«Γονείς» Κτήνη: Έριχναν καυτό νερό στο 5χρονο παιδί τους… το έβαζαν σε κλουβί γάτας

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Οι ένορκοι άκουσαν με κομμένη την ανάσα την περιγραφή των βασανιστηρίων που υπέστη ο 5χρονος, από τους γονείς του, Αζλίν Αρουγιούνα και Ριντγιουάν Μέγκα Αμπντούλ Ραχμάν, στη Σιγκαπούρη. Έβαζαν το μικρό αγοράκι ύψους 1,05 μέτρων στο κλουβί της γάτας της οικογένειας. Και για μήνες πριν το θάνατό του το βασάνιζαν με καυτά κουτάλια και πένσες.

Τη νύχτα του θανάτου του, ο 5χρονος δέχτηκε δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα και του έριξαν βραστό νερό, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν κατά την πρώτη μέρα της δίκης, στο δικαστήριο.

Ο μικρός είχε σπασμένη μύτη, μελανιές στα πλευρά, κοψίματα στα χείλη και τα ούλα του ήταν ξεσκισμένα. Έφερε εγκαύματα στο 75% του σώματός του, έπασχε από σοβαρή αφυδάτωση και είχε καθυστέρηση στην ανάπτυξη της ομιλίας, λόγω απομόνωσης. Είχε ύψος 1,05 μ. και τον έβαζαν για τιμωρία στο κλουβί της γάτας της οικογένειας.

Στις 22 Οκτωβρίου 2016, η μάνα του ήθελε να τον κάνει μπάνιο, αλλά ο μικρός αρνούνταν. Τότε του έριξε καυτό νερό επάνω του για να του δώσει ένα μάθημα. Το παιδί σταμάτησε να κουνιέται. Αντί να μεταφέρουν τον 5χρονο άμεσα στο νοσοκομείο, περίμεναν 6 ώρες, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Μόλις οι γιατροί εξέτασαν το παιδί, διαπιστώνοντας απλά το θάνατό του, αμέσως κάλεσαν την αστυνομία, που συνέλαβε τους γονείς. Η δίκη των δύο γονιών συνεχίζεται και αν βρεθούν ένοχοι για τη δολοφονία του 5χρονου, κινδυνεύουν με τη θανατική ποινή, που ισχύει ακόμη στη Σιγκαπούρη.

Πηγή: SPUTNIK / defence-point.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged