Αφες αυτόν ούκ «οίδασι» τι λαλάει: Απλώς είναι «Βαρεμένος»…

Πολιτικοί Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Γ. Βαρεμένος για Έβρο: Έχουν χτίσει βίλες, βγήκαν με καραμπίνες να τις προστατεύσουν

Για επικίνδυνες καταστάσεις στον Έβρο και για κατοίκους που βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες που παράνομα έχουν φτιάξεις στην περιοχή μίλησε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για «επικίνδυνο σόου» που εξελίσσεται στον Έβρο, επικαλούμενος αναφορές δημοσιογράφου, χωρίς να τον κατονομάζει, βάσει τον οποίων, «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».

Βαρεμένος: Στον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους

Οι συριζαίοι έχουν χάσει την μπάλα και ο καθένας υιοθετεί ό,τι θέλει. Βαρεμένος: Στον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους.

Posted by Ομάδα Αλήθειας on Thursday, 5 March 2020

Αγριος καβγάς on air: Κυρανάκη – Βαρεμένου

Κυρανάκης: Είσαι ντροπή της χώρας -Βαρεμένος: Κινούμενη αθλιότητα

Σφοδρή αντιπαράθεση, με βαρύτατους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, για την τακτική της κυβέρνησης στα σύνορα και τον ρόλο των πολιτοφυλάκων , σημειώθηκε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου.

Αμφότεροι ήταν καλεσμένοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και αφορμή για τη σύγκρουσή τους αποτέλεσε η πολυσυζητημένη δήλωση (την Πέμπτη) του Γιώργου Βαρεμένου για τους κατοίκους του Έβρου, «που βγήκαν με τις καραμπίνες να προστατέψουν τις βίλες τους», καθώς και o όρος «τυχοδιωκτισμός» που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της εκπομπής για την ελληνική κυβέρνηση και την πολιτική που ακολουθεί στα σύνορα.

«Με την τακτική αυτή οδηγούν τη χώρα σε εθνική ήττα», είπε ο Γιώργος Βαρεμένος προκαλώντας την «έκρηξη» του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, που τον αποκάλεσε «ντροπή της χώρας και του Κοινοβουλίου» και τον κατηγόρησε ότι υιοθετεί την προπαγάνδα του Ερντογάν.

«Βλέπουμε έναν πολιτικό –βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου– να υιοθετεί προπαγάνδα του Ερντογάν, αυτό λέγεται ντροπή, είστε η ντροπή της χώρας», αντέδρασε σε αυστηρό ύφος ο βουλευτής της ΝΔ.

 «Δεν απαντώ σε αυτή την κινούμενη αθλιότητα δίπλα μου», ανταπάντησε ο Γιώργος Βαρεμένος και ακολούθησε άγριος τσακωμός, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί με αποχώρηση.

 «Να αποχωρήσετε, κύριε Βαρεμένε, να αποχωρήσετε από την εκπομπή και από την πολιτική», του είπε τότε ο κ. Κυρανάκης.

Επί της ουσίας (για τις «πολιτοφυλακές» στον Έβρο) ο κ. Βαρεμένος ισχυρίστηκε ότι δεν επρόκειτο για δική του δήλωση, αλλά για μεταφορά λεγομένων του δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη (σ.σ. ο οποίος είχε αναδημοσιεύσει ανάρτηση του διακεκριμένου εκδότη, Γιάννη Λασκαράκη).

«Ο άνθρωπος είναι η ξεφτίλα του Κοινοβουλίου, είναι η ντροπή της χώρας, κάνει κακό στα εθνικά συμφέροντα, έχουμε τον Βαρεμένο να λέει τυχοδιώκτη την Ελλάδα», παρενέβη εκ νέου ο κ. Κυρανάκης για να προκληθεί γενική «σύρραξη» στο στούντιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged