Τούρκος διπλωμάτης στις Βρυξέλλες, Άνθρωπος του Ερντογάν συνελήφθη μεταφέροντας 100 κιλά ηρωίνης!!!

Τρομοκρατία,
Μοιραστείτε το:

Ο Βεϊσέλ Φιλίζ πρώην διπλωμάτης της Τουρκίας που ανακλήθηκε στην Άγκυρα από τις Βρυξέλλες όπου ήταν όταν απείλησε εθελοντές συνελήφθη με 100 κιλά ηρωίνης.

Άνθρωπος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν είναι ο πρώην ακόλουθος τύπου της Τουρκίας στην πρεσβεία της Άγκυρας στις Βρυξέλλες που συνελήφθη με 100 κιλά ηρωίνης στα σύνορα με τη Βουλγαρία. Ο Βεϊσέλ Φιλίζ ήταν ο Τούρκος διπλωμάτης που ζητούσε από τους Ευρωπαίους σκληρή στάση έναντι του δικτύου Γκιουλέν, το οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι υποκίνησε την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.

Όταν η αστυνομία του Βελγίου εντόπισε ότι από το κτίριο της τουρκικής πρεσβείας o Bεϊσέλ Φιλίζ εκτόξευε απειλές μέσω ψεύτικων λογαριασμών σε εθελοντές του Κινήματος Εθελοντών και κλήθηκε για κατάθεση, αμέσως το καθεστώς Ερντογάν τον απομάκρυνε από τα καθήκοντά του και τον κάλεσε πίσω στην Τουρκία.

Ο Βεϊσέλ Φιλίζ ο οποίος μετά την επιστροφή του στην Τουρκία συνέχισε να δίνει συνεντεύξεις στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, λέγοντας πως αγωνίστηκε ενάντια στο κίνημα Γκιουλέν, στις 9 Δεκεμβρίου 2020 και ενώ έβγαινε από την Τουρκία προς τη Βουλγαρία η αστυνομία σταμάτησε το αυτοκίνητό του στη συνοριακή πύλη του Χαμζαμπεϊλί.

Στην έρευνα που έκαναν οι μονάδες του τελωνείου, εντόπισαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του 100 κιλά ηρωίνης πακεταρισμένα. Η αξία της ηρωίνης είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ. Ο Βεϊσέλ Φιλίζ υποστήριξε πως τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του αλλά με απόφαση του δικαστηρίου κρατήθηκε και στάλθηκε στη φυλακή.

Ο πρώην ακόλουθος τύπου της Τουρκίας στην πρεσβεία της Άγκυρας στις Βρυξέλλες, συνελήφθη στα στη συνοριακή πύλη του Χαμζάμπεϊλί με την Βουλγαρία, με 100 κιλά ηρωίνη. Και ενώ το υπουργείο Εμπορίου και Τελωνείων, ενημερώνει ακόμη και όταν γίνεται κατάσχεση ενός γραμμαρίου ναρκωτικών,  εντύπωση προκάλεσε ότι έκρυψαν την αστυνομική επιχείρηση από τον τύπο.

Η αξία της ηρωίνης είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ

Ο Βεϊσέλ Φιλίζ υποστήριξε πως τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του αλλά με απόφαση του δικαστηρίου κρατήθηκε και στάλθηκε στη φυλακή. Παρά το ότι η αξία των ναρκωτικών ήταν περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ και συνελήφθη ενώ τα μετέφερε προς την Ευρώπη, το υπουργείο Εμπορίου και τελωνείων το απέκρυψε.

Την εξεύρεση της ηρωίνης και την προφυλάκιση του πατέρα του, την επιβεβαίωσε ο Φατίχ Φιλίζ-γιος του Βεϊσέλ Φιλίζ.

Πηγή: tourkikanea.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged