Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα στους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας. Γνωρίζω πόσο σημαντικές είναι αυτές οι εξετάσεις για τα παιδιά και τους γονείς, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος η ζωή μόλις ξεκινά κι έχει πολλούς δρόμους για να επιλέξουν οι νέοι άνθρωποι. Νέοι άνθρωποι, που η πατρίδα μας τους έχει ανάγκη για να της δώσουν την προοπτική που χρειάζεται. Ας μη ξεχνάμε ότι το μέλλον μας το καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι με τις αποφάσεις μας, την εργατικότητα, την επιμονή στους στόχους, την πίστη στις δυνάμεις μας, το θάρρος, τη μαχητικότητα και τη σωστή κριτική σκέψη. Δεν ξεχνάμε, φυσικά, και τους συμπαραστάτες των παιδιών, τους γονείς και τους καθηγητές, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων, που στάθηκαν και στέκονται δίπλα στα παιδιά και μοιράζονται τις αγωνίες και τους κόπους της προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Και πάλι, καλή επιτυχια σε όλους τους μαθητές του Αιγάλεω. Γιάννης Γκίκας Δήμαρχος Αιγάλεω

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα στους μαθητές των σχολείων του Δήμου μας.

Γνωρίζω πόσο σημαντικές είναι αυτές οι εξετάσεις για τα παιδιά και τους γονείς, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος η ζωή μόλις ξεκινά κι έχει πολλούς δρόμους για να επιλέξουν οι νέοι άνθρωποι.

Νέοι άνθρωποι, που η πατρίδα μας τους έχει ανάγκη για να της δώσουν την προοπτική που χρειάζεται.

Ας μη ξεχνάμε ότι το μέλλον μας το καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι με τις αποφάσεις μας, την εργατικότητα, την επιμονή στους στόχους, την πίστη στις δυνάμεις μας, το θάρρος, τη μαχητικότητα και τη σωστή κριτική σκέψη.

Δεν ξεχνάμε, φυσικά, και τους συμπαραστάτες των παιδιών, τους γονείς και τους καθηγητές, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων, που στάθηκαν και στέκονται δίπλα στα παιδιά και μοιράζονται τις αγωνίες και τους κόπους της προετοιμασίας για τις εξετάσεις.

Και πάλι, καλή επιτυχια σε όλους τους μαθητές του Αιγάλεω.

Γιάννης Γκίκας

Δήμαρχος Αιγάλεω

Μοιραστείτε το:
Tagged