Αναδιπλούμενη τηλεόραση 300 ιντσών!!!

Πολυμέσα
Μοιραστείτε το:

Η LED πρόταση της C Seed είναι μοναδική, καθώς αποτελεί ένα μοντέλο με διαγώνιο 301 ιντσών, ενώ έχει την απαράμιλλη ικανότητα να αναδιπλώνεται σε 7 διαφορετικά μέρη.

Η C Seed συνεργάζεται με την Porsche Design για το σχεδιασμό των προϊόντων της, στοιχείο που προσδίδει σε όσα προϊόντα έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής έναν αέρα πολυτέλειας. Η C Seed 301 φιλοδοξεί να κερδίσει τον τίτλο της μεγαλύτερης τηλεόρασης για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ενώ είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και ανθρακονήματα. Η τηλεόραση μπορεί να αποθηκεύεται σε κάποιον ειδικό χώρο στο πάτωμα, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο μπορεί να αναδυθεί από εκεί και να ξεδιπλωθεί προκειμένου να είναι έτοιμη για προβολή.

Η διαδικασία για να αναδυθεί πλήρως η τηλεόραση των 300 ιντσών διαρκεί περίπου 25 δευτερόλεπτα για να φτάσει σε ύψος 6 μέτρων, ενώ απαιτούνται 40 ακόμα δευτερόλεπτα προκειμένου να ξεδιπλωθεί πλήρως το πάνελ που φτάνει σε μήκος τα 7,6 μέτρα.

Το γεγονός ότι αυτό το γιγάντιων διαστάσεων τηλεοπτικό πάνελ είναι κατασκευασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους σημαίνει ότι μπορεί να αντέχει σε ανέμους που μπορούν να φτάσουν έως και ταχύτητες 50 χιλιομέτρων την ώρα. Λόγω των υλικών κατασκευής της, η τηλεόραση της C Seed είναι πολύ ελαφριά, καθώς ζυγίζει 1650 κιλά. Η φωτεινότητά της αγγίζει τα 4500 nits, χαρακτηριστικό που της επιτρέπει να προβάλλει εικόνες ακόμα και στην απόλυτη ηλιοφάνεια, ενώ η αντίθεση που υποστηρίζει το τηλεοπτικό σετ είναι 4500:1. Η τηλεόραση υποστηρίζει 281 τρισεκατομμύρια χρώματα και προβάλλει εικόνες σε HDR και 4Κ.

Στο εσωτερικό αυτού του μοναδικού σετ υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα οικιακού κινηματογράφου με έξι ηχεία και τρία subwoofer στα 2700 watts.

Όλα τα στοιχεία που αφορούν σε αυτή την τηλεόραση είναι εντυπωσιακά, αφού η τελική τιμή διάθεσης της C Seed 301 στην αμερικανική αγορά όπου θα γίνει διαθέσιμη από το 2020 και έπειτα, είναι… 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Πηγή: pestaola.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged