Μπουμπούκι Φύλακας στις Φυλακές Μαλανδρίνου: Συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να περάσει ναρκωτικά… για τους τρόφιμους…

Δικαιοσύνη
Μοιραστείτε το:

Στη σύλληψη ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου στις φυλακές Μαλανδρίνου προχώρησαν αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας.

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, 20.12.2020, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας ένας υπάλληλος των φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος προσπάθησε να περάσει ναρκωτικές ουσίες

Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο άνδρας στην κεντρική είσοδο του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 345 γρ. χασίς και 108 γρ. ηρωίνης.

Ακόμα κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα αλλά και το όχημα του συλληφθέντα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του.

Σε άλλη περίπτωση, εντοπίστηκαν σήμερα το απόγευμα, σε κοινόχρηστο χώρο στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επτά συσκευασίες που περιείχαν 21,9 γρ. χασίς, 18,8 γρ. ηρωίνη και 18,3 γρ. κοκαΐνη.

Πηγή: sputniknews.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged