Κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης παρέλαβε από την Περιφέρεια ο Δήμος Ιλίου

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Στην παραλαβή ειδικών κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών από την Περιφέρεια Αττικής προχώρησε ο Δήμος Ιλίου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου και του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. Πρόκειται συνολικά για 200 κάδους ανακύκλωσης, οι οποίοι θα τοποθετηθούν, κατά προτεραιότητα, σε σχολεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, αθλητικούς χώρους, ΚΑΠΗ και δημοτικά κτίρια.

Ο Δήμαρχος Ιλίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Αττικής για την εξαιρετική πρωτοβουλία και τη διάθεση των κάδων, τονίζοντας ότι, από την αρχή της θητείας του, ασχολήθηκε με το σημαντικό θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων. Επεσήμανε δε, ότι ο Δήμος Ιλίου είναι, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με την ανακύκλωση. “Είμαστε μια πόλη με δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και θα στηρίξουμε, με κάθε τρόπο, το πρόγραμμα ανακύκλωσης 2020 της Περιφέρειας Αττικής. Είμαι βέβαιος ότι, προχωρώντας με ξεκάθαρο σχέδιο και στόχο, σύντομα θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε καλή συνεργασία και απόλυτη εμπιστοσύνη στον Περιφερειάρχη Αττικής” υπογράμμισε.

Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στο Ίλιον, μια πόλη πολύ φιλόξενη και πολύ ανθρώπινη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και τόνισε ότι η Περιφέρεια εφαρμόζει ένα σχέδιο επιθετικής ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή. “Μέσα από το περιβάλλον και την ανακύκλωση μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες για το μέλλον και τα παιδιά μας αλλά και για μια Αττική που θα σταματήσει να είναι δακτυλοδεικτούμενη για την κακή διαχείριση των στερεών αποβλήτων. Το 2020, παρά τις δυσκολίες με την πανδημία, θα είναι μια χρονιά ανακύκλωσης για την Αττική».

Παρόντες στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του εξοπλισμού ήταν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι κ.ά.

Μοιραστείτε το:
Tagged