Νύχτα των Ευχών στην πλατεία Κοτζιά – Εκατοντάδες φαναράκια γέμισαν με φως και ελπίδα τον ουρανό της Αθήνας

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Τη μοναδική γιορτινή εμπειρία της «Νύχτας των Ευχών» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν εκατοντάδες Αθηναίες, Αθηναίοι και επισκέπτες της πόλης που βρέθηκαν μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους, το απόγευμα της Παραμονής των Χριστουγέννων στην ολόφωτη πλατεία Κοτζιά.

Μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας, μέσα σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μικροί και μεγάλοι άναψαν τα βιοδιασπώμενα φαναράκια τους και τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στον ουρανό, μαζί με τις ευχές τους για ένα καλύτερο αύριο, γεμάτο υγεία, αγάπη και ελπίδα. Περισσότερα από 1.500 φαναράκια φώτισαν τα βλέμματα των παιδιών και γέμισαν τις καρδιές όλων με φως και ζεστασιά.

Το μαγευτικό υπερθέαμα “έντυσαν” μουσικά οι παραγωγοί του Pepper 96.6, Γιάννης Καστανάκης και Κοσμάς Δεβελέγκας, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό στο  πάρτι που ακολούθησε στην πλατεία.

Το πλούσιο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, έχουν επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Athens Culture Net, το Thisis Athens, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9,84.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των χριστουγεννιάτικων των εκδηλώσεων, θα βρείτε στο cultureisathens.gr, ενώ μπορείτε να κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας την εφαρμογή του Cultureis Athens, στο Play Store και στο App Store, και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Μοιραστείτε το:
Tagged