο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να διευθετεί προσωπικές υποθέσεις του ιδίου και της συζύγου του.

Ο Πομπέο ταξιδεύει συχνά σε όλο τον κόσμο με κυβερνητικό αεροσκάφος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, κάτι που κάνει αρκετούς να τρίζουν να δόντια, καθώς η Σούζαν Πομπέο δεν έχει κανέναν επίσημο ρόλο.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι έκρινε από την πλευρά της ότι ο Λίνικ «τιμωρήθηκε διότι εκτέλεσε με τιμή το καθήκον του να προστατεύει το Σύνταγμά μας και την εθνική μας ασφάλεια».

Εισαγγελέας επί σειρά ετών, ο Στιβ Λίνικ ονομάστηκε γενικός επιθεωρητής στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 2013, από τον προκάτοχο του Τραμπ, τον Δημοκρατικό Μπαράκ Ομπάμα, με αρμοδιότητα την επίβλεψη της ορθής διαχείρισης των 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει στη διάθεσή της η αμερικανική διπλωματία.

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε ότι νέος γενικός επιθεωρητής θα διοριστεί ο Στίβεν Ακάρντ, πρώην συνεργάτης του αντιπροέδρου Μάικ Πενς.

Πέρυσι ο Ακάρντ ανέλαβε επικεφαλής της υπηρεσίας ξένων αποστολών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αρμόδιος για τις σχέσεις με διπλωμάτες άλλων χωρών που υπηρετούν στις ΗΠΑ.

Δ. Παπαδημούλης: Αγόρασε 8 ακίνητα το 2018

Οκτώ νέα ακίνητα αγόρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης μέσα στο 2018, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες που κατέθεσε στη Βουλή. Ειδικότερα,  αγόρασε αρχικά  6 διαμερίσματα συνολικής αξίας 239.500ευρώ, τα οποία βρίσκονται στην Αθήνα και έχουν εμβαδό 70,80 τμ, 70τμ, 96τμ, 67τμ, 67τμ και 92τμ αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδημούλης στη συνέχεια προχώρησε στη αγορά άλλων δύο διαμερισμάτων συνολικής αξίας 121.500 ευρώ, τα οποία μεταβίβασε ως γονική παροχή στα τέκνα του. Να σημειωθεί ότι το εμβαδόν τους είναι 143,12τμ και 196,80τμ.

Την ίδια ώρα, οι καταθέσεις μαζί με τη σύζυγο του που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Επί παραδείγματι διατηρεί λογαριασμούς στο ΤΠΔ με 509.487 ευρώ και έναν ακόμα προθεσμιακό με επιπλέον 354.251 ευρώ!

Σε ότι αφορά τα ακίνητα καταγράφει 32, μεταξύ των οποίων διαμερίσματα στο νέο Ψυχικό, στο δήμο Αθηναίων, μονοκατοικία στο Λασίθι κ.α.

Να σημειωθεί, τέλος, αναφορικά με τα εισοδήματά του για το οικονομικό έτος 2019 ανήλθαν σε 257.245,21 ευρώ και της συζύγου του σε 30.804,13 ευρώ.

Πηγή: ΑΜΠΕ, liberal.gr

Tagged