“La casa de billar” (Σπίτι του μπιλιάρδου): Αλλάζει τα δεδομένα στην ψυχαγωγία – Εγκαίνια Σάββατο 12 Οκτώβρη, 19:00 στο Μπουρνάζι (Τεύθιδος 1)

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Tο “La casa de billar”, δηλαδή το σπίτι του μπιλιάρδου ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 12 Οκτώβρη, ώρα 19:00 στο Μπουρνάζι (Τεύθιδος 1, Περιστέρι).

Ο Κωνσταντίνος Κόκκορης, πρωταθλητής με διεθνή εμπειρία,  και ο Αχχιλέας Βαΐτσης, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτες του “La casa de billar ” δημιούργησαν έναν υπέροχο χώρο στο Περιστέρι, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να περάσει τις ώρες του ευχάριστα και να το κάνει το δικό του στέκι !   

Σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αθήνας πλέον οι άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες θα μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε έναν χώρο που μπορεί να τους παρέχει όσα χρειάζονται για να περάσουν ευχάριστα όσες ώρες επιθυμούν.

Χώρος ειδικά διαμορφωμένος έτσι που να μπορεί να ξεχωρίζει και να σέβεται τις επιθυμίες των επισκεπτών του είτε αυτό λέγεται μπιλιάρδο, είτε ένας καφές ή ένα ποτό .

Στο “la casa de billar ” οι επισκέπτες θα μπορούν να ασχοληθούν με το γαλλικό αλλά και το αμερικάνικο μπιλιάρδο σε τραπέζια “Sivissidis”, 4 γαλλικά τραπέζια και 2 αμερικάνικα άκρως επαγγελματικά, όπου και τα 6 δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες σε συνεργασία με την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού μας να ευχαριστηθούν όσες ώρες θελήσουν να παίξουν .

Το “La casa de billar ” διαθέτει επαγγελματίες αθλητές στο γαλλικό μπιλιάρδο οι οποίοι μπορούν να δώσουν τη γνώση τους σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν αυτό το υπέροχο ταξίδι του αγωνιστικού επαγγελματικού γαλλικού μπιλιάρδου . Επίσης για όσους είναι θαυμαστές του ποδοσφαίρου του μπάσκετ αλλά και όποιουδηποτε αλλού σπορ μέσω OTE tv και NOVA ο χώρος μας σας το προσφέρει σε δύο διαφορετικούς χώρους τηλεθέασης. Στο μπαρ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας με την μουσική να σας συνοδεύει πάντα και το προσωπικό με τον επαγγελματισμό που το διακρίνει.

—————-

La casa de billar

  • Δ/νση: Τεύθιδος 1, Περιστέρι (Μπουρνάζι),
  • τηλ. 6973030166
Μοιραστείτε το:
Tagged