Σκηνές «φαρ ουέστ» στη Θήβα: Συνελήφθηκαν κλέφτες χαλκού – αρνήθηκαν έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. και εμβόλισαν περιπολικό

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Συνελήφθησαν (3) ημεδαποί σε περιοχή της Θήβας, για διάπραξη κλοπής, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Οι ανωτέρω εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και αρνούμενοι να σταματήσουν σε επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα με σκοπό τη διαφυγή τους

Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε μετά από καταδίωξη, που είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή και ακινητοποίηση του οχήματος των δραστών, με προηγούμενο εμβολισμό από αυτό, περιπολικού οχήματος Αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμα ημεδαπός συνεργός τους

Κατασχέθηκε το όχημα των δραστών, που ήταν έμφορτο με καλώδια και σωλήνες χαλκού, τα οποία όπως προέκυψε είχαν αφαιρέσει από χοιροστάσιο, περιοχής της Τανάγρας

—————-

Συνελήφθησαν, σήμερα (28-01-2021) πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Θήβας και συγκεκριμένα επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας – Θηβών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, τρεις (3) ημεδαποί, για διάπραξη κλοπής από κοινού, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας ακόμα ημεδαπός συνεργός τους.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και στην προσπάθεια πραγματοποίησης αστυνομικού ελέγχου, εκείνοι αρνήθηκαν να σταματήσουν και ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα με σκοπό τη διαφυγή τους.

Ακολούθησε καταδίωξη, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, όπου το εν λόγω όχημα, αφού αρχικά εμβόλισε περιπολικό όχημα, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των τριών ημεδαπών.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά, οδηγήθηκαν σε Νοσοκομεία της περιοχής, προκειμένου να τους παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, που ήταν έμφορτο με καλώδια και σωλήνες χαλκού, τα οποία όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, είχαν αφαιρέσει από ανενεργό χοιροστάσιο, στην ευρύτερη περιοχή της Τανάγρας.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους, στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Μοιραστείτε το:
Tagged