Γυναίκες και Απιστία: «Η ζωή είναι μικρή, κάνε μία σχέση…»

Άνδρας-Γυναίκα Σέξ

Τέσσερις κατηγορίες γυναικών στην απιστία: Θέλουν kinky sex, επιχειρηματίες και γυμναστές

Η ιστοσελίδα Ashley Madison που σου δίνει το σύνθημα, “Η ζωή είναι μικρή, κάνε μία σχέση” , ειδικεύεται στην απιστία. Είσαι παντρεμένος; Ακόμα καλύτερα! Αφού λοιπόν σε καλεί να πατήσεις όρκους αιώνιας πίστης και άλλα τέτοια σαχλά προχώρησε σε κάτι επιστημονικό προκειμένου να ανοίξει τα μάτια ανδρών και γυναικών! Χώρισε τα θηλυκά σε τέσσερις κατηγορίες (φοιτήτριες, business women, εργαζόμενες μητέρες και νοικοκυρές) και ζήτησε να μάθει τα αίτια και τις προτιμήσεις που οδηγούν στο…κέρατο.

Φοιτήτριες / collegestudent

Επιλέγουν άντρες δυναμικούς και με πλούτο στην… τσέπη. Επιχειρηματίες, επενδυτές και διευθυντάδες είναι στο στόχαστρο των κορασίδων που είναι αποφασισμένες να δώσουν σώμα και ψυχή προκειμένου να  κατακτήσουν το λαμπερό αντικείμενο του πόθου τους (μαζί με την εξουσία και τα λεφτά) σε ποσοστό 31.7%. Αμέσως μετά έρχονται οι σχεδόν σεμνές (28.4%) που αναζητούν έναν εραστή που θα τις μυήσει στον έρωτα ενώ το 20.3% είναι ανοιχτό σε νέες εμπειρίες όπως, όπου και όταν!

Business women / businesswoman

Θέλουν και αυτές έναν επιτυχημένο διευθυντή, έναν επιστήμονα ή κάποιον από το χώρο της διαφήμισης και του marketing γενικότερα. Σε ποσοστό 32.3% ικετεύουν σαν τρελές να παραδοθούν, άνευ όρων, και να πραγματοποιήσουν ακραίες ερωτικές φαντασιώσεις. Το 29,6% θέλει να δοκιμάσει παιχνίδια εξουσίας, το 27,2% επιθυμεί να υποδυθεί διάφορους ρόλους και το 10,9% ζητάει έναν άντρα που θα τις αφήσει ελεύθερες να κάνουν ό,τι θέλουν.

Εργαζόμενες μητέρες / workingmother

Προσκυνούν την παράδοση με έφεση στους άντρες με κοιλιακούς και αθλητικό παράστημα. Τα θέλγητρα των τεχνιτών, των barmen και κάθε λογής pool-boy τις ξετρελαίνουν. Το 33,8% δε διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει ανάγκη από έναν άντρα χωρίς αναστολές και έτοιμο για όλα. Το 27,9% αναζητάει την ερωτική επιμονή και το πάθος.

Νοικοκυρές / housewife

Μία ιατρική στολή, μία αθλητική φόρμα και ένα πινέλο ζωγραφικής είναι για αυτές αξεσουάρ του σωστού εραστή. Το 29% θέλει συναίσθημα, πλατωνικό έρωτα και στα μεγάλα κέφια κάτι γρήγορο και παράνομο. Το 27,6% χαίρεται με την αγκαλιά πριν και μετά το σεξ, το 24,3% επιθυμεί πολλά ερωτικά παιχνίδια και το 19,6% ζητάει βρώμικο και ανεξέλεγκτο σεξ! Kinky!

Γιώργος Βλαχογιάννης

Πηγή: thatslife.gr

Tagged