Βαριές οι ευθύνες των νυχτερίδων!

Αναλύσεις

 Εντάξει, μανδαρίνοι του Καπιταλισμού, μη χαλάτε την ζαχαρένια σας! Πήρα δυο υβριστικές επιστολές για τα άρθρα περί Α΄ Παγκόσμιου Βιοχημικού Πολέμου. Γραφιάδες ηδονίζονται, που περισπούδαστα λένε το αυτονόητο. Έχουν συνηθίσει από το Φασιστικό (facebook) βιβλίο, όπου είναι τρόφιμοι και αυνανίζονται λυσσασμένα.

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Λένε ότι είμαι γραφική Κασσάνδρα, πλέκω σενάρια, κ.λπ. Απαντώ ότι έχουν δίκιο, και τους ευχαριστώ γιατί κατάλαβα τις βαριές ευθύνες των κινέζικων νυχτερίδων στο μέγα πρόβλημα, που μας ταλανίζει! Ο ένας σκαιότητα δηλώνει ότι δεν επιθυμεί ενημερωτικό δελτίο για το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας. Με μεγάλη χαρά το κάνω αφήνοντάς τον στην τύφλα του. Συγνώμη, που δεν τρώμε κουτόχορτο και βλέπουμε πιο μακριά με τα μάτια του μυαλού και της ψυχής. Μια απορία: Τί τα θέλατε τα πειράματα με νυχτερίδες, άθλιοι Καπιταλιστές, Με ποιον σκοπό τα κάνατε τόσο συστηματικά και φανατικά;

Όσο περνάει ο καιρός συμπληρώνονται τα ψηφαλάκια της εικόνας του άθλιου ψηφιδωτού της πανδημίας, που δεν είναι σε καμιά περίπτωση τέτοια αλλά Α’ Παγκόσμιος Βιοχημικός Πόλεμος του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με πολλές παράπλευρες ωφέλειες, που έχουν παρανομαστή το μέγιστο οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό κέρδος! Τουλάχιστον από 20 χρόνια διεξάγουν πειράματα με νυχτερίδες και Κορωνοϊούς. Η ιδέα ήρθε προφανώς παρατηρώντας τις βρωμερές αγορές Κίνας, Ρωσίας και άλλων χωρών με άθλιους πάγκους πώλησης ζώων. Εγκέφαλοι διεστραμμένοι παρατήρησαν ότι οι νυχτερίδες σχετίζονται με Κορωνοϊούς και στρώθηκαν στην δουλειά. Υπάρχουν άλλοι 15 Κορωνοϊοί σε νυχτερίδες, που αδημονούν να γνωριστούν με τους ανθρώπους! Από τις νυχτερίδες οι φονιάδες του Καπιταλισμού άρχισαν να κατασκευάζουν τους Κορωνοϊούς για το… χατίρι της ανθρωπότητας.

Ο SARS και ο MERS ήταν φερέλπιδες αλλά στο τέλος σημειώθηκε αστοχία υλικού. Δεν σκότωσαν αρκετούς στην Ασία, στην Αφρική και άλλους τόπους, όπου τα Δυτικά σκουλήκια δεν θεωρούν ότι κατοικούν άνθρωποι. Μερικές χιλιάδες νεκροί, ούτε τα έξοδα πειραμάτων βγήκαν! Μπήκαν μέσα χοντρά, για αυτό και δεν συνέχισαν τις όποιες έρευνες για την εξεύρεση εμβολίου. Ασύμφορες δουλειές! Βάλανε τα δυνατά πάντα κατ’ εντολήν των αφεντικών τους, οι φρανκενστάιν επιστήμονες και τρίτη και φαρμακερή! Ο χρόνος είναι χρήμα και δεν μπορεί το Κεφάλαιο να περιμένει. Τουλάχιστον από το 2015 εντόπισαν τον COVID-19. Επιτέλους, ιός της προκοπής! Με διεισδυτικότητα και διάδοση. Το ποιος είναι ο φρανκενστάιν νούμερο ένα και αν το πρώτο εργαστήριο ήταν αμερικανικό ή κινέζικο θα βρουν οι ιστορικοί. Τα ωραία και ανθρωπιστικά πειράματα έκαναν Κινέζοι, Αμερικάνοι, Ελβετοί, Γερμανοί και άλλοι συφιλιδικοί εγκέφαλοι!

Αφού κατασκευάστηκε το προϊόν θα ήταν μεγάλο κρίμα να μείνει στο ράφι. Το ρίξανε σύμφωνα με τα φαινόμενα και στοιχεία στην Κίνα υπολογίζοντας ότι με καναδυό εκατομμύρια νεκρούς για αρχή (ορντέβρ) θα πάθαινε πλάκα η κοινωνία! Όχι πως οι Κινέζοι δεν είχαν λερωμένοι την φωλιά! Ακριβώς επειδή ήταν μέχρι τα μπούνια στο κόλπο, επειδή ξέρανε, είχανε μέθεξη κατ’ Αριστοτέλη, τρόμαξαν πολύ, γνώριζαν τί τους περιμένει και πήραν αμέσως μέτρα, αποτελεσματικά. Όποιος νοσεί ή νομίζει ότι δεν είναι καλά μπαίνει νοσοκομείο. Οι πληθυσμοί ελέγχονται δια της περίθαλψης. Ο άρρωστος φεύγει προσωρινά από την κοινωνία, η οποία με σκληρά μέτρα συνεχίζει την πορεία της αποκτώντας και αναγκαία ανοσία της αγέλης στην σύγκρουσή της με τον ιό. Πάρτε πίσω τον τουρίστα σας -είπαν οι Κινέζοι- και έστειλαν τον COVID-19 στην Δύση, σε ένδειξη… διαμαρτυρίας, διότι αδέλφια μαζί κάναμε πειράματα και γιατί μας την φέρατε απροειδοποίητα;

Κάποιοι καλοπροαίρετοι λένε ότι ας μην αποκλείουμε και την περίπτωση του λάθους! Ουδείς το αποκλείει, ίσα-ίσα το θεωρεί πιθανόν ως σενάριο και δράση. Λάθος ηθελημένο ή αθέλητο; Πού αρχίζουν τα όρια του ενός και του άλλου. Το λάθος φέρνει το καινούριο! Μετά, όλοι τρέχουν και δεν φτάνουν! Τα πειράματα με νυχτερίδες τί τα ήθελαν; Γιατί όταν επιστήμονες έντρομοι από πιθανές συνέπειες Κορωνοϊών έκρουσαν με φρίκη κώδωνα κινδύνου από το 2015, η σοφή αμερικανική κυβέρνηση του πιο αιμοσταγούς εν καιρώ ειρήνης προέδρου, του Ομπάμα, απάντησε κυνικά: Δεν συντρέχουν λόγοι να σταματήσουν οι έρευνες (με νυχτερίδες); Κάτι ξέρανε; Κάτι επεδίωκαν; Όταν κάνεις λάθος στο χημικό εργαστήριο, ποια τα εφεδρικά πρωτόκολλα ασφαλείας; Για τον Καπιταλισμό είναι: Ό,τι βγαίνει και μπορεί να μας δίνει μεγάλα κέρδη, καλώς καμωμένο! Η απόσταση λάθους και σωστού, σκόπιμου και τυχαίου είναι σχετική και εξαρτάται από την… θέση του παρατηρητή (διάβαζε Ιμπεριαλιστή)! Ηθελημένο ή όχι λάθος ξέφυγε λυσσασμένο σκυλί COVID-19 δίχως φίμωτρο και καλημέρα Δύση!

Τώρα, που μετράνε δεκάδες χιλιάδες νεκροί υποτίθεται ότι σφάζονται για το εμβόλιο, πριν ακόμα αρχίσουν αξιόπιστες κλινικές δοκιμές. Φαντασθείτε να βγει κιόλας, να το σερβίρουν, η σωστή ορολογία, γιατί κάτι ήδη φαίνεται υπάρχει! Εμένα μάγκες μου με συγκλόνισε, με συγκίνησαν ο Γκέιτς και άλλοι. Τί ανθρωπισμός τα παλικάρια! Δεν ματάγινε! Από το 2015, που άρχισαν πειράματα COVID-19, μαζικά επενδύουν σε φαρμακευτικές επιχειρήσεις, τις αγοράζουν ως πουκάμισα. Θεία έμπνευση, έστω σύμπτωση! Σήμερα στην έξαρση Κορωνοϊού ο Γκέιτς ετοιμάζει βιομηχανικές μονάδες ώστε όταν βγει εμβόλιο, να το πάρει αμέσως, να παράξει εκατομμύρια αντίτυπα, να σωθεί ο κοσμάκης! Αυτά λένε ραδιοτηλεοπτικά κι άλλα βοθροκάναλα, και δεν… περνά από το μυαλό, ουδείς υποψιάζεται ότι όλοι αυτοί σφάζονται να μονοπωλήσουν με διάφορα τερτίπια εμβόλια και φάρμακα του Κορωνοϊού, να ρίξουν τους αντιπάλους και να τα οικονομήσουν χοντρά.

Το πράγμα έχει και ψωμί και παντεσπάνι. Για αυτό ο Γκέιτς και άλλοι, όχι συνωμοσιολόγοι, αλλά συνωμότες, προειδοποιούν από το 2015-προφανώς θεία σύμπτωση κι αυτό!-ετοιμαστείτε, ίσως έρθει πανδημία και δεν πρέπει ν’ αφήσουμε την ανθρωπότητα απροστάτευτη (βουρκώνω, θα με πάρουν ζουμιά)! Α! όλα κι όλα! Συμμερίζομαι απολύτως τον αλτρουιστικό οίστρο. Ξοδεύτηκαν οι ανθρώποι στις φαρμακευτικές και συναφείς επιχειρήσεις! Ξέρεις τί είναι να καλύπτεις τις ανάγκες της αγοράς σε αντισηπτικά και νοσοκομειακά αναλώσιμα; Δεκάδες δισ. δολάρια από… το πουθενά!

Αμ το άλλο! Για σκεφθείτε έξι δισεκατομμύρια κάτοικοι της γης, η μέγιστη αγορά από κτήσεως κόσμου. Αν το εμβόλιο κοστίζει 20 δολάρια, ο κύκλος εργασιών είναι περίπου 120 δισεκατομμύρια δολάρια το τετράμηνο! Τόσο διαρκεί ένα εμβόλιο. Βάλτε κι άλλα τόσα για φάρμακα, που ετοιμάζονται και είναι σε κλινικό πειραματικό στάδιο… Άδικο έχουν αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι, που ανησυχούν, ετοιμάζονται πυρετωδώς για το καλό της ανθρωπότητας; Όχι! Νοιώθουμε το άγχος της τσέπης του! Ηθικό δίδαγμα: Μην πιστεύετε Κασσάνδρες, είναι συνωμοσιολόγες! Δεν διαψεύδονται, χαλάνε την σούπα!

22 Απριλίου 2020

Πηγή: mousapolytropos.gr

Tagged