Γ. Κυριακόπουλος: Όχι στα Ξεπερασμένα πολιτικά τεχνάσματα, Ναι στους Νέους Ανθρώπους και τις Νέες Ιδέες

Uncategorized
Μοιραστείτε το:
Γ. Κυριακόπουλος: Όχι στα Ξεπερασμένα πολιτικά τεχνάσματα, Ναι στους Νέους Ανθρώπους και τις Νέες Ιδέες

Με αφορμή πρόσφατη μου παρουσία σε συνέντευξη τύπου νέας δημοτικής κίνησης θα ήθελα να πληροφορήσω τους δημότες Περιστερίου ότι ΠΛΕΟΝ καμία συμμετοχή και ανάμειξη δεν έχω σε αυτή. Συμμετέχοντας αρχικά στην προσπάθεια αυτή πίστεψα σε μία νέα και χωρίς πολιτικές αποχρώσεις δημιουργία δημοτικής κίνησης που ως κύρια σημεία αναφοράς της θα είχε την ανάδειξη ΝΕΩΝ ανθρώπων, ΝΕΩΝ ιδεών και ΝΕΩΝ νοοτροπιών σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δυστυχώς όμως και με αφορμή πρόσφατη στοχευμένη ανάμειξη του ονόματος μου σε διαδικτυακή έρευνα σχετικά με τον Δήμο Περιστερίου και την συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα, δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση ότι ξεπερασμένα πολιτικά τεχνάσματα προσωπικής φύσεως και έλλειψης επιχειρημάτων και συγκρότησης  δεν με αφορούν και απλώς υποδηλώνουν την παγιωμένη θέση μου για το πώς αντιμετωπίζουν την συμμετοχή και προσφορά τους παλαιάς κοπής σωτήρες στην τοπική κοινωνία και την διαχρονική τους βολεμένη αποχή.

Όραμα μου και πεποίθηση μου είναι η ακομμάτιστη συμμετοχή, η δύναμη της γνώσης, ο τεχνοκρατικός τρόπος αντίληψης και διοίκησης, η προσπάθεια ανάδειξης ΝΕΩΝ ανθρώπων και μυαλών, η δημιουργία τελικώς ενός μοντέλου που οφείλει να είναι επιτέλους συμβατό και αποδεκτό από το σύνολο της κοινωνίας.

Μέσα σε αυτό λοιπόν το περιβάλλον, το οποίο δυστυχώς έχει διαμορφωθεί από τους όψιμους πολιτικούς καιροσκοπισμούς μερικών παραγόντων και που αποτελεί και την κύρια γενεσιουργό αιτία αποστροφής και αποχής των πολιτών στα δημοτικά κοινά, δηλώνω ότι η παρουσία μου και οι δράσεις μου θα υπηρετήσουν την ανάδειξη και βοήθεια ΝΕΩΝ ανθρώπων, ΝΕΩΝ ιδεών, ΝΕΩΝ αντιλήψεων.

 Είναι πλέον επιβεβλημένο και συνάμα αναγκαίο η δημιουργία κοιτίδας ΝΕΩΝ τρόπων σκέψης, ΝΕΩΝ δράσεων και προτάσεων, ΝΕΩΝ αποτελεσματικών λύσεων, ΝΕΩΝ μοντέλων συμμετοχής και δράσης  και προς αυτή την κατεύθυνση θα προσφέρω και θα συνεργαστώ με απώτερο σκοπό δημιουργία ικανών και αναγκαίων συνθηκών για την επιτυχία αυτής.

Περιστέρι 23/11/2018

Ιωάννης Κυριακόπουλος

  • Οικονομολόγος-Λογιστής
  • Μέλος Δ.Σ. ΔΕΠΑΔΠ
Μοιραστείτε το:
Tagged