Ποδόσφαιρο: – Επίθεση της νέας παράγκας στον Αυγενάκη για τα μέτρα κατά της βίας

Αθλητισμός

Τα πρώτα σημάδια ενός εκρηκτικού φθινοπώρου έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ορίζοντα

Ο λαβωμένος Ιβάν που αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο στο ημερήσιο ΕΘΝΟΣ -μετά την παρέλαση καμιά 30αριά διευθυντών- μέσω του SDNA την πέφτει στον Αυγενάκη για ωμή παρέμβαση έξω από το όριο των αρμοδιοτήτων του καθώς ο υπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να μην περάσει την ελάφρυνση ποινών για θέματα συμπεριφορών και βίας. Τα πρώτα σημάδια ενός εκρηκτικού φθινοπώρου έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ορίζοντα.

Γράφει το SDNA>

Κι ενώ όλες οι ομάδες είχαν συμφωνήσει στο ζήτημα της ελάφρυνσης των ποινών μην μπορώντας πλέον να αντέξουν τις αφαιρέσεις βαθμών που τους στερούσαν όσα κέρδιζαν στο γήπεδο, ο Αυγενάκης στην επικοινωνία του με τον Γραμμένο προχώρησε σε ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου ζητώντας να μην καταργηθούν οι ποινές. Εν ολίγοις οι θέσεις των ομάδων να κρίνονται έξω από τις τέσσερις γραμμές, ανάλογα με τις αποφάσεις των αθλητικών δικαστών, τις εκθέσεις της Αστυνομίας και γιατί όχι, της Πολιτείας.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (31/8) είναι προγραμματισμένη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να ζητάει από τον Βαγγέλη Γραμμένο να μην περάσουν οι εν λόγω αλλαγές, αλλά και να μην παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες χωρίς να ερωτηθεί ο ίδιος. Ειπώθηκε μάλιστα η ατάκα «αποφασίστε αν θα είμαστε μαζί ή απέναντι»!

Να αναφέρουμε ότι τα συγκεκριμένα θέματα αφορούν όχι μόνο τις ίδιες τις ΠΑΕ, αλλά και θέματα βίας και συμπεριφορές. Για όλες αυτές τις αλλαγές δε, έχουν δώσει την απόλυτη έγκρισή τους η FIFA και η UEFA, κάτι που δείχνει και την άγνοια του κ.Αυγενάκη στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος να προσθέσουμε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε επικοινωνία για τα ίδια θέματα και με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ κι αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Μηνά Λυσάνδρου.

Πηγή: kourdistoportocali.com

Tagged