Σοκ στη Κοινωνία του Αγρινίου: 49χρονος Ιερέας συνελήφθη για Βιασμούς και πορνογραφία ανηλίκων

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

ΣΟΚ προκαλεί στην κοινή γνώμη, η δράση Ιερέα που συνελήφθη στο Αγρίνιο για πορνογραφικό υλικό που αφορούσε ανήλικα κυρίως κορίτσια.

Η «αμαρτωλή» ζωή του 49χρονου φαίνεται ότι «κρυβόταν» κάτω από τα ράσα, εδώ και αρκετό καιρό. Άλλωστε αυτό καλείται να εξερευνήσει η Αστυνομία κατόπιν της σύλληψής του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tempo24, ο εν ενεργεία Ιερέας σε ενορία κοντά στην περιοχή του Αγρινίου, έχει κατηγορεί για βιασμό ανήλικης το 2007. Η υπόθεση πήρε τη νομική οδό, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα ο οποίος έδωσε εντολή για αστυνομική έρευνα στο σπίτι του 49χρονου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν στο ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ιερέα, πορνογραφικό υλικό με ανήλικα κορίτσια. Κατόπιν των ευρημάτων ο 49χρονος συνελήφθη.

Φαίνεται όμως, ότι η δράση του δεν αφορούσε μόνο ένα περιστατικό. Καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν εις βάρος του και άλλες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών. Μάλιστα η «μέθοδός» του, φαίνεται να στηριζόταν στην εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου. Ο παπάς φέρεται να προσέγγιζε χήρες με το πρόσχημα να προσευχηθούν μαζί και να τις παρηγορήσει. Μόνο που οι χήρες, είχαν και … ανήλικες κόρες, τις οποίες σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Ιερέας παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Πηγή: tempo24.news.gr, aftodioikisi.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged