Περιστέρι: Τρομαχτική σύγκρουση οχημάτων στην διασταύρωση Θηβών και Δωδεκανήσου (φωτό)

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Τρομαχτική σύγκρουση οχημάτων στην διασταύρωση  Θηβών και Δωδεκανήσου, με τραυματίες, συνέβη ΄την νύχτα, -3 π.μ.-, με τραυματίες.

Σ΄λυμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο ρομά, επιχείρησε να διασχήσει με πολύ μεγάλη ταχύτητα κάθετα την Λεωφόρο Θηβών, στη διασταύρωση Θηβών και Δωδεκανήσου, κινούμενο από την Δωδεκανήσου προς την Κωνσταντινουπόλεως, με αποτέλεσμα  να συγκρουσθεί με όχημα που κινούνταν κανονικά στην κάθοδο της Θηβών από Ίλιον προς το Περιστέρι.

Από την πολύ σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων, τα δύο οχήματα μετατοπίσθηκαν και πέρασαν στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Θηβών κλείνοντας την άνοδό της προς το Ίλον.

Οι επιβαίνοντες στο όχημα που προκάλεσε κατά πληροφορίες την σφοδρή σύγκρουση, εγκατέλειψαν το όχημα και το σημείο του ατυχήματος και εξαφανίσθηκαν τρέχοντας προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν Ρομά και με ενδείξεις ότι τελούσαν εν ευθυμία.

Στο σημείο κατέφθασαν 5 περιπολικά μέσα στα 5 πρώτα λεπτά απο το συμβάν, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε τους τραυματίες που που απεγκλωβίστηκαν από το άλλο και  διαλυμένο απο την σύγκρουση αυτοκίνητο.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διασταύρωση, αποτελεί σημελίο στο οποίο συμβαίνουν κατ’ επανάληψη ατυχήματα, με ποιό πρόσφατο το θάνατο νεαρής γυναίκας που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, πάλι κατά τις νυχτερινές ώρες. 

Περίοικοι της περιοχής αναφέραν ότι ο φωτεινός σηματοδότης της Θηβών και Δωδεκανήσου, δεν είναι σωστά ρυθμισμένος με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχιση για την προτεραιότητα των αυτοκινήτων  που κινούνται στις δύο οδούς, όπως επίσης και στους πεζούς, κυρίως δε λόγο του πολύ μικρού χρόνου που «δίενται» σ’ αυτούς που κινούνται από την οδό Δωδεκαννήσου προς την Κωνσταντινουπόλεως και αντίστροφα.  

Με πληροφορίες από το Dytika.com

Μοιραστείτε το:
Tagged