Όταν ο γεροντοέρωτας κτυπάει κόκκινο – 60χρονος καταδικάστηκε για άγρια σεξουαλική παρενόχληση…55χρονης

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Βόλος: Πετούσε στην αυλή της ντομάτες, αυγά και… εσώρουχα επειδή δεν ανταποκρινόταν στον έρωτά του

Δεν γλίτωσε την καταδίκη ένας 60χρονος, που κατηγορούνταν για εξύβριση κατ’ εξακολούθησε τελεσθείσα δημόσια, σε βάρος μιας 55χρονης γυναίκας στη Ν. Αγχίαλο

Ο κατηγορούμενος, που κρατούνταν από την περασμένη Παρασκευή κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, παραδέχτηκε την πράξη του, τόνισε ότι πήγε λιγότερες φορές απ΄ όσες κατηγορούνταν στο σπίτι της γυναίκας, ζήτησε συγνώμη και είπε ότι το έκανε για να τραβήξει την προσοχή της, επειδή ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Η 55χρονη κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο τα Χριστούγεννα του 2020, είχαν φιλικές σχέσεις και ενώ ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει παραπέρα η ίδια δεν ήθελε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η περιπέτειά της. Από τις αρχές Απριλίου, ο 60χρονος, βλέποντας ότι η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματά του και στις κλήσεις του, άρχισε να πηγαίνει στο σπίτι της στη Ν. Αγχίαλο και να της πετάει στην αυλή, ντομάτες και αυγά, που η ίδια έβρισκε το πρωί και τα σκούπιζε.

Μέσα στον Απρίλιο, αυτό έγινε τέσσερις φορές, σύμφωνα με τη γυναίκα. Στις 28 Απριλίου, η 55χρονη κατέθεσε ότι είδε βαμμένο με κόκκινο σπρέι το κουτί της ΔΕΗ έξω από την αυλή του σπιτιού της, ενώ από τις αρχές Μαΐου της έγραψε υβριστικά συνθήματα. Όχι μόνο στο δικό της σπίτι, αλλά και σε γειτονικό, ενώ μαζί με τα ζαρζαβατικά στην αυλή του σπιτιού της άρχισε να της πετάει και εσώρουχα!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα, που είναι χήρα, κατέθεσε ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές, δεν κοιμόταν τις νύχτες, τη χαρακτήριζε ιερόδουλη και τη δυσφήμιζε στη Ν. Αγχίαλο και όχι μόνο και στις 16 Μαΐου πήρε την κόρη της και πήγαν στην Αθήνα, για να γλιτώσει τον διασυρμό.

Παράλληλα, τοποθέτησε κάμερες στην αυλή του σπιτιού της, όπου φάνηκε ο κατηγορούμενος τα ξημερώματα να μπαίνει στην αυλή με μάσκα, γάντια, κουκούλα και μπουφάν και αφού αναποδογύρισε ότι βρήκε μπροστά του πέταξε κόπρανα, κέρματα, ζαρζαβατικά και εσώρουχα πριν φύγει από το σπίτι!

Στις 27 Μαΐου η γυναίκα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και μετά από παρακολούθηση ο 60χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, κρατήθηκε και δικάστηκε χθες.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, την έκανε ρεζίλι στη Ν. Αγχίαλο, το έμαθε όλος ο κόσμος και ήδη επικοινώνησαν μαζί της ένας εφημέριος και η υπεύθυνη κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

«Ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε ότι είχα νοσήσει από κοροναϊό, νοσηλεύτηκα, έχασα τον πατέρα μου και είχα 1,5 μήνα να βγω από το σπίτι», είπε, εκφράζοντας την αγωνία και το πένθος της, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο 60χρονος της έστελνε μηνύματα το Πάσχα και τη γιορτή της μητέρας λέγοντας της πόσο την εκτιμά ως γυναίκα και ως μητέρα. «Ήταν εμμονικός και όταν του είπα ότι δεν θέλω σχέση μαζί του, άφησε να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονούσε. Ούτε τα παιδιά του δεν σεβάστηκε 60 χρονών άνθρωπος», κατέθεσε η γυναίκα.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του είπε ότι δεν είχε καμία δικαιολογία για τις πράξεις του και ζήτησε συγνώμη, ενώ πρόσθεσε ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση την γυναίκα και παραδέχτηκε ότι ήταν ηλίθιος ο τρόπος που προσπάθησε να την προσεγγίσει, αλλά ήθελε να τραβήξει την προσοχή της γιατί ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Επίσης χαρακτήρισε «χαζό» τρόπο τα συνθήματα που έγραφε σε βάρος της, επειδή δεν ανταποκρινόταν και κατέληξε ότι τα έκανε όλα αυτά γιατί ήθελε να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Πηγή: in.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged