Περιστέρι: Πολιτική παρέμβαση της 1ης ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου στις γειτονιές της Πόλης

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ» , η 1η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου πραγματοποίησε πολιτική παρέμβαση στις γειτονιές του Περιστερίου.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη 03/06/2020 με  τον Πάνο Ρήγα Πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, το Ζήση Καπράνα μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ , τη συντονίστρια της 1ης ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου Τζούλη Πετράκη συνοδευόμενοι από στελέχη και μέλη της Οργάνωσης Μελών.

Την Πέμπτη 04/06/2020  στην περιοχή της Αγ. Τριαδας και  το Σάββατο 06/06/2020 στο εμπορικό κέντρο του Περιστερίου συνοδευόμενοι από τον Νίκο Τόσκα τέως Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτές συμπυκνώνονται στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι 2», το οποίο έχει καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν, συζήτησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις των καταστηματαρχών και των πολιτών.

Το  επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έτυχε θετικής ανταπόκρισης στο σύνολο των πολιτών οι οποίοι  εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της οικονομίας.

Μοιραστείτε το:
Tagged