Πώς να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή σας στις διακοπές

Σέξ
Μοιραστείτε το:

Βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και οι μέρες για την αναχώρηση των περισσοτέρων για διακοπές σε τόπους μακρινούς ή κοντινούς μετράνε αντίστροφα. Για άλλους το ταξίδι αποτελεί εφιάλτη και για άλλους μια απόδραση από την καθημερινότητα, η οποία ενισχύει τη λίμπιντό τους και επιτρέπει να απολαύσουν περισσότερο το σεξ.

Και μόνο η σκέψη ότι θα περάσουν χρόνο μακριά από τη βαρετή καθημερινή ρουτίνα, το γραφείο και τις υποχρεώσεις και θα χαλαρώσουν στην αγκαλιά του μόνιμου ή ενός νέου συντρόφου, απογειώνει την ερωτική διάθεση και εξάπτει τη φαντασία τους. Οι διακοπές είναι συχνά γι’ αυτούς μια ευκαιρία να εκπληρώσουν κάθε σεξουαλική επιθυμία τους, που δεν θέλουν να χάσουν. Και τι καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό από την ένταξη νέων παιχνιδιών στη σεξουαλική ζωή τους!

Τα τελευταία χρόνια τα sextoys έχουν γίνει βασικοί πυλώνες ικανοποίησης, τόσο των ζευγαριών όσο και των ανδρών και γυναικών στις solo στιγμές τους. Στατιστικά, οι αναζητήσεις για τα καλύτερα από αυτά, και κυρίως για εκείνα που προσφέρουν υψηλή ποιότητα, αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Η χρήση τους από το 2020 και μετά παρουσιάζουν σημαντικότατη άνοδο, συγκριτικά με τα ποσοστά που καταγράφονταν πριν από την πανδημία, όπως διαπίστωσε μια ιταλική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Frontiersin Psychology, όπως και η παρακολούθηση πορνό, ο αυνανισμός και οι νέοι σεξουαλικοί πειραματισμοί. Είναι ξεκάθαρο πια ότι οι εποχές που οι αναστολές για τη χρήση ερωτικών παιχνιδιών και οι συζητήσεις για τους οργασμούς και την αυτοϊκανοποίηση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Αν ανήκετε, λοιπόν, στην κατηγορία των σεξουαλικά δραστήριων και απελευθερωμένων ενηλίκων, βάλτε στη βαλίτσα τα αγαπημένα σας sextoys (δονητές, σφήνες, δαχτυλίδια πέους, κολπικές μπάλες, χειροπέδες και ό,τι άλλο ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση) δημιουργείστε τις προϋποθέσεις και την ατμόσφαιρα και απολαύστε αγάπες λάγνες και νύχτες μαγικές.

Ακόμα κι αν ενοχλήστε με την ιδέα ότι αυτά τα παιχνίδια απόλαυσης θα ανασυρθούν και θα ελεγχθούν κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ή ότι τα σέξι εργαλεία σε μια βαλίτσα θα προκαλέσουν πλήρη έρευνα και ερωτήσεις που ενδεχομένως να σας φέρουν σε δυσάρεστη θέση, υπάρχει η επιλογή της τοποθέτησής τους στις παραδοτέες αποσκευές και όχι στις χειραποσκευές. Όμως, μην ανησυχείτε άδικα! Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου έχουν δει πολλές φορές τέτοια προϊόντα ιδίοις όμμασι αλλά και στις οθόνες τους.

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι σε κάποιες χώρες, αλλά και σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, απαγορεύεται η χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών, οπότε ελέγξτε το εκ των προτέρων για να αποφύγετε στην πορεία τυχόν προβλήματα.

Λάβετε υπόψη σας, επίσης, τους περιορισμούς στην ποσότητα των υγρών που μπορείτε να μεταφέρετε, καθώς αυτό ισχύει και για τα λιπαντικά, καθαριστικά των sextoys ή άλλα υγρά προϊόντα σεξουαλικής ενίσχυσης που θέλετε να πάρετε μαζί σας. Να θυμάστε ότι επιτρέπονται στις χειραποσκευές σας μόνο συσκευασίες έως 100 ml. Εάν είναι μεγαλύτερες, τοποθετήστε τες στις κύριες αποσκευές σας.

Βεβαίως, υπάρχει η επιλογή να τα αγοράσετε από τον τόπο προορισμού, αλλά δεν το συνιστούμε. Πρώτον, επειδή μπορεί να μην προλάβετε να τα προμηθευτείτε όταν το πάθος σας κυριεύσει και να χάσετε τη στιγμή. Και δεύτερον, επειδή μπορεί να μη βρείτε το προϊόν που ψάχνετε και να προμηθευτείτε κάποιο ακατάλληλο για εσάς. Ο κίνδυνος είναι αυξημένος ειδικά εάν τα συστατικά είναι γραμμένα σε μια άγνωστη για εσάς γλώσσα.

Επιλέξτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη εάν λατρεύετε το σεξ στη θάλασσα ή στην πισίνα, καθώς η φυσική λίπανση δεν επαρκεί για να προστατευθείτε από ερεθισμούς και τα λιπαντικά με βάση το νερό ξεπλένονται. Έχετε, όμως, υπόψη σας ότι κανένα υδάτινο περιβάλλον δεν είναι ασφαλές για ερωτικές περιπτύξεις. Θάλασσα, λίμνη, τζακούζι… όλα περιέχουν βακτήρια και μπορούν να γίνουν εστία μολύνσεων και μυκητιάσεων. Και μην ξεγελιέστε! Η πισίνα δεν είναι ασφαλέστερη λόγω του χλωρίου.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε στη βαλίτσα σας και προφυλακτικά. Θα σας προφυλάξουν από κάθε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, αλλά και από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, τονίζουν οι ειδικοί του Sexopolis.gr.

Βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείψατε να πάρετε μαζί σας τα σέξι εσώρουχά σας. Ξαφνιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο, φορώντας αποκαλυπτικά ολόσωμα καλσόν, ζαρτιέρες, κιλοτάκια με ανοιχτό καβάλο, δαντελένια κορμάκια και (γιατί όχι) τη στολή που πάντοτε φαντασιωνόσασταν, και απογειώστε στα ύψη τη λίμπιντό σας, αλλά και του συντρόφου σας!

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορέσετε, όμως, να απολαύσετε εάν δεν δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες. Φροντίστε πριν ξεκινήσετε να βρίσκετε χρόνο αποκλειστικά για τους δυο σας (χωρίς τα παιδιά, συγγενείς, φίλους στο διπλανό δωμάτιο). Βρείτε χρόνο να επικοινωνήσετε τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Η συζήτηση επιτρέπει να γνωρίσετε τον σύντροφό σας καλύτερα, σας φέρνει πιο κοντά και τελικά βελτιώνει τη σεξουαλική σας ζωή.

Η απομάκρυνση από την καθημερινότητα δίνει την ευκαιρία εξερεύνησης νέων απολαύσεων. Αφήστε πίσω τις αναστολές και επιστρέψτε με ανανεωμένη σεξουαλική διάθεση.

Μοιραστείτε το:
Tagged