«Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον»: Όλοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 18 Μαρτίου για τα «σκουπίδια»

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Συμμετοχή της Αλληλέγγυας Πόλης στην συγκέντρωση φορέων και συλλογικοτήτων για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» βρέθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στην συγκέντρωση φορέων και συλλογικοτήτων που πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Απόντος του κ. Πατούλη και μπροστά σε πλήθος κόσμου που έδωσε δυναμικό παρών, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής δεσμεύτηκε να συζητήσει το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης απορριμάτων σε μονοθεματική συνεδρίαση στις 18 Μαρτίου 2020 όπου θα δώσουμε εκ νέου το παρόν.

Καλούμε τους πολίτες του Ιλίου να συμμετέχουν στην εν λόγω συνεδρίαση και σε μαζικές, δυναμικές κινητοποιήσεις, με στόχο να πετύχουμε την ανατροπή των σχεδίων της Περιφερειακής Αρχής του κ. Πατούλη που θέλει να μετατρέψει την περιοχή της Δυτικής Αθήνας/Αττικής στη χωματερή όλου του λεκανοπεδίου.

Τέλος, η δημοτική αρχή του Ιλίου και ο κ. Ζενέτος προσωπικά, που έλαμψε δια της απουσίας του και στη χθεσινή κινητοποίηση, οφείλει να πάρει σαφή θέση για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας σε ότι αφορά τον ΧΥΤΑ Φυλής και τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ανάμεσα στη στρατηγική της προσωπικής πολιτικής συμμαχίας με τον κ. Πατούλη από τη μία και την υπεράσπιση των συμφερόντων των κατοίκων του Ιλίου και της Δυτικής Αθήνας από την άλλη, τον καλούμε να επιλέξει, επιτέλους, το δεύτερο.

Οι καιροί είναι κρίσιμοι και τέτοια λάθη δεν θα συγχωρηθούν από τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας.

Ίλιον, 07/03/2020

Μοιραστείτε το:
Tagged