Το Παλαιότερο Ξενοδοχείο Του Κόσμου – είναι στην Ανατολή και λειτουργεί συνεχώς επί 1. 311 Χρόνια!

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις που μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά είναι μια πανάρχαια παράδοση στην Ιαπωνία. Πολλές γενιές χειρίζονται την επιχείρηση των προγόνων τους και τη βελτιώνουν και την επεκτείνουν με τον δικό τους τρόπο, αλλά ποτέ δεν την αφήνουν να σβήσει. Αλλά πόσες γενιές είναι πάρα πολλές γενιές

Το ξενοδοχείο Nishiyama Onsen Keiunkan Hotel ιδρύθηκε το 705 μ. Χ. από τον Fujiwara Mahito και λειτουργεί εδώ και 1. 311 χρόνια και έχει περάσει από 52 γενιές!

Αυτό το πανδοχείο θερμών πηγών έχει περάσει στους απογόνους του για πάνω από μια χιλιετία και, φυσικά, κατευθείαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Είναι περισσότερο γνωστό για τα λουτρά θερμών πηγών, τα οποία λέγεται ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες για το σώμα.

Ο ιδρυτής Mahito ήταν γιος ενός βοηθού του αυτοκράτορα Tenji τον 7ο αιώνα στην Ιαπωνία, γεγονός που τον καθιστά αγαπημένο από πολιτικούς μέχρι στρατιωτικούς διοικητές, ακόμη και σαμουράι από αμνημονεύτων χρόνων.

Το πανδοχείο ανακαινίστηκε για τελευταία φορά το 1997, και το παλιό σχολείο και οι μίνιμαλ εσωτερικοί χώροι του μιλούν για τις παλιές οικογενειακές παραδόσεις που έχουν διατηρηθεί. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στις νότιες ιαπωνικές Άλπεις, ενώ το όρος Φούτζι απέχει τρεις ώρες οδικώς.

Το ξενοδοχείο διαθέτει έξι λουτρά τα οποία τροφοδοτούνται από τέσσερις θερμές πηγές, τέσσερις από τις οποίες βρίσκονται στην ύπαιθρο. Με 37 δωμάτια συνολικά, ένα δωμάτιο μιας διανυκτέρευσης θα σας κοστίσει περίπου 50.000 ¥ (Γεν Ιαπωνίας) ή κάτι λιγότερο από 350 ευρώ

Το ξενοδοχείο λέγεται ότι θα ανοίξει ένα πηγάδι 888 μέτρων, ώστε να υπάρχει συνεχής παροχή νερού με γρήγορο ρυθμό. Στους επισκέπτες δίνονται παραδοσιακές ιαπωνικές ρόμπες για να φορέσουν και τους ζητείται να βγάλουν τα παπούτσια τους έξω, σύμφωνα με την κατάλληλη ιαπωνική παράδοση.

Το ξενοδοχείο εξακολουθεί να παραμένει αγαπημένο για όσους αγαπούν τον παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο ζωής και δεν σκοπεύει να σταματήσει.

Πηγή: activistis.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged