Ύδρα: Έργα υποδομής και ανάπτυξης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής

Αττική
Μοιραστείτε το:

Τα έργα υποδομής και ανάπτυξης που υλοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στην Ύδρα βρέθηκαν, στο επίκεντρο της συνάντησης του Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Ύδρας Γ. Κουκουδάκη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την πορεία των έργων που υλοποιούνται μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων της Περιφέρειας Αττικής αλλά και τις προϋποθέσεις για την δρομολόγηση και νέων έργων στην Ύδρα.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η χρηματοδότηση νέων έργων υποδομών από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς και η δρομολόγηση των προγραμματικών συμβάσεων για την επισκευή του Β’ Δημοτικού, η υλοποίηση του έργου του ελικοδρομίου και η ολοκλήρωση του έργου του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Ο δήμαρχος κατέθεσε αίτημα χρηματοδότησης του έργου της αποκατάστασης της «Πύλης του Αρχοντικού Μπέη».

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Ύδρας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

Κατά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε, ότι στόχος της Περιφέρειας Αττικής είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμβολή της στην αξιοποίηση και προβολή των νησιών, τα οποία αποτελούν τους βασικούς πυλώνες του τουρισμού της Αττικής.

Μοιραστείτε το:
Tagged