Ο Κούλης, ο… κόρακας και το μάτι του!

Γνώμες
Μοιραστείτε το:

Φώλιασε κιόλας μεγάλη γκρίνια στην ομάδα του κυρίου Κούλη, που ασκεί πια χρέη θαλαμοφύλακα στην αποικία Γκραικυλία. Σκίζουν τα ρούχα τους οι πούροι δεξιοί, αισθάνονται προδομένοι, γιατί ενώ προεκλογικά υποσχέθηκε να βάλει φυλακή τον άνευ Τσίπ(ρ)ας προκάτοχο για το διαβόητο σκάνδαλο Novartis την έκανε γυριστή και δεν τον παραπέμπει στην δικαιοσύνη «να του κάνει την μύτη κρέας»-κατά την πάνσοφη λαϊκή θυμοσοφία! Μα πού ζούνε οι «ανθρώποι»; Σιγά μην υποσχέθηκε φυλακή ο Κούλης! Ούτε, φυσικά, πρόκειται για την άλλη διαχρονική παροιμία: «Δεν βγάζει ο κόρακας το μάτι κοράκου»! Υπάρχουν ακόμα αφελείς και ανόητοι, που πιστεύουν ότι εν αποικία Γκραικυλία είναι στο χέρι κάθε Κούλη ν’ αποφασίζει για το πολιτικό μέλλον του «αντιπάλου» του; Τους αφήνουν τα ξένα αφεντικά, που τους χρειάζονται αμφότερους και εξ ίσου στο άθλιο δικομματικό παιχνίδι; Πώς αλλιώς θα καταβροχθίζει εύκολα, μαζικά, σε τριπλές δόσεις, προπαντός αμάσητο κουτόχορτο ο ηλίθιος, διεφθαρμένος και δια της οθόνης καθημερινώς ψεκασμένος όχλος;

Για να μην ξεχνιόμαστε, επαναλαμβάνουμε ότι η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα έχει ήδη «προφητέψει» ότι προσεχώς θα ξαναφάτε στην μάπα τον άνευ Τσίπ(ρ)ας πρώην θαλαμοφύλακα, είτε στην διαδοχή του Κούλη, είτε από άλλη καρέκλα. Είσαστε τόσο αφελείς ώστε να νομίζετε ότι οι Αμερικάνοι επιβήτορες της Γκραικυλίας «καίνε» τόσο εύκολα και επιπόλαια τους πιστούς και βολικούς τους πράκτορες και μάλιστα στην ακμή της πολιτικής καριέρας; Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για στρατηγική τους αποικία. Να ξαναθυμίσω τον μίστερ Άντριου Παπάντριου, που μετά από τόσα σκάνδαλα τον έφεραν ημιθανή στο θαλαμοφυλάκειο Μαξίμου με αληθινό και υπό σκιάν θαλαμοφύλακα γνωστό ευπατρίδη της πολιτικής, που προσφάτως απεδήμησεν εις βαθύ γήρας;

Θεωρείτε τόσο χαζό –μην το πω πιο λαϊκά-τον Κούλη ώστε να την πατήσει σαν τον πατέρα του με παραπομπές, ειδικά δικαστήρια, «γουνάκια», «πάμπερς» και άλλα … χαζά; Γιατί να ηρωοποιήσει ο Κούλης και εν πολλοίς να φανεί δικαιωμένος στον όχλο ο άνευ Τσίπ(ρ)ας συνάδελφός του; Δεν τον παραπέμπει, του αφαιρεί τον ρόλο «θύματος» και «διωκόμενου» με ρητορικές πομφόλυγες τύπου, ο πρωθυπουργός δεν πάει δικαστήριο και φυλακή, τον κρίνει ο λαός στις εκλογές. Θυμάστε ποιος πρώτος παρασκηνιακά σερβίρισε την εν λόγω μπαρούφα; Ο Κώτσος από τα Σέρρας ο αποκληθείς και εθνάρχης, αλλά του Κούλη ο μπαμπάς δεν άκουσε, είχε παλιά βεντέτα με τον μίστερ Άντριου και την πάτησε. Τί την πάτησε, δηλαδή! Έκανε με την σειρά του την θητεία, που όρισαν οι Αμερικάνοι. Μόνο τον «Ρασπούτιν», που δεν έχει βουλευτική ασυλία, παρέπεμψε ο Κούλης. Θα γίνει τζερτζελές, πιπεράτες, τάχα, αποκαλύψεις (στο κόλπο και η δικαιοσύνη) προς κατανάλωση βοθροκάναλων και όχλου κι όλα μέλι γάλα! Πιθανόν και ο «Ρασπούτιν» θα παραπεμφθεί σε κανονικό δικαστήριο και όχι στην Βουλή με το πρόσχημα ότι πι α δεν είναι βουλευτής.

Ούτε λόγος για το παγκόσμιο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis! Τόσα χρόνια χάθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και ουδείς μιλάει. Ούτε γίνεται ουσιαστική έρευνα, καμιά δίκη και ποινή. Μόνο πολιτικάντικες κοκορομαχίες να εκτονώνεται το λαϊκό αίσθημα, να κρύβονται οι επιτήδειοι, ξένοι και ντόπιοι, που τα τσέπωσαν χοντρά και τα χαίρονται σε βίλες, πισίνες, κότερα και θησαυροφυλάκιά τους. Έχετε συλλάβει ότι είναι πάγια τακτική στην Γκραικυλία; Από το διαβόητο σκάνδαλο Κοσκωτά και παλαιόθεν το ξενόδουλο σύστημα ξέρει καλά την δουλειά του. Οποιοδήποτε οικονομικό έγκλημα, όσο κι αν είναι μεγάλο, το μπλοκάρουν στα πολιτικά γρανάζια, το μετατρέπουν έντονη πλην ανούσια διελκυστίνδα. Χαϊδεύουν στην αρχή τ’ αφτιά του όχλου με παπαρολογία:

Είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο του αιώνα, ή του κόσμου, ή από ιδρύσεως ελληνικού κράτους! Παρεμπιπτόντως, πότε συστάθηκε αυτό το τελευταίο, που ουδέποτε υπήρξε στην γήινη ιστορία; Θα χυθεί άπλετο φως. Και πέφτει απόλυτο σκοτάδι! Θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Σιγά τα αίματα! Περνά ο καιρός με στείρα παπαρολογία, με αντιπαράθεση για τα μάτια του κόσμου, ποιος θα πει την πιο πιασάρικη ατάκα, να κάνει φιγούρα στο πόπολο. Τα έφαγε ο τάδε πολιτικός! Όχι, αυτός είναι περιστεράκι αθώο! Ο άλλος, που εφωράθη με την γίδα στην πλάτη. Μα αυτός δεν ασχολείται με… μαντριά, είναι επιστήμονας! Αναλαμβάνει κατόπιν, όχι ο Ζορρό, αλλά η Βουλή της Γκραικυλίας να παραπέμψει την υπόθεση στις εξεταστικές καλένδες. Συγκροτεί μια επιτροπή παίρνει καταθέσεις, κάθε κόμμα συντάσσει δικό του πόρισμα και όλα μαζί κατατίθενται στο συρτάρι, που είναι συνδεμένο με την αποχέτευση. Δεν το μάθατε ακόμα το κόλπο. Ήμουν νια και γέρασα- έλεγε η γιαγιά μου!

Στο κόλπο και η δικαιοσύνη διότι θεμέλιο του αστικού κράτους δικαίου (άλλη μαλακία αυτή ποτισμένη με το αίμα των λαών!) είναι η απόλυτη, καθαρή διάκριση των εξουσιών: Η νομοθετική καταρτίζει με έμπνευση την βρώμικη δουλειά. Η εκτελεστική την φτιάχνει με επαναστατικό ενθουσιασμό. Έρχεται την κατάλληλη στιγμή η δικαστική, αδέκαστη κι άσπιλη, να νομιμοποιήσει, ν’ αθωώσει, να βγάλει λάδι τις δυο άλλες και όλες μαζί να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο κάνοντας νέα κόλπα. Σε όλο αυτό το διάστημα των διεργασιών ώστε να… λάμψει η αλήθεια οι ένοχοι των υπό διερεύνηση σκανδάλων-εγκλημάτων απολαμβάνουν ανενόχλητοι την λεία τους, εις υγείας του κορόιδου όχλου κι ετοιμάζουν επόμενο σάλτο. Αναλόγως δρουν και οι άλλοι άξιοι συνάδελφοί τους καταστρώνοντας τα δικά τους «πονηρά έργα», που θα τους φέρουν στο μέλι του δημόσιου κορβανά. Διότι, ως γνωστόν κάθε σύστημα, και ιδίως το καπιταλιστικόν, πρέπει να αναπαράγεται σε διαρκώς ευρύτερη βάση. Διευρυμένη αναπαραγωγή (της διαφθοράς) το λέμε εμείς οι επαναστάτες στην Μαρξιστική Πολιτική Οικονομία!

————————————-

Υ. Γ. Μια ακόμα πανηγυρική επιβεβαίωση της συνωμοσιολόγας Κασσάνδρας ότι η Γκραικυλία είναι το πρώτο πειραματόζωο του Δ ΄Γερμανικού Ράιχ και όχι μόνο! Ό,τι επιτυχώς εφαρμόστηκε (δια της βίας) στην αποικία τώρα μεταφυτεύθηκε στην Γαλλία! Τα 42 ασφαλιστικά ταμεία ενοποιήθηκαν σε ένα ενιαίο και προφανώς φτωχότερο! Όλοι εξαθλιωμένοι, όλοι στο κατώτατο επίπεδο και όριο εξισωμένοι, όλοι φτωχοπρόδρομοι, για να τρώει με χρυσά κουτάλια ο Καπιταλισμός, το φρικτότερο σύστημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος!

18 Σεπτεμβρίου 2019

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged