Ψόφα κωλόγερε και άρρωστε!

Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Εκ των έως τώρα αποτελεσμάτων είναι προφανές ότι ο βιολογικός πόλεμος COVID-19 παρήχθη στο εργαστήριο και για να πλήξει τους γεροντότερους και αρρώστους. Αληθινή γενοκτονία για άνω των 65 ετών και πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες. Παράπλευρες ωφέλειες (για το Κεφάλαιο) και απώλειες (για τον όχλο). Μ’ ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια! Συνηγορεί η μεγάλη μεταδοτικότητά του και ότι στους αδύναμους πλήττει, διαλύει σε λίγες ώρες το ανοσοποιητικό σύστημα.

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Αυτές οι συνέπειες επιδιώχθηκαν, άραγε, στο χημικό εργαστήριο ή τους… ξέφυγαν; Το κρίσιμο λάθος, που φέρνει πάντα το καινούριο και ειδεχθές, ανεξάρτητα ποιος ωφελείται; Ταξική χημεία! Λένε κυνικά με τον COVID-19 το Κεφάλαιο και ο Ιμπεριαλισμός: Σιγά, μαλάκα κωλόγερε, που θα πληρώνω 20 χρόνια σύνταξη, επειδή αυξήθηκε του βίου σου το προσδόκιμο και δεν λες να ψοφήσεις! Για πόσο μισοπεθαμένε καρκινοπαθή, εμφραγματία, νεφροπαθή, θα σου χορηγώ πανάκριβα φάρμακα να σέρνεσαι στην ζωή; Θα σας πετάξω στην κεφαλή έναν ιό, που κολλάει σαν ψώρα και θα γλιτώσω μια και καλή!

Σιγά, μη σας βάζω στα νοσοκομεία για ψίλου πήδημα, να ξοδεύω τεράστια ποσά για να καμαρώνεται μέχρι τα 90! Θα σπαταλάω ασφαλιστικές εισφορές, που έχετε δουλέψει διπλά και πενταπλά πλην θίγει το υπερκέρδος μου! Πάρε αόρατο δηλητήριο και ψόφα! Πάνω από 70% των θυμάτων του COVID-19 είναι υπερήλικες και νεώτεροι με ανίατες και υποκείμενες πολύ σοβαρές ασθένειες. Κανονικό μαζικό, παγκόσμιο Άουσβιτς! Θαρρείτε ότι δεν κάνουν και πειράματα μετάλλαξης και αντοχής ανθρώπινου «υφάσματος» με αφορμή και πρόσχημα τον Κορωνοϊό; Χρυσές δουλειές έχουν τα… ραφεία τους! Τους γερόντους και τα μάτια σας!-φωνασκεί δίκην φτηνιάρικου θεατρικού έργου ο Καπιταλισμός. Προσέξτε τους υπερήλικες και τους χρόνια πάσχοντες!-σερβίρουν κουτόχορτο οι μανδαρίνοι του ξενόδουλου συστήματος.

Τί θέλατε να πουν; Σκοτώστε τους; Αυτό γίνεται καθημερινά και κυνικά με τον COVID-19, που σκάρωσε για πολλαπλές χρήσεις και παράπλευρες ωφέλειές του ο Καπιταλισμός! Μακριά από παππούδες και γιαγιάδες, μην κολλήσουν και ψοφήσουν! Πλήθος πολυμελών οικογενειών επιβιώνουν με τις συντάξεις τους τα δέκα χρόνια Μνημονίων. Για αυτό τους μαζέψατε από τα γηροκομεία όπου τους είχατε παρκάρει. Δεν συντρέχουν αποχρώντες λόγοι ανησυχίας σας! Οι πλείστοι έχετε τις τραπεζικές τους κάρτες να τους αρμέγετε μηνιαίως. Απλώς απομονώστε τους για το καλό σας, τώρα, που το Κεφάλαιο κατασκεύασε και το εύλογο άλλοθι, και αν θυμηθείτε, πετάξτε τους κάνα ξεροκόμματο, να μη χάσετε τα γερά δσίματά τους προσχηματικά εξασκώντας και τα φιλάνθρωπά σας αισθήματα. Από μακριά στην ταΐστρα, με νοοτροπία πανικόβλητου βολεψάκια, που σας δέρνει, γενναιόδωρο κι αυτό ίδιον του ραγιαδισμού και της αιώνων σας σκλαβιάς.

Καλώς ορίσατε στου Καπιταλισμού την Κόλαση! Δεν φαντάζομαι να ξεχνάτε, κατά βάθος ευγνωμονείτε, τους δημιουργούς για πάρτη σας και με συνδρομή σας του μοναδικού ειδυλλιακού τοπίου με τους ποικιλώνυμους, αοράτους τε και ορατούς ανθρωποβόρους «ιούς»! Όσο και αν πολιτικοί και πολιτικάντηδες, κομματάρχες, ανειδίκευτοι ειδικοί, κάθε είδους παρακοιμώμενοι και βαποράκια της εξουσίας, που σας κανοναρχούν τρομολάγνα από αμέτρητα βοθροκάναλα, σας κρύβουν τις πηγές του Νείλου της φρίκης, Ιμπεριαλισμό και Κεφάλαιο, με τα νέα κοστουμάκια, που αυτοί σας ράβουν, δεν μπορείτε να τους ξεχάσετε! Με την επιτυχία του πρώτου μετά το 1945 μαζικού βιοχημικού πολέμου COVID-19 και τους χειρότερους, που έρχονται (έτσι θα σας αφήσει η ανοιχτή κοινωνία, που μπάζει αίμα από παντού;) θα τους βλέπετε και στον ύπνο! Έτσι κι αλλιώς βρίσκεστε σε παρατεταμένο ταξικό κώμα! Ούτε με φάρμακα φεύγουν! Όπως συμβαίνει με όλους τους πανίσχυρους ψυχοτροπικούς εφιάλτες!

Δεν σου το φωνάζει το ξενόδουλο σύστημα όχι μόνο γιατί είναι αυτονόητη συνθήκη, αλλά και για να μην ανησυχήσεις, δεδομένου ότι με ή χωρίς COVID-19 τρέμει το καρυδάκι σου μήπως πάψεις να είσαι ραγιάς! Μη σταματήσει η Γκραικυλία να είναι αποικία του Δ’ Ράιχ (κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση) και των ύπατων Αμερικάνων αφεντάδων. Μεγάλη συμφορά να μη σε θεωρούν, προπαντός να μη σε χρησιμοποιούν ως νεκρή ζώνη (buffet zone), απύθμενη χωματερή αιμοσταγών γεωπολιτικών τους πειρατειών! Τί… εθνικό όνειδος να μη σε έχουν φρικτό, πειθήνιο, πρόθυμο πάντα πειραματόζωο, όπως καλή ώρα την εποχή των Μνημονίων με μέτρα για φέρετρο, που έκλεισε τραγικά η πρώτη φάση τους, εν αναμονή καινούριων πειραμάτων και υπό το κράτος βιοχημικών επιχειρήσεων τύπου COVID-19 και των επόμενων…

Αφού ξεκίνησε ο Καπιταλισμός την νέα περίοδο των δίκη Ναζί πληθυσμιακών εκκαθαρίσεων, να μη συνεχίσουν και στον ψυχολογικό τομέα, αγαπημένο πεδίο έρευνας και δράσης κάθε διεστραμμένου εγκληματία; Εφόσον πέταξαν ιό στην Κίνα και ηθελημένα ή αθέλητα ξαστόχησαν και μετάτρεψαν σε νεκροταφείο την Δύση (η βλακεία ίδιον μισότρελου φασίστα) ποια άλλη μεγάλη και ανέλπιστη (;) ευκαιρία να πειραματιστούν πώς ψυχοτροπικά και πιο αποτελεσματικά να διαφεντεύουν τους όχλους; Παράπλευρες ωφέλειες (για τον Καπιταλισμό) και απώλειες (για την ανθρωπότητα)! Χρυσή δυνατότητα να συνεχιστεί και μάλιστα σε συνθήκες δημοκρατικού φερετζέ και αόρατων, σαν τους ιούς, ψηφιακών αλυσίδων οι ανολοκλήρωτες το 1945, λόγω δεινής ήττας, ανθρωποτερατώδεις έρευνες του πιο αγαπημένου πράκτορα του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου, του Αδόλφου Χίτλερ! Τώρα το φρικώδες μοντέλο δεν έχει σχέση (για την ώρα) με παπΑρία φυλή αλλά με τον άβουλο και καλά σαπουνισμένο στο πολύστροφο πλυντήριο της άκρατης τεχνολογίας, εγκέφαλο, με τον νέο πίθηκο.

Απαγόρευση κυκλοφορίας, μάντρωμα στο σπίτι! Για σκεφθείτε Ελληναράδες, πού μας κατάντησε ο Καπιταλισμός με την συνενοχή μας! Ξέρω, καρφάκι δεν σας καίγεται και με τί (κλούβιο) μυαλό, άλλωστε, να το κάνετε! Έστω για χαβαλέ φαντασθείτε προς στιγμήν! Αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Από την Γερμανική Κατοχή έχει η ανθρωπότητα να ζήσει τέτοια φρίκη! Δεν αλλάζει την ουσία ο σοβαρός λόγος επιβολής φασιστικών μέτρων! Ας μην έκανε ο Καπιταλισμός τον COVID-19, ας μην τον έριχνε στην Κίνα, ας μην ήταν τόσο ηλίθιος να κάνει, ηθελημένα ή αθέλητο το λάθος να τον διαρρεύσει στην Δύση! Κατοχή έχουμε, άλλωστε, στην Γκραικυλία εδώ και 600 χρόνια! Υπομονή! Κοιμηθείτε όχλοι της γης! Σε λίγο θα σκάσουν μούρη γκαζοζέν και θα κλείνεται τα παράθυρα με μπλε κόλλες να μην σας βλέπουν οι Αρχές. Πλήρης συσκότιση λεγότανε αυτό-για την ιστορία! Προβάρονται για πιο επικίνδυνα επερχόμενα καπιταλιστικά πειράματα γενοκτονιών στον βωμό του υπερκέρδους!

Ψυχολογικά πειράματα πραγματικού πεδίου, ασκήσεις με αληθινά πυρά. Δεν υπάρχει ψυχικά υγιής πολίτης, που να μην τρέμει τον Χάρο, κυρίως τον αόρατο και ύπουλο, που σερβίρει ο Καπιταλισμός και εκλαϊκεύουν τα βοθροκάναλα διασπείροντας, ως κορονοϊοί, πλείονα φρίκη και πανικό. Ιδίως όταν στην αυλή μας μετράνε πτώματα. Έτσι, που τα έφτιαξε ο πανάθλιος Καπιταλισμός ας το απολαύσει! Σίγουρα το χαίρεται, πρωτίστως γιατί κονομάει υπερκέρδη σε όλα τα επίπεδα και θεωρεί ότι ξημερώνουν πιο παχύσαρκες μέρες! Για αυτόν, όχι για τους όχλους-λαούς. Ηθελέστα και παθέστα, έτσι, που είμαστε συνένοχοι, συνδηµιουργοί στο κατάντημά μας, χειροκροτούντες ανεχόμενοι ή κοιμώμενοι μακαρίως!

Ουδείς ποτέ αμφέβαλε ότι εδώ, που φθάσαμε με τις επιλογές του Κεφαλαίου έπρεπε να ληφθούν μέτρα προστασίας της ηλίθιας κοινωνίας προθύμων! Δεν αναιρούνται αμείλικτα ερωτήματα και ταξικές θέσεις: Ποιοι κάνουν έρευνες και εκπονούν σχέδια; Ποιοί παίρνουν μέτρα, πότε και πώς επιβάλλονται; Ανόητες και ξενόδουλες κυβερνήσεις. Με ποια ταξικά κριτήρια και συμφέροντα; Με του πανάθλιου Καπιταλισμού. Καταλάβατε γιατί την πατήσαμε συνένοχα, χοντρά; Βάλαμε λύκο να φυλάει τα πρόβατα, που τα ταΐζει κουτόχορτο! Αναθέσαμε στον δυνάστη, που κατασκεύασε τον COVID-19, τον έριξε στην Κίνα και του ξέφυγε, να μας σώσει από τον γιο του. Βλακώδης τακτική Κινγκ-Κονγκ! Γιατρός ο ποικιλότροπος, διαχρονικός φονιάς μας! Μαλάκας είναι να μην εκμεταλλευτεί την κατάσταση! Αφού πρέπει να παρθούν μέτρα για τις συνέπειες βιοχημικού πολέμου, αυτά θα είναι στην κατεύθυνση να φέρουν πιο κοντά τον πίθηκο.

Θα σπείρω τον φόβο και την φρίκη-λέει ο Καπιταλισμός-γιατί ως γνωστόν ο πανικόβλητος βλάκας είναι λατρευτό παιδί μου, το ψυχοτροπικό σκυλάκι μου. Θα σε κλείσω σπίτι! Θα γίνεις ρατσιστής! Μόλις ακούς τσιγαρόβηχα θα φεύγεις στην καταπακτή σου. Θα συμπεριφέρεσαι στον διπλανό κι αυτός απέναντί σου σαν λεπροί! Θα κλείσω σχολεία, πανεπιστήμια, εργοστάσια, υπηρεσίες, για να συνωστίζεσαι πολλαπλάσια σε μαγαζιά και άλλους χώρους και για το κέρδος μου και να δείχνεσαι πόσο ενεργούμενο μου, πόσοι ηλίθιος είσαι! Έχω άλλοθι να μετατρέψω την κοινωνία νεκροταφείο με πληθυσμιακές εκκαθαρίσεις! Δεν θα τολμάς στην στρούγκα σου ν’ αντιμετωπίζεις όχι μόνο τον διπλανό σου αλλά ούτε τον εαυτό σου. Κατατρομαγμένο περιστέρι, που δεν δουλεύει το μυαλό του καλοπλυμένο στα βοθροκάναλα και στις φυλλάδες. Ούτε προσωπικότητα, πρωτοβουλία, στόχο, ανδρείκελο πλήρως εξαρτημένο από μίσθαρνα όργανα της ξενόδουλης εξουσίας. Στον Κορωνοϊό, σε κάθε ζήτημα ζωής και θανάτου σου, εσύ οφείλεις συλλογικά και ατομικά ν’ αποφασίζεις. Ποιο κόμμα, σωματείο, παράταξη, επιστημονική οργάνωση, άλλος κοινωνικός φορέας αποφασίζουν για τα μέτρα, που μας επιβάλλουν; Αν είναι σωστά ή πλημμελή, αν υπάρχουν αποτελεσματικότερα; Άκριτα εφαρμόζουμε ό,τι λέει το χαζοκούτι ή κάνουμε εξυπνακίστικα κόλπα ψευτομαγκιάς.

22 Μαρτίου 2020

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged