Πράκτορες και τεχνοκράτες

Γνώμες
Μοιραστείτε το:

Κοιμηθείτε ήσυχα! Όχι, δηλαδή, ότι έχετε υποψία ή πρόθεση να κάνετε επιτέλους κάτι διαφορετικό, να σπάσετε την ρουτίνα, βρε αδελφέ!, αλλά λέμε τώρα. Συνεχίστε τον τηλεοπτικό εν γένει ψηφιακό λήθαργο, να μην πω το βαθύ σας κώμα και φανώ υπερβολικός!

Το εγχώριο πολιτικό τσίρκο, ο ξεφτισμένος μπερντές άλλαξε θεατρώνη. Τα ξένα αφεντικά βάλανε τους Κούληδες να εκτελέσουν χρέη θαλαμοφύλακα στην Αποικία. Η προπαγάνδα σύννεφο από τα βοθροκάναλα του αποπροσανατολισμού και κουτόχορτου. Χειροκροτάνε παντοιοτρόπως την… νέα διακυβέρνηση. «Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε το φέσι (υποτέλειας) αλλιώς».

Θα κάνουν οι Κούληδες θητεία στο θαλαμοφυλάκειο Μαξίμου και μετά από 3-4 χρόνια θα προβληθεί επόμενος δοσίλογος ως καινούριος σωτήρας. Μπορεί να είναι παλιός! Ίσως φάτε στην μάπα πάλι τον άνευ Τσίπ(ρ)ας γερμανοτσολιά. Είναι κρίμα ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο να «κάψουνε» τόσο νωρίς, σε νεαρότατη ηλικία τον πιο πιστό και αποτελεσματικό στην Γκραικυλία πράκτορα.

Για να μη ξεχνιόμαστε, λέμε ξανά ότι με Κούλη ή Τσίπρα το φρικτό πείραμα θα συνεχιστεί από τους ξένους επιβήτορες με επιπρόσθετα δεδομένα ότι το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, η αποκαλούμενη κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι στα πρόθυρα νέας οικονομικής κρίσης και τα διαλυτικά της φαινόμενα (Βρετανία, Ιταλία) εντείνονται.

Με το καλημέρα εξόχως χαρακτηριστικά τα πρώτα δείγματα (μάλλον δήγματα!) γραφής της… νέας διακυβέρνησης! Αποδεικνύουν περίτρανα ότι και οι Κούληδες αναμασάνε παλιά σάπια «κρέατα».

Προτίθεμαι να παρουσιάσω μια πρώτη ανθολογία των δειγμάτων (δηγμάτων) γραφής της… παμπάλαιας διακυβέρνησης. Διψά ο ηλίθιος, διεφθαρμένος, δια της οθόνης ψεκασμένος όχλος, πριν αργότερα γίνει κοψοχέρης, να έχει επιβεβαίωση της ανοησίας του! Όχι δεν θα ξαναμιλήσω για την ανακύκλωση λυμάτων, που σπρώξανε στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ένας πρώην γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας τοποθετήθηκε πρώτο βιολί του γαλάζιου δοσιλογισμού. Συγχαρητήρια κύριε Κουτσούμπα, Παπαρήγα και λοιποί πρώην γραμματείς και φαρισαίοι!

Ξεχειλίζετε, φαντάζομαι, υπερηφάνεια για τους αμέτρητους προδότες του Κ.Κ.Ε., που επανδρώνουν με εξαιρετική επιτυχία τον ξενόδουλο κρατικό μηχανισμό. Πλήρους απασχόλησης πράκτορες του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του news408bΚεφαλαίου.

Είχε κι ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοια αστέρια με πρώτον τον ιδεολογικό υπεύθυνο της αριστερά φράξιας του Κ.Κ.Ε. κατά την δεκαετία του 1980. Πληθωρική υπουργάρα! Αφότου ήμουν μέλος της αρχισυνταξίας του «Ριζοσπάστη» εξέφρασα την αιρετική, πλην από την ζωή πλέον πιστοποιημένη θέση: Όλοι αυτοί, το συνειδητοποιούν ή όχι (γρήγορα το κάνουν συνειδητά) λειτουργούσαν ως πράκτορες του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου στην Γκραικυλία και όταν ήταν στελέχη του Κ.Κ.Ε.

Το πείραμα, που ανέλαβε να διεκπεραιώσει ο Κούλης σε επίπεδο διαχείρισης αφορά πρωτίστως όχι του εξωμότες του Κ.Κ.Ε., αλλά τους ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ. Πανηγυρίζουν τα βοθροκάναλα και μερίδα του όχλου, ότι ο Κούλης ανάθεσε κύρια κυβερνητικά πόστα στους τεχνοκράτες. Η καινούρια μόδα του Καπιταλισμού έρχεται, όπως όλα, καθυστερημένα στην Γκραικυλία.

Τεχνοκράτης είναι το μισάνθρωπο ζωντόβολο, ο ψηφιακός πίθηκος, χωρίς τιμή και συναίσθημα, που εφ’ ζωής μαζεύει μανιωδώς πανεπιστημιακά πτυχία, ξένες γλώσσες και διδακτορικά για να μοστράρει βιογραφικό δυο μέτρα! Δεν του χρειάζονται, παρά να ξεσκατίζει με δαύτα κατά προτεραιότητα έναντι άλλων ανταγωνιστών τον κώλο του άθλιου Καπιταλισμού! Ουσιαστικά εγκυκλοπαιδικά αμόρφωτος. Δεν γνωρίζει επαρκώς την γλώσσα του.

Του αρκούν 3.000 αγγλοβάρβαροι όροι, που δίνουν δυνατότητα να… συνομιλεί με άλλα τεχνοκρατικά πιθηκάκια. Στερείται κοινωνικής εμπειρίας και πολιτικής συνείδησης, φιλότιμου και αισθητικής, μισεί τους λαϊκούς αγώνες. Υποκαθιστά με αυτόν ο Ιμπεριαλισμός τον χαρισματικό ηγέτη, τον πολιτικό καθοδηγητή μαζών, την ταξική οργάνωση εργαζομένων, την μαζική δράση.

Δεν χρειάζονται κόμματα και ηγέτες, ούτε συνειδητοποιημένος λαός και ιδανικά! Μια αγέλη απάνθρωπων τεχνοκρατών θα υπηρετούν το άθλιο καπιταλιστικό σύστημα σε βάρος του όχλου-λαού. Αυτός είναι ο στόχος, γιατί η ζωή κρύβει ευτυχώς απρόοπτα και ετερογονίες!

Νοιώθει ο τεχνοκράτης απέχθεια, αλλεργία για τον όχλο. Νοιάζεται μόνο να τον αποπροσανατολίζει, να τον ποδηγετεί κατ’ εντολήν των αφεντικών του. Απάνθρωπο τέρας! Το ζώον-τεχνοκράτης βλέπει μόνο αριθμούς, που του δίνουν τα αφεντικά. Αυτοί είναι θεοί του, τους προσκυνά, τους εφαρμόζει με κάθε μέσο και με βία, όπου ασκεί εξουσία.

Πάντα τα νούμερα να ευημερούν και ας πεθαίνουν οι άνθρωποι! Με τα Μνημόνια του Δ’ Γερμανικού Ράιχ κάναμε εισαγωγή τέτοιων ηλίθιων με οθόνη. Η Τρόικα ή οι (Θ)εσμοί των ξένων κατακτητών ξερνοβολούσαν αριθμούς και νεκρούς. Πάνω από 6.000 αυτόχειρες, να βγουν οι αριθμοί!

Με τον Κούλη έπιασαν δουλειά εγχώρια ζωντόβολα, που υποτίθεται θα εκσυγχρονίσουν την Αποικία, θα φέρουν… κανονικότητα. Άλλη δηλητηριώδη καραμέλα μασά ο όχλος! Τεχνοκράτες: Λυσσασμένα μαντρόσκυλα (κοπρόσκυλα) του καπιταλισμού. Ένα ακόμα γενναίο βήμα στον πίθηκο… Παρεμπιπτόντως συγκρίνετε τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, που δημοσιοποιήθηκαν, να καταλάβετε τον ταξικό χαρακτήρα της μόρφωσης.

Σχεδόν όλοι περνάνε στα πανεπιστήμια, σε διάφορες βοϊδοσχολές, σε κάθε κωλοπετινίτσα! Να νοιώσουν «φοιτητές», να ξηλωθούν γονείς και γιαγιάδες, να λειτουργήσει το πελατειακό σύστημα, πολιτικώς και οικονομικώς. Ακόμα και με ΕΝΑ, ναι! πήρε στην κόλλα του 1, τον έχρισαν φοιτητή! Όλοι αυτοί τεχνοκράτες ονειρεύονται να βγουν, πλην πέμπτης κατηγορίας… Ζητιάνοι κομματικών γραφείων.

Γιατί να ψάχνει το σύστημα σε πολιτικές οργανώσεις νεολαίας, φοιτητικούς συλλόγους, μαθητικές κοινότητες και άλλους φορείς να στρατολογήσει πράκτορες-υπηρέτες; Θα τους παρασκευάζει από το μαιευτήριο! Αύριο θα τους φυτεύει τσιπάκι στον εγκέφαλο με το κόψιμο του ομφάλιου λώρου.

Σήμερα από το δημοτικό σχολείο σου επιβάλλει την ηλίθια και άσκοπη μανία: Με κάθε μέσον και παχυλή δαπάνη πάρε πτυχία, κάνε διδακτορικά, μάθε ξένες γλώσσες, κάνε βιογραφικό! Να βγεις άνεργος, να έχει ο άθλιος καπιταλισμός τσάμπα κρέας ν’ αλέθει! Όλα παντελώς άχρηστα, προπαντός ταξικώς επικίνδυνα (εκτός από τοξικά) όταν δεν έχουν κέντρο αναφοράς τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας.

Το δούλεμα σύννεφο! Ενίοτε φθάνει στα όρια κοινού Ποινικού Δικαίου, συνιστά πολιτικό έγκλημα. Αλλά σου προσφέρουν το κουτόχορτο με επαναστατικό φερετζέ. Σιγά που οι Κούληδες δεν θα πάρουν τα μαθήματα και την πείρα των Τσιπραίων! Σου κάνουν τα βοθροκάναλα το άσπρο μαύρο και συ κατεβάζεις πάλι αμάσητο το αφιόνι!

Ντόρος, ορυμαγδός: Συντάξεις 24.000 ευρώ τον μήνα! Γιατί, ρε μίζεροι, αν έχω κύκλο εργασιών και ασφαλιστικών εισφορών, ισόποσο με σύνταξη 25.000 ή 50.000 ευρώ τον μήνα να μην την πάρω; Θα την χαρίσω στην Μέρκελ και τα ντόπια τσιράκια της;

Δεν πρόκειται, όμως, για αυτό. Ο θόρυβος έγινε για 5 συντάξεις των 24.000 ευρώ και 200 συντάξεις των 7.000 ευρώ τον μήνα, έτσι ώστε να ανεβάσουν από το παράθυρο το γενικό όριο των συντάξεων.

Με τους Τσιπραίους η ανώτατη σύνταξη ήταν 2.600 ευρώ τον μήνα και με πρόσχημα τις συντάξεις των 24.000 ευρώ, το όριο ανέβηκε στις 4.630 ευρώ τον μήνα. Κατάλαβες τώρα τί κουτόχορτο σου σερβίρουν εμπλουτισμένο! Γιατί έφυγε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας και ήρθαν οι Κούληδες. Για να βγάλει από την φαρέτρα το ξενόδουλο σύστημα τα παλιά κόλπα με καινούριο περιτύλιγμα για να βολευτούν και οι της Ν.Δ. Πέντε χρόνια έφαγαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι με χρυσά κουτάλια. Η σειρά τώρα των γαλάζιων παιδιών.

28 Αυγούστου 2019

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged