Περιστέρι: Μάχη μέχρι εσχάτων μεταξύ αντίπαλων φατριών μαθητών σε σχολείο της Πόλης – Στο νοσοκομείο οι τραυματίες

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Πραγματική μάχη και μάλιστα «μέχρι εσχάτων» ή αν θέλετε μέχρι τελικής πτώσης δόθηκε μεταξύ αντιπάλων «φατριών» μαθητών, σε σχολείο που βρίσκετε στα βορειοδυτικά υψώματα του Περιστερίου, στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε.

Η μάχη ήταν τόσο σφοδρή που ορισμένοι απο τους συμμετέχοντες σ’ αυτή μαθητές, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας και φροντίδας.

Ο Διευθυντής του σχολείου, συγκάλεσε την προηγούμενη Παρασκευή, σύλλογο διδασκόντων προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην μαθητική κοινότητα και να επιβάλει τις προβλεπόμενες παιδαγωγικές πειθαρχικές ποινές στους πρωταίτιους των επεισοδίων, αλλά βρέθηκε προ «κατάληψης» από τους «μαχητές» με αίτημα την μη «τιμωρία» τους.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ενημερώθηκε για το συμβάν η οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι ανάμεσα στους πρωτεργάτες των επεισοδίων μαθητικής βίας, βρίσκονται και μέλη της «συμμορίας» μαθητών που εκδράμει και σε άλλες σχολικές μονάδες της Δυτικής Αθήνας τρομοκρατώντας με την χρήση λεκτικής και σωματικής βίας τους μαθητές τους…

«Εκπαιδ-άρχης»

————–

Διαβάστε ακόμη:

Συμμορίες «μαθητών» τρομοκρατούν μαθητές άλλων σχολείων στη Δυτική Αθήνα

Τσιγάρο και Ναρκωτικά στα σχολεία: Ας μιλήσουμε αλήθειες και έξω από τα δόντια (upd)

Μοιραστείτε το:
Tagged