Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Η διοίκηση Παχατουρίδη να καταδικάσει τις δηλώσεις Βλάχου χωρίς μισόλογα και ευφυολογήματα

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Με έκπληξη ακούσαμε τη δήλωση του δημάρχου της Πετρούπολης κ. Βλάχου σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του γειτονικού μας δήμου να ανακοινώνει την μεταφορά του Κέντρου Υγείας Αγίου Ιεροθέου στην Πετρούπολη μετά από πρόταση του διοικητή 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.Ροϊλού.

Η αλήθεια είναι πως δεν πέσαμε και από τα σύννεφα αφού η κυβέρνηση και η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ έχουν δώσει αντιλαϊκό ρεσιτάλ στο χώρο της Υγείας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για μεταφορά προσωπικού αλλά και ολόκληρων δομών υγείας από ένα Δήμο σε άλλο στο όνομα του “εξορθολογισμού”.

Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξαν άμεσες καταγγελίες από τη Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου και Πετρούπολης, άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, σωματεία και φορείς οι οποίες καλούσαν τη Διοίκηση Παχατουρίδη να ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη διαβάσαμε την καθυστερημένη δήλωση του κ.Μπεκιάρη (αντιδημάρχου Υγείας της Διοίκησης Παχατουρίδη) ο οποίος αφού χαρακτηρίζει “λανθασμένες φημολογίες” (!!!) τις καταγγελίες για τη μεταφορά του Κέντρου Υγείας ανάμεσα στα άλλα γράφει: “Η λανθασμένη ενημέρωση ξεκίνησε από λάθος έκφραση ευχής (!!!) για μεταφορά του εν λόγω Κέντρου από τον Δήμαρχο Πετρούπολης”

ΣΟΒΑΡΑ; ΤΙ ΛΕΤΕ κ.ΜΠΕΚΙΑΡΗ; Είναι “φημολογία” η τοποθέτηση του δημάρχου Πετρούπολης στο Δημοτικό Συμβούλιο; Ήταν “λάθος έκφραση ευχής” η δήλωση του κ.Βλάχου; ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ; Έχετε ακούσει τη δήλωση-ομολογία του; (αφιερώστε 22 δευτερόλεπτα να την ακούσετε, σας την επισυνάπτουμε).

Ο κ.Βλάχος αναφέρει ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ: ο κύριος Ροϊλός μάλιστα έχει κάνει μία περισσότερο ρηξικέλευθη πρόταση να μεταφέρει ένα ολόκληρο συγκρότημα ΙΚΑ στην περιοχή μας. Θα δούμε αν αυτό θα ευοδοθεί. Δηλαδή έχει προτείνει, και θα το πω γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη το πω αυτή τη στιγμή, να μεταφερθεί το ΙΚΑ Αγίου Ιεροθέου στην Πετρούπολη. Για μας θα ήταν ευχής έργο αυτό” (οι υπογραμμίσεις δικές μας)

Που την είδατε τη “λάθος έκφραση ευχής” κ.Μπεκιάρη; Αυτή είναι μία κυνική ομολογία που δείχνει συνεννόηση του δημάρχου της Πετρούπολης και της διοίκησης της 2ης ΥΠΕ.

Αλλά και “λάθος έκφραση ευχής” να ήταν (που δεν είναι). Τι σόι ευχή είναι αυτή του κ.Βλάχου; Εύχεται να χάσει ένας ολόκληρος Δήμος το Κέντρο Υγείας του και να το πάρει ο δικός του;

Και εσείς μένετε σιωπηλός και κατηγορείται όποιον αντιδρά γράφοντας “όσοι διαδίδουν παραπλανητικές ειδήσεις, χωρίς να είναι τεκμηριωμένες, είναι τουλάχιστον κακόβουλοι”;

Ποιος είναι κακόβουλος κ.Μπεκιάρη; Αυτοί που συγκαλύπτουν τον κ.Βλάχο ή αυτοί έβγαλαν το θέμα στη δημοσιότητα;

Απαιτούμε:

  • Αν η δήλωση του κ.Βλάχου ισχύει οφείλεται να αντιδράσετε με έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα οργανώσει τις περαιτέρω ενέργειες για να αποτραπεί η καταστροφική για το λαό του Περιστερίου προσπάθεια μεταφοράς μία ολόκληρης δομής Υγείας σε άλλο Δήμο
  • Αν η δήλωση του κ.Βλάχου ΔΕΝ ισχύει οφείλεται να τον καταδικάσετε, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ή επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης, ως έναν κοινό ψεύτη, πολιτικάντη της δεκάρας που μάλιστα θεωρεί ευχής έργο να χάσει ο Δήμος Περιστερίου μία δομή Υγείας για να μεταφερθεί στο δικό του Δήμο.

Αν συνεχίσετε να τον συγκαλύπτεται πίσω από γενικότητες περί “φημολογιών” τότε δεν προσφέρεται θετικό έργο προς το λαό ούτε του Περιστερίου ούτε της Πετρούπολης.

20/2/2021

Γιώργος Σιδέρης

Χρήστος Μαργανέλης

Στέλιος Μπούσουλας

Φίλιππος Φλουσκούνης

Μοιραστείτε το:
Tagged