Φάνης Οικονομάκος: Ακόμη ένα έμπειρο στέλεχος της αυτοδιοίκησης με τον Γ. Σγουρό

Αττική
Μοιραστείτε το:

Ακόμη ένα στέλεχος με μακρά διαδρομή και εμπειρία στην Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση προστίθεται στο ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής». Πρόκειται για τον πρώην αντιδήμαρχο Αγίου Δημητρίου Φάνη Οικονομάκο που θα είναι υποψήφιος στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Ο Φάνης Οικονομάκος είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας, ασχολήθηκε επαγγελματικά αρχικά με μελέτες – επιβλέψεις ιδιωτικών έργων και  από το 1981 εργάστηκε στην ΠΥΡΚΑΛ Α.Ε. ως μηχανικός της εταιρείας και στη συνέχεια μετατάχθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως μηχανικός του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Τα τελευταία 25 χρόνια συμμετέχει ενεργά στα δημοτικά δρώμενα και εκλέγεται ανελλιπώς Δημοτικός Σύμβουλος και από το 2010 έως και σήμερα συνεχίζει ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη» μαζί με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους, καταβάλλοντας προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Δημοτών του Αγίου Δημητρίου. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημαρχιακής Επιτροπής, Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνικού Προγράμματος. Είναι μέλος του ΤΕΕ, του ΣΑΔΑΣ και της ΕΜΔΥΔΑΣ.

Ο Γιάννης Σγουρός τον καλωσόρισε στην Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» ευχόμενος καλή επιτυχία στην προσπάθειά του.

Μοιραστείτε το:
Tagged