Κυβερνήτης “Πεκινουά των σαλονιών” – Τα ωφέλη των διακοπών σε Κότερο… Η μικρή χάρη στην κυρία Κ.Παναγοπούλου

Κυβέρνηση
Μοιραστείτε το:

Επαναχάραξε τα όρια του αιγιαλού και τα μετατόπισε σχεδόν μέσα στη θάλασσα για χάρη της Κατερίνας Παναγοπούλου

Δεν υπάρχει εγχώριος βουκόλος ολιγάρχης στην αυλή του οποίου να μην φιλοξενήθηκε ο, αριστερός καταληψίας, πρωθυπουργός μας. Τόσο η εγχώρα ελίτ που από μοδίστρες εκτοξεύονται στην κοινωνική ιεραρχία, καυλαντίζοντας, όσο και ο σημερινός πρωθυπουργός μας δεν έχασαν τη  ευκαιρία να συναντηθούν οι δρόμοι τους.

Ο Τσίπρας, από το 2012 κιόλας, δεν ήταν παρά ένα πεκινουά των σαλονιών χάρη στην ώθηση που του έδωσε ο μέντοράς του Αλέκος Αλαβάνος. Ετσι λοιπόν ο κοτεράτος Τσίπρας- την ώρα που μετράγαμε νεκρούς στο Μάτι-έπρεπε με κάποιο τρόπο να ανταποδώσει τη χάρη της Κατερινούλας (“μια χάρη είναι πιο γρήγορη από τη πιο γρήγορη σφαίρα…” λέει ο φίλος μου ο Αιδινιώτης)

Με μια σκανδαλώδη φωτογραφική απόφαση λοιπόν, η πεπετζίδικη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επαναχάραξε τα όρια του αιγιαλού και τα μετατόπισε σχεδόν μέσα στη θάλασσα, μπροστά από τις βίλες της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλουστο Καβούρι, ώστε να μπορέσει να νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα κτίσματα και τις πισίνες που διαθέτουν τα δύο οικόπεδά της. (Γύρευε τι άλλες μερακλίδικες επαναχαράξεις και παραχωρήσεις έχει κάνει το παληκάρι στην εγχώρια μπουζουαζία)

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση ελήφθη από την αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (η οποία ελέγχεται από την κυβέρνηση αφού υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών) τον Νοέμβριο του 2017 και ισοδυναμεί με μερικά εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυξάνεται η αξία των συγκεκριμένων ακινήτων στην ακριβότερη περιοχή της Ελλάδος και απελευθερώνονται οι συγκεκριμένες ιδιοκτησίες για μεταβίβαση.

Οταν στις 5 Μαΐου του 2019 το «ΘΕΜΑ» αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός πέρυσι τον Αύγουστο, λίγες μέρες μετά την καταστροφή στο Μάτι με τους 100 νεκρούς, έκανε διακοπές στο Ιόνιο με σκάφος και η κυρία Παναγοπούλου έσπευσε να δηλώσει πως αυτό ανήκει στον αείμνηστο σύζυγό της Περικλή, ο κ. Αλέξης Τσίπρας από του βήματος της Βουλής δήλωνε:
«Δεν έχω τίποτα να κρύψω και δεν έκρυψα ποτέ. Είναι γνωστό σε όλους ότι εδώ και τρία χρόνια έχω συνεργάτιδα την κυρία Παναγοπούλου, σύζυγο του θανόντος Παναγόπουλου, ενός εφοπλιστή που ποτέ δεν υπήρξε διαπλεκόμενος, ενός ανθρώπου αμέμπτου ηθικής. Η σχέση μου είναι σχέση συνεργατική».

Δύο χρόνια όμως πριν, και συγκεκριμένα στις 3/11/2017, εκδόθηκε μια απόφαση με την οποία επανακαθορίστηκε η οριογραμμή του αιγιαλού στη θέση Μεγάλο Καβούρι του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Ο επανακαθορισμός του αιγιαλού αφορούσε μερικές δεκάδες μέτρα σε μήκος, όσο και η πρόσοψη δύο οικοπέδων με βίλες και πισίνες, και μετατόπισε ουσιαστικά την οριογραμμή σχεδόν μέσα στη θάλασσα.

Πηγή: kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το:
Tagged