2ο διαδικτυακό σεμινάριο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει για το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά με θέμα «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 και ώρα 18:30. Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ), υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδίατρου – Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή – Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει συζήτηση και θα δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να δηλώσουν συμμετοχή έως 16.05.2021 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τον τίτλο της θεματικής ενότητας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου στη συνέχεια να αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης και σχετικές οδηγίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 210 2639380, έως την Παρασκευή, ώρες 08:30 – 14:30.

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Μοιραστείτε το:
Tagged