Μεγάλη δωρεά οπτικοακουστικών συστημάτων προβολής στα Σχολεία της Φθιώτιδας από τα ΕΛΠΕ

Α/θμια Φθιώτιδα,
Μοιραστείτε το:

Η Εταιρία «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.», στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ράλι Ακρόπολις, μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών, αποφάσισε να προχωρήσει, και φέτος, σε μία εξαιρετική πράξη υψηλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υιοθετώντας σχετική πρόταση του Υπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Χρήστου Σταϊκούρα:

Τη δωρεά σημαντικού αριθμού φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, συστημάτων προβολής και διαδραστικών πινάκων σε σχολικές μονάδες της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, η δωρεά της εταιρίας περιλαμβάνει 87 laptop, 19 διαδραστικούς πίνακες και 87 συστήματα προβολής.

Ο Υπουργός Οικονομικών ήδη ενέκρινε τις σχετικές συμβάσεις δωρεών και σύντομα αναμένεται η παράδοση του υλικού στα σχολεία.

Με τη συγκεκριμένη δράση, ενισχύεται ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός του συνόλου των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Φθιώτιδας, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, του Μουσικού Σχολείου Λαμίας,των Λυκείων της πόλης της Λαμίας, καθώς και του Πειραματικού ΙΕΚ Λαμίας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία «ΕΛ.ΠΕ.» και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Σιάμισιη, καθώς, αναμφίβολα, η δωρεά αυτή είναι μία πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους μαθητές μας και την εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία συμβάλλει στην ουσιαστική ενίσχυση των σχολικών μονάδων μας.

Μοιραστείτε το:
Tagged