Συνελήφθη μέλος βίαιης συμμορίας που διέπραττε ληστείες στην Αττική – αναζητούνται οι συνεργοί του

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Ένας 28χρονος, μέλος βίαιης συμμορίας που διέπραττε ληστείες σε περιοχές της Αττικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ένας 28χρονος, μέλος βίαιης συμμορίας που διέπραττε ληστείες σε περιοχές της Αττικής, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σε βάρος του, καθώς και στα άλλα πέντε μέλη της σπείρας, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας, της αρπαγής και του εμπρησμού, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει, από τον περασμένο Φεβρουάριο, συμμορία και διέπρατταν ληστείες ιδιαίτερης σκληρότητας. Ειδικότερα, εντόπιζαν τα θύματά τους στον δρόμο και αφού τα λήστευαν ασκώντας βία, στη συνέχεια, με τα οχήματά τους, τα οδηγούσαν στην οικία τους. Με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποιούσαν και τους υπόλοιπους που διέμεναν στην ίδια οικία και αμέσως μετά αφαιρούσαν χρήματα και χρυσαφικά.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες στις περιοχές Ζωγράφου και Παγκρατίου και μία κλοπή αυτοκινήτου από τη Βάρη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών.

Μοιραστείτε το:
Tagged