Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Είναι τα παιδιά ποιό επικίνδυνα από τον κορονοϊό;

Aγία Βαρβάρα
Μοιραστείτε το:

Μέρος των ραδιοτηλεοπτικών μέσων έχει γίνει τους τελευταίους 2,5 μήνες η Αγία Βαρβάρα ξεκινώντας από τη σύλληψη των παιδιών στην πλατεία ΖΑΝΑΕ, συνεχίζοντας με τα μολυσματικά απορρίμματα του νοσοκομείου στους μπλε κάδους και καταλήγοντας στη συγκέντρωση των πιστών έξω από το ναό του Προφήτη Ηλία. Δεδομένου, μέσα από διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, των γρήγορων αντανακλαστικών της δημοτικής αρχής και της ύπαρξης αστυνόμευσης στην πόλη μας δημιουργούνται κάποια ερωτήματα που αφορούν την παρουσία κι άλλοτε απουσία και των δύο. Έτσι, διαπιστώθηκε πως τα παιδιά αποτελούν μεγαλύτερο κίνδυνο από την αλυσίδα μετάδοσης του ιού, που μαστίζει όλες τις χώρες του κόσμου.

Σε μία συγκέντρωση, η οποία ήταν γνωστή 5 μέρες νωρίτερα, η διοίκηση του δήμου μας επέλεξε, για ευνόητους λόγους, να μείνει σε μία ανάρτηση-έκκληση για παραμονή στο σπίτι με πρόσχημα την αποφυγή του διασυρμού της πόλης μας σε όλη την υφήλιο. Αντιστοίχως, κι ο ρόλος της αστυνομίας κατέληξε να επιβλέπει εξ αποστάσεως τη συγκέντρωση. Κανείς από τους δύο φορείς δεν ενεργοποιήθηκε, ώστε να παρθούν τα μέτρα προφύλαξης των πολιτών.

Τις δύσκολες ημέρες του κορονοϊού οφείλουμε να παραμερίζουμε τον εγωισμό και τα συμφέροντά μας, για να μην βάζουμε σε κίνδυνο τους πολίτες μας,και να σεβόμαστε τα μέτρα που επιβάλλει η πολιτεία, για να προφυλάξουμε την υγεία μας και την πόλη μας ουσιαστικά. Ας μείνουμε ενωμένοι κι όχι διχασμένοι!

5/4/2020

Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»

Μοιραστείτε το:
Tagged