Ο Τραμπ, η «Ατζέντα 2030», ο Ερντογάν και ο γεωπολιτικοστρατηγικός στόχος των «ελίτ»… στην Ανατολική Μεσόγειο…

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Παγκόσμια Πολεμική Ατζέντα «Ενας Κόσμος»

Ο Τραμπ ήρθε με επικίνδυνες ιδέες και μία από αυτές ήταν η ασέβεια προς όλες τις υπάρχουσες παγκόσμιες πολιτικές, γεωγραφικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές εντολές και συμφωνίες. Τα συλλαλητήρια του περιλάμβαναν το σύνθημα «MAGA – Ας κάνουμε την Αμερική τρανή ξανά»… γιατί άραγε….

Παγκόσμια Πολεμική Ατζέντα «Ενας Κόσμος»

Ο Τραμπ ήρθε με επικίνδυνες ιδέες και μία από αυτές ήταν η ασέβεια προς όλες τις υπάρχουσες παγκόσμιες πολιτικές, γεωγραφικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές εντολές και συμφωνίες. Τα συλλαλητήρια του περιλάμβαναν το σύνθημα MAGA – Ας κάνουμε την Αμερική τρανή ξανά. Οι Αμερικανοί της χειρωνακτικής εργασίας από την ζώνη Σκουριάς (είναι ένας άτυπος όρος για μια περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει υποστεί βιομηχανική παρακμή) επευφημούσαν, όπως τους υποσχέθηκε καλοπληρωτέες θέσεις εργασίας. Μαύροι και Ασιάτες Αμερικανοί είχαν συμπεριληφθεί σ’ αυτές τις συγκεντρώσεις.

Ο Τραμπ υποσχέθηκε στους Αμερικανούς ότι θα φέρει πίσω θέσεις εργασίας από την Κίνα, με την επιβολή τιμωρητικών εμπορικών και οικονομικών δασμών. Ο Τραμπ κατάφερε να αποξενώσει φίλους, εχθρούς και συμμάχους και να καταστρέψει μια παγκόσμια τάξη και να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή. Οι Αμερικανοί δεν είχαν εκλέξει ποτέ πρόεδρο στο παρελθόν ο οποίος υπήρξε τόσο αντιδραστικός. Η Αμερική σήμερα βρίσκεται στα χέρια μιας κοινωνικοπολιτικής αλλαγής. Η οικονομία της είναι κουρέλια. Θα πάει η Αμερική υπό τον Τραμπ σε πόλεμο για να διορθώσει τα προβλήματά της; Ο Trump είναι ο κύριος αντιδραστικός χαρακτήρας στην σκηνή, στο σενάριο που εκπονήθηκε από μια απειλητική σκιώδη ή αόρατη κυβέρνηση με την ατζέντα  «Ενας Κόσμος».

Σύμφωνα με τα λόγια του John F. Hylan, πρώην Δημάρχου της Νέας Υόρκης το 1918-1925: «Η πραγματική απειλή της Δημοκρατίας μας είναι η αόρατη κυβέρνηση, η οποία όπως ένα γιγαντιαίο χταπόδι απλώνει τα γλοιώδη πόδια της πάνω από τις πόλεις, τα κράτη και το έθνος μας. Η μικρή κλίκα των ισχυρών διεθνών τραπεζιτών, ουσιαστικά τρέχει την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για τους δικούς τους εγωιστικούς σκοπούς.»

Η Αμερική διαθέτει μια πολεμική μηχανή σε αντίθεση με οποιοδήποτε έθνος στο παρελθόν και τόσο καταστροφικό οπλοστάσιο που ολόκληρη η Γη θα μπορούσε να γίνει στάχτες. Σύμφωνα με το SIPRI (Ινστιτούτο Ερευνών ειρήνης της Στοκχόλμης), οι δύο κορυφαίες πυρηνικές δυνάμεις, ΗΠΑ και Ρωσία διαθέτουν συλλογικά 12.000 πυρηνικά όπλα, ενώ η Κίνα έχει 320 πυρηνικά όπλα. Ο πόλεμος είναι μια επιχείρηση με επακόλουθο η επιχείρηση της Αμερικής, να είναι επιχείρηση. Ο αμυντικός προϋπολογισμός της για το 2017 ήταν 720 δισεκατομμύρια δολάρια ή 3,5% του ΑΕΠ της ή το 15% του συνόλου των ομοσπονδιακών και το 50% των προαιρετικών δαπανών. Αυτό έρχεται σε έντονη αντίθεση με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της την Κίνα, η οποία δαπάνησε 260 δισεκατομμύρια δολάρια ή 1,9% του ΑΕΠ ή περισσότερο από τις επόμενες 10 χώρες που δαπάνησαν 725 δισεκατομμύρια δολάρια (συμπεριλαμβανομένης της Κίνας).

Οι πόλεμοι είναι και ήταν πάντα γεωπολιτικές και κοινωνικοοικονομικές ανάγκες

Οι οικονομίες επεκτείνονται και συρρικνώνονται, αλλά οι πληθυσμοί γενικά επεκτείνονται με φυσικούς νόμους. Οι πόλεμοι, έχουν τις ατζέντες που καθορίζονται από τους βασιλιάδες και τους ηγέτες όταν εξαντλούν τα θησαυροφυλάκια τους και οι κοινωνικές διαταραχές μεταξύ των μαζών γίνονται ανεξέλεγκτες λόγω της γενικότερης δυσαρέσκειας. Τα κλασικά παραδείγματα της ατζέντας, είναι οι παγκόσμιοι πόλεμοι Α’ και Β’. Μεταξύ 1914-1918, ο πρώτος Π.Π. οδήγησε στο τέλος τεσσάρων αυτοκρατοριών – Οθωμανική, Αυστρο-ουγγρική, Τσαρική Ρωσία και η Γερμανική υπό τον Kaiser Wilhelm.

Κατά την διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου από το 1939-1945 αρκετές από τις αποικιακές δυνάμεις – βρετανικές, γαλλικές, ιταλικές, ιαπωνικές, ναζιστικές γερμανικές και ισπανικές – αποσυντέθηκαν. Αυτό οδήγησε σε ένα νέο οικονομικό μη αποικιακό, μη μοναρχικό σύστημα δημοκρατίας και καπιταλισμού υπό την Αμερική. Οι παράπλευρες απώλειες και των δύο παγκοσμίων πολέμων ήταν η άνοδος του κομμουνισμού (Οκτωβριανό Πραξικόπημα) μετά το τέλος της Τσαρικής Ρωσίας το 1918. Η Αμερική εισήλθε στην συνέχεια σε μια σειρά πολέμων μεταξύ του 1952 – 2001 δήθεν για να περιορίσει τον κομμουνισμό, ενώ ταυτόχρονα περιέχει την νέα απειλή του Ισλάμ. Μέχρι το 2001, η Αμερική και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της, ήταν λένε, νικητές στο να περιορίσουν τόσο το σοβιετικό στυλ κομμουνισμού, όσο και το ισλάμ.

Αυτό είναι ψευδές γιατί ο νεοκομμουνισμός ανθεί κάτω από την μάσκα της «δημοκρατίας». Και τα δύο κόμματα στην Αμερική προωθούν τον νεοκομμουνισμό για την πλέμπα και τον Καπιταλισμό για τις Ελίτ. Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή για την ολική καταστροφή. Καπιταλιστικό κράτος με Κομμουνιστικό δημόσιο. Ετσι κατέστρεψαν και την Ελλάδα. Ξέρει η «Mystery Babylon» τι κάνει, απλώς αναπαράγει το ίδιο μοντέλο χιλιάδες χρόνια τώρα.

Στο παρασκήνιο, η Κίνα είναι σε άνοδο καθώς κυβερνάει σιδερένια με τον νεοκομμουνισμό που συνδυάζει ένα σύστημα οικονομικών αρχών που μοιάζει πολύ με τον καπιταλισμό και μια ενιαία αυταρχική κυβέρνηση του κόμματος. Η Κίνα ήταν αποφασισμένη να μην κάνει λάθη όπως η Σοβιετική Ενωση.

Το Al-Jazeera- έθεσε μια μάλλον ενδιαφέρουσα ερώτηση, «How will countries pay off their debt after COVID-19?» (Πώς οι χώρες θα πληρώσουν τα χρέη τους μετά την απειλή του COVID-19) όχι μετά την την εξάλειψη του, που ακόμη και με ένα απολύτως αμφισβητούμενο εμβόλιο, ακόμη και με φάρμακα, δεν θα εξαφανιστεί ο φόβος από το μυαλό των λαών, ούτε ο ψυχολογικός φόβος, ο απολυταρχικός έλεγχος και η κοινωνική-οικονομική αλλαγή που έχει ενσταλάξει αυτός ο καθοδηγούμενος φόβος στην καθημερινή ζωή τους. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση του Al-Jazeera τον Απρίλιο του 2020, τον πρώτο πλήρη μήνα του κλειδώματος, η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου έπεσε ένα εντυπωσιακό 20%. Κατευθύνεται προς την χειρότερη ύφεση εδώ και 300 χρόνια.

Αναφέρει: […] Ο πλήρης αντίκτυπος της πανδημίας ήταν γυμνός όταν το Ηνωμένο Βασίλειο έγινε το πρώτο έθνος της G20 που κυκλοφόρησε τα οικονομικά του δεδομένα. Τον Απρίλιο, τον πρώτο ολόκληρο μήνα του κλειδώματος, η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου σημείωσε την καταπληκτική πτώση του 20%. Αυτή είναι η χειρότερη ύφεση των τελευταίων 300 ετών. Η κυβέρνηση αναμένεται να δαπανήσει 60 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο καθώς πληρώνει το 80% των μισθών των υπαλλήλων της. Το πρόγραμμα υποστηρίζει επί του παρόντος 8,7 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, ή το ένα τρίτο όλων των εργαζομένων.

Μερικά από τα φτωχότερα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Ο Laurence Lee του Al Jazeera αναφέρει από το Middlesbrough στην βορειοανατολική Αγγλία, όπου αξιωματούχοι ανησυχούν ότι η πόλη θα αντιμετωπίσει τεράστια κρίση, εάν η κυβέρνηση επαναφέρει τις περικοπές λιτότητας μετά την καραντίνα. Και καθώς τα πλούσια έθνη ξοδεύουν τρισεκατομμύρια δολάρια για να περιορίσουν τις ζημιές σε οικονομίες και θέσεις εργασίας, μιλάμε με τον Jan Randolph, διευθυντή κινδύνου στην IHS Markit, ο οποίος εξηγεί πώς οι χώρες θα μπορούν ή δεν θα μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους τα επόμενα χρόνια.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν νέες κυρώσεις εναντίον της Συριακής κυβέρνησης, οι οποίες θα εκτροχιάσουν τα σχέδια αποκατάστασης του καθεστώτος μετά το πόλεμο. Εν τω μεταξύ, στον Ισημερινό, μια ιθαγενής κοινότητα αντιμετωπίζει επιτυχώς τον κορονοϊό με αυστηρά μέτρα κλειδώματος. Επιπλέον, εξετάζουμε γιατί οι περισσότερες παγκόσμιες αγορές σημείωσαν αξιοσημείωτη ανάκαμψη – αποκολλημένες εντελώς από την οικονομική πραγματικότητα της πανδημίας.[…] (αναζήτησε το βίντεο: https://www.aljazeera.com/programmes/countingthecost/2020/06/countries-pay-debt-covid-19-200620094839144.html)

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ήδη εδώ και μερικές δεκαετίες κι έχει τις ακόλουθες δύο ατζέντες και δεν έχει σημασία, πού είναι για την παγκόσμια υπεροχή μιας ελίτ και μια παγκόσμια κυβέρνηση. Διεξάγεται φαινομενικά για την ενέργεια, αλλά στην πραγματικότητα γίνεται για την Τεχνητή Νοημοσύνη και το ανθρώπινο DNA.

Η γεωπολιτική ατζέντα

Η Ασία είναι ο άξονας για νέες συγκρούσεις σε τρεις τομείς. Η πρώτη καυτή πατάτα είναι το Ιράν που βρίσκεται στα πρόθυρα μιας έκρηξης πυρηνικής βόμβας. Το αν έχει παράγει βόμβα ή όχι, είναι άγνωστο, αλλά είναι σίγουρα στο κατώφλι αυτού, σύμφωνα με τον ΔΟΑΕ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του έχουν αρνηθεί επιθεωρήσεις σε δύο πυρηνικές εγκαταστάσεις στο πλαίσιο της JCPOA. Το Ιράν βρίσκεται στο στόχαστρο του Ισραήλ εδώ και πολύ καιρό και το οποίο οδήγησε στο σύμφωνο P5+ να καταστραφεί από την Αμερική. Θα επιτεθεί η Αμερική στο Ιράν; Ποια Αμερική;

Το δεύτερο καυτό σημείο είναι μια σύγκρουση μεταξύ Ινδίας και Κίνας. Η Κίνα έχει σύνορα με την Ινδία από γη στον Βορρά κι από θάλασσα στον Νότο και της είναι εμπόδιο στην φιλοδοξία της να κυριαρχήσει στον Ινδικό Ωκεανό. Το βασικό ενδιαφέρον της Κίνας είναι η προστασία της BRI (Belt and Road Initiative), αλλά το σημαντικότερο είναι η χερσαία διαδρομή από στο Xingang στην Gwadar του Πακιστάν που ονομάζεται CPEC, στην οποία η Κίνα έχει επενδύσει 65 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο τρίτος τομέας διαφωνίας βρίσκεται στην περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού, όπου θα μπορούσε να υπάρξει άμεση σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, καθώς ο καθένας φιλοδοξεί να διεκδικήσει την κυριαρχία στην περιοχή. Οποιοδήποτε από αυτά τα τρία ασιατικά σημεία έντασης, μπορεί να προκαλέσει έναν νέο Παγκόσμιο Πόλεμο, πέρα από τον υπόγειο που ήδη διεξάγεται.

Η κοινωνικοοικονομική ατζέντα

Η Παγκόσμια Οικονομία αλλά κυρίως η Αμερικανική Οικονομία διευρύνθηκε με ΑΕΠ 2 έως 2,5% με ανεργία περίπου 3,5% πριν από την πανδημία στο πρώτο τέταρτο του 2020. Οι πόλεμοι φέρνουν και την ευημερία και τις αντιξοότητες. Η ευημερία έρχεται με την υψηλή απασχόληση, τις υψηλότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας, τους υψηλότερους φόρους και μια επέκταση του ΑΕΠ. Οι αντιξοότητες έρχονται με την μορφή θανάτων, ασθενειών και έλλειψης τροφίμων σε μέτωπα πολέμου, αλλά τα Εθνη και οι μεγάλες πόλεις δεν θα γλιτώσουν.

Οι αρχές της οικονομίας απαιτούν από τις οικονομίες να συρρικνώνονται με την μορφή ύφεσης και καταπτώσεων πριν από τον πόλεμο, για τον έλεγχο του ανεξέλεγκτου πληθωρισμού κατά την διάρκεια των πολεμικών χρόνων. Ως εκ τούτου, υπάρχει το οικονομικό επιχείρημα, ότι η «πανδημία» ευθύνεται για την ξαφνική συρρίκνωση του οικονομικού ΑΕΠ κατά 20% στο Ηνωμένο Βασίλειο ή κατά 13-15% στις ΗΠΑ ή πολύ υψηλότερα σε άλλες χώρες. Ενας από τους ισχυρότερους δείκτες ενός επικείμενου πολέμου είναι η επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάκαμψης, οι κοινωνικές δυσαρέσκειες και οι απείθαρχοι όχλοι του δρόμου. Σε περίπτωση πολέμου, οι τιμές του πετρελαίου είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν κατά 100-150% από τα σημερινά επίπεδα, καθώς αυξάνεται η ζήτηση καυσίμων για πολεμικές προσπάθειες και βιομηχανική επέκταση. Το αποτέλεσμα θα είναι ο πληθωρισμός όταν αυξηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας, δημόσιες δαπάνες και φορολογία.

Εν κατακλείδι, οι πόλεμοι είναι γεωπολιτικές και κοινωνικοοικονομικές ανάγκες και μέσα για την επίτευξη ατζέντας που θα είναι «Ενας Κόσμος» όπως δήλωσε ο David Rockefeller στην Bilderberg το 1991.

Πολλοί πολιτικοί και μέλη της ελίτ, συμπεριλαμβανομένου του David Rockefeller, έχουν μιλήσει για την υποστήριξή τους σε μια Παγκόσμια Κυβέρνηση ή μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Γνωρίζεις πραγματικά τι σημαίνουν αυτοί οι όροι και την σοβαρότητα τους; Γνωρίζεις τι συμβαίνει ήδη στον κόσμο μας και πώς υποδουλώνει μεγάλα ποσοστά του ανθρώπινων μαζών; Τι μπορείς να κάνεις για να προχωρήσεις πέρα από αυτή την κατάσταση;

Ακόμη και μετά τον θάνατο του David Rockefeller, ξανά και ξανά πιέζει η κλίκα του, για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, η οποία θα επέτρεπε στην ελίτ και τους παγκόσμιους τραπεζίτες να διατηρούν τον πλήρη έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ο στόχος μιας χούφτας παγκοσμιοποιητών, που συχνά χρησιμοποιεί ανύπαρκτες απειλές για να αυξήσει την ασφάλεια και τον έλεγχο των μαζών, όπως το νομοσχέδιο C-51 π.χ. να αφαιρέσει τα όποια προνόμια τους, να εισβάλει και να καταστρέψει χώρες, όπως Ιράκ και 9/11, για παράδειγμα. Ολόκληρος ο κόσμος καλύπτεται πρακτικά με στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ, με εξαίρεση την Ρωσία και μερικές άλλες χώρες.

Εκείνοι που πιέζουν για την Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι τα ίδια μέλη της ελίτ που ελέγχουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ, κι αναφέρονται ως «σκιώδης κυβέρνηση». Πολλοί πολιτικοί έχουν συζητήσει δημοσίως για τους ανθρώπους που ελέγχουν στην σκιά το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ, δημιουργώντας νόμους και κάμπτοντας τους. (Ο Bill Gates και οι συν αυτώ)

Ο John F. Hylan, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης: «Η πραγματική απειλή της Δημοκρατίας μας είναι η αόρατη κυβέρνηση, η οποία σαν ένα τεράστιο χταπόδι απλώνει τα γλοιώδη πόδια της πάνω από τις πόλεις, τα κράτη και το έθνος μας. Η μικρή εταιρία ισχυρών διεθνών τραπεζιτών διαχειρίζεται ουσιαστικά την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών για τους εγωιστικούς τους σκοπούς. Πραγματικά ελέγχουν και τα δύο μέρη. Ελέγχουν την πλειονότητα των εφημερίδων και περιοδικών σε αυτήν τη χώρα. Χρησιμοποιούν τις στήλες αυτών των εφημερίδων για να υποβάλουν υποψηφιότητες ή να απομακρύνουν από το αξίωμα δημόσιους αξιωματούχους που αρνούνται να κάνουν την προσφορά των ισχυρών διεφθαρμένων κλικών που συνθέτουν την αόρατη κυβέρνηση. Λειτουργεί υπό την κάλυψη μιας αυτοδημιούργητης οθόνης και καταλαμβάνει τα εκτελεστικά στελέχη μας, τα νομοθετικά όργανα, τα σχολεία, τα δικαστήρια, τις εφημερίδες και κάθε οργανισμό που δημιουργήθηκε για την προστασία του κοινού.»

Ο γερουσιαστής Daniel K. Inouye, ένας υψηλόβαθμος Ασιατικός-Αμερικανός πολιτικός, έχει επίσης δηλώσει: «Υπάρχει μια σκιερή κυβέρνηση με την δική της Πολεμική Αεροπορία, το δικό της Ναυτικό, τον δικό της μηχανισμό συγκέντρωσης χρημάτων και την ικανότητα να επιδιώκει τις δικές της ιδέες για τον εθνικό τόκο, απαλλαγμένο από όλους τους ελέγχους και τα υπόλοιπα, και απαλλαγμένη από τον ίδιο τον νόμο.»

Ο Καναδός οικονομολόγος Dr. Michel Chossudovsky, ο οποίος είναι ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Οτάβα, έδωσε μια υπέροχη ομιλία στο Διεθνές Συνέδριο για την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

«Αντιμετωπίζουμε μια εγκληματική επιχείρηση σε παγκόσμιο επίπεδο και υπάρχει ένας συνεχιζόμενος πόλεμος, που ηγείται των Ηνωμένων Πολιτειών και μπορεί να διεξαχθεί από μια σειρά από πληρεξούσιες χώρες, οι οποίες υπακούουν σε εντολές της Ουάσιγκτον. Ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, είναι αμερικανική επιχείρηση, η οποία είναι ψεύτικη, βασίζεται σε ψεύτικες εγκαταστάσεις. Μας λέει ότι κατά κάποιον τρόπο η Αμερική και ο Δυτικός κόσμος ακολουθούν έναν πλασματικό εχθρό, το ισλαμικό κράτος, όταν στην πραγματικότητα το ισλαμικό κράτος υποστηρίζεται πλήρως και χρηματοδοτείται από την δυτική στρατιωτική συμμαχία και τους συμμάχους της Αμερικής στον Περσικό Κόλπο. Λένε ότι οι μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες, αλλά συμβαίνει οι τρομοκρατίες να γίνονται στην Αμερική. Δεν είναι προϊόν της μουσουλμανικής κοινωνίας και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο για όλους σε αυτόν τον όροφο. Ο «παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» είναι μια παραποίηση, ένα μεγάλο ψέμα και ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.» (Αναζήτησε ολόκληρη την ομιλία του στον τίτλο «FULL INTERNATIONAL CONFERENCE THE «NEW WORLD ORDER» A RECIPE FOR WAR or PEACE» στο youtube)

Η τρομοκρατία με ψευδείς σημαίες διευθύνεται από μυστικές επιχειρήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξαπατούν και να χειραγωγούν, με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν να είχαν διεξαχθεί από ομάδες, έθνη ή οντότητες, εκτός από εκείνους που πραγματικά τους σχεδίαζαν και τους εκτέλεσαν.

«Και τα τρία κτίρια καταστράφηκαν από προσεκτικά σχεδιασμένες, ενορχηστρωμένες και εκτελεσμένες ελεγχόμενες κατεδαφίσεις». – Καθηγητής Lynn Margulis, Τμήμα Γεωεπιστημών, Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στο Amherst και μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών, ένας από τους πολλούς ακαδημαϊκούς που ήταν πολύ ειλικρινής σχετικά με την 9/11

«Η Αλ Κάιντα και οι συνδεδεμένες με την Αλ Κάιντα οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Ισλαμικού Κράτους, δεν είναι ανεξάρτητοι οργανισμοί, χρηματοδοτούνται και χρηματοδοτούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους. Είναι τεκμηριωμένο ότι πριν από το 2011, υπήρχε μια διαδικασία στρατολόγησης μουτζαχεντίν για να πολεμήσουν στην Συρία κι αυτό συντονίστηκε από το ΝΑΤΟ και την Τουρκική ανώτατη διοίκηση. Αυτή η έκθεση επιβεβαιώνεται από πηγές ειδήσεων του Ισραήλ και αναμφισβήτητα, ασχολούμαστε με την κρατική χορηγία της τρομοκρατίας, την πρόσληψη μισθοφόρων, την εκπαίδευση και την χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. » – Dr. Michel Choissudovsky.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ισλαμικός στρατός ή τρομοκρατική ομάδα που ονομάζεται Αλ Κάιντα και κάθε ενημερωμένος αξιωματικός πληροφοριών το γνωρίζει αυτό. Ομως, υπάρχει μια προπαγανδιστική εκστρατεία που κάνει το κοινό να πιστέψει στην παρουσία μιας τρομακτικής οντότητας που εκπροσωπεί τον «διάβολο» μόνο για να ωθήσει τους τηλεθεατές να αποδεχθούν μια ενοποιημένη διεθνή ηγεσία για έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Η χώρα πίσω από αυτήν την προπαγάνδα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. » – Πρώην Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Robin Cook

Φαίνεται ότι η πορεία προς την Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν είναι πραγματικά δυνατή, χωρίς συνεχή απειλή πολέμου και τρομοκρατίας και χωρίς τον φόβο να παραλύει τις αγελαίες ανθρωπόμαζες. Ετσι αφήσαν στην άκρη τις τρομοκρατικές ομάδες αφού δεν τους έδεσε το σιρόπι, κι έπιασαν τις πανδημίες, που κι αυτές οι ίδιοι τις χρηματοδοτούν και τις δημιουργούν. Μόνο που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, ούτε κι εδώ στάθηκαν τυχεροί. Οι αγέλες των ανθρωπόζωων τους αγνοούν ξεκάθαρα κι εκκωφαντικά. Εχασαν πανηγυρικά στην «πανδημία» που ετοίμασαν, λάνσαραν και προπαγάνδισαν για καλιμπράρισμα των λαών.

«Μια δύναμη ανέβηκε στην κυβέρνηση μεγαλύτερη από τους ίδιους τους ανθρώπους, αποτελούμενη από πολλά και διάφορα και ισχυρά συμφέροντα, που συνδυάστηκαν σε μία μάζα και συγκρατήθηκε από την συνεκτική δύναμη του τεράστιου πλεονάσματος στις τράπεζες.» – John C. Calhoun, 7ος Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, από το 1825-1832. Ηταν επίσης πολιτικός θεωρητικός κατά το πρώτο μισό του 19ου αιώνα.

«Ο συνειδητός και έξυπνος χειρισμός των οργανωμένων συνηθειών και των απόψεων των μαζών είναι ένα σημαντικό στοιχείο στην δημοκρατική κοινωνία. Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που είναι η πραγματική κυρίαρχη δύναμη της χώρας μας. Διακυβερνούμαστε, τα μυαλά μας διαμορφώνονται, τα γούστα μας διαμορφώνονται, οι ιδέες μας προτείνονται, κυρίως από άντρες που δεν έχουμε ξανακούσει». – Edward Bernays (είναι αυτός που αποκάλεσε την προπαγάνδα ως «δημόσιες σχέσεις»), Propaganda, 1928 (το βιβλίο του Bernays, Propaganda, ξεκινά με το παραπάνω απόσπασμα).

Η τάξη του Νέου Κόσμου ασχολείται επίσης με την νομοθεσία για την οποία ποτέ δεν ακούμε. Για παράδειγμα, ο Δρ Mohamad Πρωθυπουργός της Μαλαισίας έριξε την κατηγορία ότι η εταιρική σχέση Trans Pacific (TPP) είχε στρατηγικό στόχο να κυριαρχήσει στην παγκόσμια οικονομία και σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην παγκόσμια κυριαρχία εκείνων που την ενορχήστρωσαν. (Το TPP είναι η χειρότερη εμπορική συμφωνία)

Ποια είναι αυτή η ελίτ;

Ο Dr. Chossudovsky αναφέρει ότι προέρχεται από εκείνους που ελέγχουν τις ΗΠΑ, το Ισραήλ κι άλλους συμμάχους τους. Αλλά ποιος ελέγχει αυτές τις χώρες κι αυτή την μαζική παγκόσμια ατζέντα; Γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαβαθμίζει περισσότερες από 500 εκατομμύρια σελίδες εγγράφων κάθε χρόνο; Γνωρίζετε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ιστορικό κρατικών υπηρεσιών μυστικά; Οτι η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) ιδρύθηκε το 1952, αλλά η ύπαρξή της ήταν κρυμμένη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Ακόμη πιο μυστικό είναι το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης, ιδρύθηκε το 1960 αλλά παρέμεινε εντελώς μυστικό για 30 χρόνια. Εχουμε ολόκληρο τον κόσμο του μαύρου προϋπολογισμού, που κυριαρχείται από την μυστικότητα που αποκαλύφθηκε επίσημα από τον Edward Snowden πριν από μερικά χρόνια. Ασχολείται μ’ αυτό που είναι γνωστό ως «Προγράμματα ειδικής πρόσβασης». Δεν είναι μόνο οι δηλώσεις που κάνουν αυτά τα «υψηλού στάτους» όντα. Είναι όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και τα αποδεικτικά στοιχεία που ταιριάζουν.

«Αυτό που διακυβεύεται είναι περισσότερες από μία μικρές χώρες. Είναι μια μεγάλη ιδέα, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπου διαφορετικά έθνη συγκεντρώνονται σε κοινό σκοπό να επιτύχουν τις παγκόσμιες φιλοδοξίες της ανθρωπότητας: ειρήνη, ασφάλεια, ελευθερία και κράτος δικαίου.» – George Bush Sr.

«Νομίζω ότι το καθήκον του Ομπάμα είναι ν’ αναπτύξει μια συνολική στρατηγική για την Αμερική σε αυτήν την περίοδο, όπου πραγματικά να δημιουργηθεί μια Νέα Παγκόσμια Τάξη». -Henry Kissinger, CNBC

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Paul Hellyer, είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πιο αμφιλεγόμενους πολιτικούς του Καναδά. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1949 και ήταν ο νεότερος υπουργός υπουργικού συμβουλίου που διορίστηκε στην κυβέρνηση του Louis S. St. Laurent οκτώ χρόνια αργότερα. Κατείχε ανώτερες θέσεις στις κυβερνήσεις του Lester B. Pearson και του Pierre E. Trudeau. Πέτυχε το αξίωμα του ανώτερου πλοιάρχου (Αναπληρωτής Πρωθυπουργός) και έγινε ο Υπουργός Άμυνας του Καναδά. Είναι γνωστός για την ενοποίηση των Καναδικών Ένοπλων Δυνάμεων, και τον Σεπτέμβριο του 2005 έγινε το πρώτο πρόσωπο της τάξης του υπουργικού συμβουλίου στην ομάδα χωρών της ομάδας G8 που δήλωσε ξεκάθαρα ότι «τα UFOs είναι τόσο αληθινά όσο τα αεροπλάνα που πετούν από πάνω».

Να τι είπε για τα μαύρα προγράμματα: «Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ξεκινούν καταστροφικούς πολέμους, που φέρεται να αναζητούν όπλα μαζικής καταστροφής, όταν οι πιο ανησυχητικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα συμβαίνουν στην αυλή σας. Είναι ειρωνικό ότι οι ΗΠΑ πρέπει να πολεμούν τεράστιους δαπανηρούς πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, που φέρεται πως φέρνουν δημοκρατία σ’ αυτές τις χώρες, όταν οι ίδιες δεν μπορούν πλέον να ισχυρίζονται ότι ονομάζονται δημοκρατία, όταν τρισεκατομμύρια, κι εννοώ χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε έργα για τα οποία τόσο το Κογκρέσο όσο και ο Αρχηγός έχουν κρατηθεί σκόπιμα στο σκοτάδι.»

«Σήμερα ο δρόμος για απόλυτη δικτατορία στις ΗΠΑ μπορεί να καθοριστεί με αυστηρά νομικά μέσα… Εχουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα πολιτικής δράσης σε αυτήν την χώρα, αποφασισμένη να καταστρέψει το Σύνταγμά μας και να δημιουργήσει ένα μονοκομματικό κράτος. Λειτουργεί κρυφά, σιωπηλά, ώστε συνεχώς να μεταμορφώνουμε την κυβέρνησή μας. Αυτή η ανελέητη ελίτ που αναζητά την εξουσία είναι μια ασθένεια του αιώνα μας. Αυτή η ομάδα δεν είναι υπόλογη ούτε στον Πρόεδρο, στο Κογκρέσο ή στα δικαστήρια. Είναι πρακτικά αόρατη» Γερουσιαστής William Jenner το είπε αυτό στο Κογκρέσο το 1954.

Ο Woodrow Wilson, Αμερικανός ακαδημαϊκός, πολιτικός και ο 28ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το είχε πει (μεταξύ άλλων) στο βιβλίο του The New Freedom. Το βιβλίο περιέχει επίσης πολλές άλλες, παρομοίως δηλωτικές δηλώσεις: «Από τότε που μπήκα στην πολιτική, μου είχαν εμπιστευτεί προσωπικά τις απόψεις των ανδρών. Μερικοί από τους μεγαλύτερους άντρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τομέα του εμπορίου και της κατασκευής, φοβούνται κάποιον, φοβούνται κάτι. Ξέρουν ότι υπάρχει μια δύναμη κάπου τόσο οργανωμένη, τόσο λεπτή, τόσο προσεκτική, τόσο αλληλοσυνδεδεμένη, τόσο ολοκληρωμένη, τόσο διαδεδομένη, που καλύτερα να μην μιλούν πάνω από την αναπνοή τους, όταν μιλούν για την καταδίκη της.» (Σκέψου λίγο τον Τραμπ)

Ο 35ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι είπε μεταξύ άλλων σε μια από τις πιο διάσημες ομιλίες του:

«Η ίδια η λέξη «μυστικότητα» είναι απογοητευτική σε μια ελεύθερη και ανοιχτή κοινωνία. και είμαστε ως άνθρωποι εγγενώς και ιστορικά αντίθετοι στις μυστικές εταιρείες, στους μυστικούς όρκους και στις μυστικές διαδικασίες. Αποφασίσαμε εδώ και πολύ καιρό ότι οι κίνδυνοι υπερβολικής και αδικαιολόγητης απόκρυψης σχετικών γεγονότων υπερτερούν κατά πολύ των κινδύνων που αναφέρονται για να το δικαιολογήσουν. Ακόμα και σήμερα, δεν έχει μεγάλη αξία να αντιταχθούμε στην απειλή μιας κλειστής κοινωνίας με την μίμηση των αυθαίρετων περιορισμών της. Ακόμα και σήμερα, υπάρχει μικρή αξία στην ασφάλιση της επιβίωσης του έθνους μας, εάν οι παραδόσεις μας δεν επιβιώνουν με αυτό. Και υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να αναληφθεί μια εξαγγελθείσα ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια από όσους επιθυμούν να επεκτείνουν το νόημά της στα όρια της επίσημης λογοκρισίας και της απόκρυψης. Δεν σκοπεύω να το επιτρέψω στο βαθμό που είναι στον έλεγχό μου.

Γιατί είμαστε αντίθετοι σε όλο τον κόσμο από μια μονολιθική και αδίστακτη συνωμοσία που βασίζεται κυρίως σε μυστικά μέσα για να επεκτείνει την σφαίρα επιρροής της – στην διείσδυση αντί στην εισβολή, στην ανατροπή αντί στις εκλογές, στον εκφοβισμό αντί στην ελεύθερη επιλογή, στους αντάρτες την νύχτα, αντί για στρατούς την μέρα. Είναι ένα σύστημα που έχει στρατολογήσει τεράστιους ανθρώπινους και υλικούς πόρους στην οικοδόμηση μιας σφιχτά δεμένης, υψηλής απόδοσης μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, νοημοσύνη, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές επιχειρήσεις. Οι προετοιμασίες του είναι κρυμμένες, δεν δημοσιεύονται. Τα λάθη του είναι θαμμένα, όχι φανερά. Οι διαφωνούντες του σιωπούν, δεν επαινούνται. Δεν αμφισβητείται καμία δαπάνη, καμία φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται.» Ξέρεις τι έπαθε ο Πρόεδρος έτσι;

Η σκιώδης κυβέρνηση περιλαμβάνει οικογένειες δισεκατομμυριούχων όπως οι Rockefellers και οι Rothschilds, μέλη της οικονομικής ελίτ όπως ο George Soros, και μεγάλες εταιρείες και μεγάλες τράπεζες. Αναζήτησε ένα βίντεο από το THRIVE Movement, ένα ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε από τον κληρονόμο του Proctor & Gamble, Foster Gamble, εξηγεί τέλεια πως λειτουργεί αυτό το σύστημα: Η σκιώδης κυβέρνηση μπορεί να χειραγωγήσει ή να δημιουργήσει νομοθεσία είτε με στενούς δεσμούς με πολιτικούς είτε ακόμη και με οργανισμούς όπως το Αμερικανικό Συμβούλιο Νομοθετικής Ανταλλαγής (ALEC).

Το ALEC είναι μια συντηρητική ομάδα που αποτελείται από κρατικούς νομοθέτες και εταιρικούς ηγέτες που επιτρέπει στις εταιρείες να γράψουν, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, απλώς να παραδώσουν την νομοθεσία την οποία οι «επίσημοι νομοθέτες» μπορούν στην συνέχεια να πάρουν πίστωση και να προτείνουν επίσημα. Η ALEC ήταν υπεύθυνη για πολλά ανήθικα νομοσχέδια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που στοχεύουν στην μείωση του κατώτατου μισθού, την καταστολή των προνομίων των ψηφοφόρων, τους νόμους υπέρ των πυροβόλων όπλων, τους λογαριασμούς ag-gag (σκληρότητα των ζώων) και πολλά άλλα.

Ο πολιτικός σατιριστής John Oliver το εξηγεί λεπτομερώς: «Είναι ξεκάθαρο ότι οι εταιρείες δρουν υπό την ομπρέλα των κρατικών κανονισμών, γιατί πως αλλιώς θα τοποθετήσουν χημικά στα τρόφιμα και στο περιβάλλον μας; Πως αλλιώς θα φτιάξουν και θα πλασάρουν εμβόλια που σκοτώνουν και δηλητήρια που αρρωσταίνουν; Η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος έχει ισχυρούς δεσμούς με τις εταιρείες πετρελαίου, παρά το γεγονός ότι υποτίθεται ότι είναι η κυβερνητική υπηρεσία που προστατεύει το περιβάλλον. Ορισμένοι μάλιστα φωνάζουν ότι η εταιρική σχέση Trans-Pacific σχεδιάστηκε για να επιτρέψει μια Παγκόσμια Οικονομία.

Αλλες χώρες αναγνωρίζουν δημόσια τον ρόλο που διαδραματίζει η ελίτ στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, αφού ο Μπιλ Κλίντον κατηγόρησε την Πολωνία και την Ουγγαρία ότι μετατράπηκαν σε «Πουτιν» και «αυταρχική δικτατορία» πέρυσι, οι κυβερνήσεις τους ανταπάντησαν. Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν είπε: «Οι παρατηρήσεις που έγιναν για την Ουγγαρία και την Πολωνία έχουν πολιτική διάσταση. Αυτά δεν είναι τυχαία ολίσθηση της γλώσσας. Κι αυτά τα σχόλια ή οι παρατηρήσεις πολλαπλασιάζονται από τότε που ζούμε στην εποχή της ανεξέλεγκτης λαθρομεταναστευτικής ροής. Κι όλοι γνωρίζουμε ότι πίσω από τους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος, πρέπει να δούμε τον George Soros. Το στόμα είναι του Κλίντον, αλλά η φωνή είναι του George Soros».

Προκειμένου να δημιουργήσουν με επιτυχία μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, μερικές από τις τακτικές που χρησιμοποιεί αυτή η ομάδα είναι η τρομοκρατική ψευδή σημαία και ο φόβος των παγκόσμιων απειλών, οι οποίες τους επιτρέπουν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας στους εγχώριους πληθυσμούς (όπως το Bill C-51) και έτσι να δικαιολογήσουν την εισβολή άλλων χωρών (όπως το Ιράκ και η 9/11, για παράδειγμα).

Ομιλία του David Rockefellers Chilling 1991 σε μια συνάντηση στην Bilderberg

Αν και ο David Rockefeller πέθανε, είναι αναπόφευκτο ότι η κληρονομιά του ζει, μέσω της εφαρμογής μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ως κορυφαίος και παγκοσμιοποιητής, ο David ήταν πάντα ισχυρός υποστηρικτής μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και ήταν περήφανος που υποστήριξε την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το αντίγραφο από μια συνάντηση της ομάδας Bilderberg το 1991 στο Μπάντεν της Γερμανίας κυκλοφόρησε, αποδεικνύοντας πόσο ολιγαρχικές και προπαγανδιστικές ήταν οι απόψεις του Rockefeller. Ο Μπιλ Κλίντον παρευρέθηκε επίσης σε αυτήν την συνάντηση, μαζί με πολλά άλλα μέλη της ελίτ. Ο Rockefeller δήλωσε:

«Είμαστε ευγνώμονες για τις Washington Post, The New York Times, Time Magazine και άλλα ΜΜΕ των οποίων οι δημοσιογράφοι έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβόμαστε τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για σχεδόν σαράντα χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο αν βρισκόμασταν κάτω από τα έντονα φώτα της δημοσιότητας κατά την διάρκεια αυτών των ετών. Αλλά ο κόσμος είναι πλέον πιο εξελιγμένος και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοδιάθεση που ασκήθηκε τους περασμένους αιώνες.»

Αυτό το απόσπασμα είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό, καθώς αποδεικνύει ότι όχι μόνο αγωνίζονταν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση πολύ πριν το 1991, αλλά και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία των ΜΜΕ (MSM) το γνώριζαν και δεν αποκάλυψαν αυτές τις πληροφορίες στο πόπολο. Ωστόσο, δεν είναι πραγματικά εκπληκτικό, δεδομένου ότι τα ελίτ όντα που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους συναντήσεις είναι τα ίδια τα όντα που τους ανήκουν ή χρηματοδοτούν κι ελέγχουν αυτές τις εταιρείες των ΜΜΕ. Κάνε συνειρμούς με τα 30+ μύρια που μοίρασε η Ελληνική κυβέρνηση στα ΜΜΕ για να την λιβανίζουν στην παράσταση της «πανδημίας» και την καταστροφικότητα της Ελληνικής οικονομίας.

Το MSM ασκεί ακραίο έλεγχο στις ανθρώπινες αγέλες, διατηρώντας τις επιδέξια αδαείς, να αγνοούν τα γεγονότα που συμβαίνουν σ’ όλον τον κόσμο. Εάν ζεις στις ΗΠΑ, πιθανότατα δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει με την Συρία ή την Ρωσία, επειδή η ελίτ φροντίζει να σε κρατά στο σκοτάδι και να σου τροφοδοτεί προπαγάνδα και παραπληροφόρηση. Το αυτό συμβαίνει κι αν ζεις στην Ελλάδα, δεν έχεις ιδέα τι αληθινά συμβαίνει στην Κίνα, στην Ιαπωνία, στην Ινδία, στον Ιράν και στην Αμερική.

Ο Rockefeller ήταν υπερήφανο μέλος της ελίτ και εξέφρασε αυτή του την υπερηφάνεια σε πολλές περιπτώσεις. Το 1994, ο Ροκφέλερ αναφέρθηκε σε δείπνο του Ηνωμένου Βασιλείου ότι «Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα αποδεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη».

«Την σωστή μεγάλη κρίση» αναζητούν γιατί ούτε και η «πανδημία» τους έκατσε

Ο Rockefeller έγραψε στα απομνημονεύματα του 2002: «Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής ομάδας που λειτουργεί ενάντια στα καλύτερα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου κι εμένα ως διεθνιστές και ότι συνωμοτούμε με άλλους σ’ όλον τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μιά ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή -έναν κόσμος, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, είμαι ένοχος και είμαι περήφανος για αυτό.»

Θα τα καταφέρουν άραγε;

Είναι σαφές ότι η σκιώδης ελίτ πιέζει για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, καθώς εξυπηρετεί τα συμφέροντά της. Θα κερδίσει περαιτέρω έλεγχο της αγέλης, περισσότερη δύναμη αλλά και περισσότερα χρήματα στην διαδικασία. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές κυβερνήσεις που βλέπουν μέσα από τα ψέματά τους, επισημαίνοντας την διαφθορά που λαμβάνει χώρα στην σκιώδη κυβέρνηση των ΗΠΑ των διεθνιστών. Ο κίνδυνος δεν έγκειται στην ιδέα μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, αλλά με τα όντα που θα την ελέγχουν.

Ο Roberto Calvi, που ήταν ένας από τους μεγαλοτραπεζίτες που εμπλέκονταν σε μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες που έχουν αποκαλυφθεί, η συνωμοσία της Στοάς “P2” στην Ιταλία, συχνά έλεγε: «Διάβασε τον Νονό (The Godfather). Αυτό θα σου δείξει πώς δουλεύει ο κόσμος στην πραγματικότητα». Με άλλα λόγια, όλες οι ομάδες συγκέντρωσης δύναμης δρουν όπως η Μαφία. Και η Μαφία δεν είναι μία μονολιθική συνωμοσία. Είναι μια μυστική εταιρεία που παραμένει ενωμένη για ένα μέρος του χρόνου και κάνει πόλεμο στον εαυτό της για ένα άλλο μέρος του χρόνου. O Calvi συνεργαζόταν στενά με τη Μαφία, με τους Μασόνους, με Αραβες τρομοκράτες και με διεθνείς τραπεζίτες κι έλεγε ότι όλοι τους λειτουργούν σαν τον Δον Κορλεόνε. Πως μπορείς να εμπιστευτείς την Μαφία για να ελέγχει την Παγκόσμια Κυβέρνηση; Πως μπορείς να πιστέψεις την Μαφία για την «πανδημία» που σου προπαγανδίζει; Αλήθεια ξέρεις ποιος είναι ο Μαφιόζος της γειτονιάς σου;

Ο τύπος μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης που λέει ο Rockefeller θα επέτρεπε στην ελίτ να ενισχύσει το λουρί στις αγέλες και να επεκτείνει την εμβέλειά της. Μέχρι στιγμής, έχουν αποδείξει ότι οι στόχοι τους είναι να μας αφαιρέσουν τα χρήματα και τα προνόμια, να μας δηλητηριάσουν μέσω της τροφής και του περιβάλλοντος, των εμβολίων και του επιστημονισμού (αφού ο θρησκευτικός δογματισμός δεν πιάνει πλέον στην Δύση εκτός από τα πολύ κατώτερα στρώματα) και να μας αναπρογραμματίσουν νοητικά και βιολογικά χρησιμοποιώντας τα MSM, την Τεχνητή Νοημοσύνη, τα Smartphones, τα 5G και την διασκέδαση. Γιατί να θέλει κάποιος αυτά τα όντα να ελέγχουν ολόκληρο τον κόσμο;

Είναι σημαντικό να σκεφτείς τι ρόλο παίζεις ως άνθρωπος, σ’ όλα αυτά. Υποστηρίζεις τις οργανώσεις που κυβερνά η ελίτ; Συμμετέχεις και πέφτεις θύμα στα ίδια τα συστήματα που συνεχίζουν να διαιωνίζουν τον έλεγχό τους στο σύστημα; Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να το παραδεχτείς, αυτό είναι τουλάχιστον εν μέρει αντανάκλαση σου, επειδή είσαι μέρος της ανθρωπότητας. Ωστόσο, μπορείς να είσαι μέρος της λύσης. Απομόνωσε τους αυστηρά και καθολικά, τους πολιτικούς, τους θρησκευτικούς ποιμένες, τα ΜΜΕ, τις προπαγάνδες τους, τα φαγητά που σου πουλάνε, τα φάρμακα τους και κάθε τι που προέρχεται από την κλίκα τους. Δεν είναι δύσκολο να βρεις ποιες εταιρίες προωθούν την Νέα Τάξη, να τις απομονώσεις από την ζωή σου και να ενημερώσεις και το περιβάλλον σου γι αυτό. Είναι αλήθεια, πως το ιντερνέτ όσο κι αν προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το ελέγξουν, έχει ξεφύγει απ’ τον έλεγχο τους. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτήν την πληθώρα πληροφορίας και να μάθεις τι συμβαίνει στον κόσμο, αλλά και να ανακαλύψεις ποια είναι η δική σου θέση σε αυτόν.

Οποιος αφελώς πιστεύει ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος δεν βρίσκεται στον ορίζοντα, πρέπει να το ξανασκεφτεί και να προετοιμαστεί αναλόγως. Η γεωπολιτική, η κοινωνική αναταραχή και η εντέχνως κατευθυνόμενη δυσαρέσκεια, η πείνα, ο μη ισορροπημένος πλούτος μεταξύ των ελίτ, τα αυξανόμενα επίπεδα φτώχειας, ο αχαλίνωτος επιστημονισμός και τα οικονομικά ζητήματα, η Τεχνητή Νοημοσύνη της Κομμουνιστικής Κίνας, το επελαύνων 5G, η κομουνιστική ατζέντα της Σχολής της Φραγκφούρτης, οι αεροψεκασμοί, τα εμβόλια, είναι μεταξύ άλλων, μια τέλεια συνταγή για τον επερχόμενο πόλεμο. Θα ξεφύγει ο άνθρωπος ή θα πιαστεί στην παγίδα του Θουκυδίδη, καθώς μερικά από τα πιο ισχυρά έθνη με ισχυρά όπλα καταστροφής, ανταγωνίζονται για την υπεροχή τους;

Θα το ξαναπώ κι εδωνά. Αν ο Τραμπ δεν καταφέρει να εκλεγεί τον Νοέμβριο Πρόεδρος ξανά, ξέχασε τον κόσμο όπως τον ξέρεις κι ετοιμάσου να ζήσεις ένα φρικτά δυστοπικό γίγνεσθαι, μία MAD MAX φρίκη. Είσαι πλέον απόλυτα υπεύθυνος για οτιδήποτε σου συμβαίνει. Γιατί δεν συμβαίνει η ζωή σ΄εσένα αλλά εσύ είσαι που συμβαίνεις στην ζωή. Αν αυτό δεν το αντιληφθείς για να φτιάξεις όπως πρέπει την ζωή σου, τότε αφήνεις χώρο στους διεθνείς Μαφιόζους να την φτιάξουν κατά τα κέφια τους και τα συμφέροντα τους και να στην επιβάλλουν. Αλλωστε αυτό κάνει η «Mystery Babylon» εδώ και πολλά χρόνια.

«Πόλεμος πατήρ πάντων» είπε ο Μέγιστος Ηράκλειτος

Χωρίς τον πόλεμο δεν καθαρίζει το περιβάλλον, ο χώρος για να χτιστεί το Νέο. Ετσι επέλεξαν να μην κάνουν κανέναν Παγκόσμιο Πόλεμο τα τελευταία χρόνια για να εκφυλιστούν και να γίνουν τρυφηλές οι ανθρωπόμαζες και να δεχτούν κάθε εξουσιαστική ατζέντα… μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουν, γιατί όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα γεγονότα ηττούνται κατά κράτος.

…και δεν αναφέρθηκα καθόλου στις αλλότριου DNA ατζέντες.

@Ηω Αναγνώστου / terrapapers.com /2020

Πηγή: terrapapers.com

Μοιραστείτε το:
Tagged