Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου: Συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+

Ειδική Αγωγή Περιστέρι

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και 21st Century Teachers and Students Skills / Erasmus+

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το Σχολείο μας το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου  με θέμα   21st  Century Teachers and Students  Skills.   Oι  χώρες οι οποίες συμμετέχουν είναι η  Τουρκία, όπου είναι και η συντονίστρια χώρα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πολωνία, η Λιθουανία και η Ελλάδα

Το πρόγραμμα έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές των Σχολείων μας να αποκτήσουν  όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν και να ανταποκριθούν  στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα όπου θα πρέπει ζήσουν και να δημιουργήσουν την δική τους προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Το Θέμα  αυτό  είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους μαθητές μας αλλά και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας  όπως και για τους γονείς των μαθητών μας,  διότι χωρίς την συμβολή τους τα αποτελέσματα δεν θα είναι το ίδιο αποδοτικά.

Το Σύνθημά μας είναι Αγαπώ το Σχολείο, Πηγαίνω με χαρά στο Σχολείο, γιατί έτσι θα αποκτήσω τις Ικανότητες να Ζήσω Όμορφα και Δημιουργικά.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα βοηθήσουν όλους μας να γίνουμε καλύτεροι πολίτες του 21ου αιώνα , σεβόμενοι τον Εαυτό μας, το Συνάνθρωπό μας, το Περιβάλλον,  την Εργασία και τον Πολιτισμό της χώρας μας, αλλά και όλου του κόσμου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ !

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡIΞΗ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!

Tagged